Ostatnio dużo się o tym czyta na forum..... Tzn. kilka dziewczyn jest tak negatywnie nastawiona do facetów, do bycia z nimi. Hmm... przynajmniej tak mi się wydaje.
Wstawiam ten link, bo artykuł rzucił mi się w oczy. Nie żebym sama uważała faceta za samo zło Bo tak nie jest
Ważne też są cechy osobowości. Należy być :
1.sympatycznym
2.wysportowanym ale
3.inteligentnym ale
4.silnym
5.kulturalnym ale
6. twardym ale
7.łagodnym
8.czułym ale
9.zdecydowanym ale
10.romantycznym ale
11.męskim
12.dowcipnym i
13.wesołym ale
14.poważnym i
15.dystyngowanym
16.odważnym ale
17.misiem ale
18.energicznym
19.zapobiegawczym
20.kreatywnym
21.pomysłowym
22.zdolnym ale
23.skromnym i
24.wyrozumiałym
25.eleganckim ale
26.stanowczym
27.ciepłym ale
28.zimnym ale
29.namiętnym
30.tolerancyjnym ale
31.zasadniczym i
32.honorowym i
33.szlachetnym ale
34.praktycznym i
35.pragmatycznym
36.praworządnym ale
37.gotowym zrobić dla niej wszystko [np. skok na bank] czyli
38.zdesperowanym [z miłości] ale
39.opanowanym
40.szarmanckim ale
41.stałym i
42.wiernym
43.uważnym ale
44.rozmarzonym ale
45.ambitnym
46.godnym zaufania i
47.szacunku
48.gotowym do poświęceń i, przede wszystkim,
49.wypłacalnym.
Jednocześnie musi mężczyzna uważać na to, aby :
a) nie był zazdrosny, a jednak zainteresowany
b) dobrze rozumiał się ze swoją rodziną, nie poświęcał jej jednak więcej czasu niż
danej kobiecie
c) pozostawił kobiecie swobodę, ale okazywał troskę i zainteresowanie gdzie była i co
robiła
d) ubierał się w garnitur, ale był gotów przenosić ją na rękach przez błoto po kolana i
wchodzić do domu przez balkon, gdy ona zapomni kluczy, lub gonić, dogonić i pobić
złodzieja, który wyrwał jej torebkę, w której przecież miała tak niezbędne do życia
lusterko i szminkę.
B. ważne jest aby nie zapominać jej :
1. urodzin
2. imienin
3. daty ślubu
4. daty pierwszego pocałunku
5. okresu
6. wizyty u stomatologa
7. rocznic
8. urodzin jej najlepszej przyjaciółki i ulubionej cioci.
Niestety, nawet najbardziej doskonałe wykonanie powyższych zaleceń nie gwarantuje
pełnego sukcesu.
Kobieta mogłaby się bowiem czuć zmęczona obecnością w jej życiu idealnego mężczyzny
oraz poczuć się zdominowaną przez niego i uciec z pierwszym lepszym menelem z gitarą,
którego napotka.
A teraz druga strona medalu.
Uszczęśliwić mężczyznę jest zadaniem daleko trudniejszym.
Ponieważ :
Mężczyzna potrzebuje:
1. seksu i
2. jedzenia
Wniosek :
Harmonijne współżycie można łatwo osiągnąć, pod warunkiem, że mężczyźni wreszcie
zrozumieją, iż muszą nieco ograniczyć swoje zapędy i pohamować swoją roszczeniową
a ja się szczęśliwei zakochałam i teraz już nic nie mam do facetów..chociaż czasami nie rozumiem ich postepowania...ale tak samo oni nie rozumieją zachowania kobiet więc podsumowując równowaga jest zachowana...:D:D:D
tomtomie - to prostę - jak ma dni płodne to będziesz cudowny, kochany i najwspanialszy pod słońcem etc.
a kilka dni przed okresem będziesz nieczułym draniem myśląceym tylko o sobie, choćbyś jej kapce w zębach przyniósł. I tak przez jakies 25 lat co miesiąc
mefistofeles pisze: jak ma dni płodne to będziesz cudowny, kochany i najwspanialszy pod słońcem, a kilka dni przed okresem będziesz nieczułym draniem myśląceym tylko o sobie, choćbyś jej kapce w zębach przyniósł.
Agaar pisze:kilka dziewczyn jest tak negatywnie nastawiona do facetów, do bycia z nimi. Hmm... przynajmniej tak mi się wydaje.
to chyba o mnie nie jestem negatywnie nastawiona do mezczyzn. bron Boze. ja bez nich zyc nie umiem a jacy sa faceci....? jedni ok a z innymi nawet slowa nie zamienisz bo i po co. do jednych sie przytulasz a od innych odrzuca cie. ale i tak z moich obserwacji wynika ze wiekszosc mysli tylko o jednym...... tak jak wiekszosc kobiet zreszta
jak ma dni płodne to będziesz cudowny, kochany i najwspanialszy pod słońcem etc.
-
1.kobieta jest płodna tylko przez 4% swego życia.
2.płodność kobiety trwa tylko przez bardzo krótki czas....
Czyli okres szczęścia - na jaki można się załapać - to prawie jak wyprawa po kwiat jednej nocy i efemeryczne to szczęście....A potem juz tylko
(-) będziesz nieczułym draniem myśląceym tylko o sobie, choćbyś jej kapce w zębach przyniósł. I tak przez jakies 25 lat co miesiąc
To wszystko prawda czy brzmi jak podszepty szatana?.... tak na wszelki wypadek;czy jest na sali egzorcysta?
Izabela pisze:Cytat:
jak ma dni płodne to będziesz cudowny, kochany i najwspanialszy pod słońcem etc.
-
2.płodność kobiety trwa tylko przez bardzo krótki czas...
Czyli panowie - jak chcemy wiecej niz te marne kilka % szczescia, to olać panienki i spdamy szukać szczescia w górach :]
Izabela pisze:Cytat:
-
2.płodność kobiety trwa tylko przez bardzo krótki czas...
Czyli panowie - jak chcemy wiecej niz te marne kilka % szczescia, to olać panienki i spdamy szukać szczescia w górach :]