ech...napisałam, że chce koszulkę, ale nie napisałam jak rozmiar...ja poproszę koszulkę w rozmiarze S
pokazałam tacie koszulke nio i tak mu się spodobała że powiedzieł, iż chce taką koszulkę na imieniny...nio więc do mojego zamówienia dorzucam jeszcze jedną koszulkę rozmiar M
Olav - cena samej koszulki przy 30 zamówieniach ok. 22 PLN + koszt wysyłki 6,50 (chyba, ze odbierzesz ode mnie w Toruniu).
Ponieważ jednak biorę po uwagę, że pare osób może się wycofać ściepę proponuje po ok 35 (osoby z Torunia powiedzmy po 28 - jeśli odbiorą osobiście) - ewentualną nadwyżkę wpłacę np na Akcje Śmigło (chyba, ze uznacie inaczej). Numer konta w swoim czasie każdy co się zgłosił dostanie na mejla.
Niestety muszę zbierać więcej, bo cena zależy od ilości zamówień, a tę będę znał na 100% dopiero jak skończą wpływać pieniądzę.
A do kiedy trzeba wplacić?? A z osobistym spotkaniem nie ma problemu - zreszta i tak mialem sie do Ciebie odezwać, bo skladamy przy UMK'u maly klubik Tatrzanski Moze dasz sie na weekend majowy wyciagnać :]
Bym zapomnial - mejl bedzie wyslany z adresu podanego na forum, numer konta tez jednak podam na forum - jesli dostaniecie ode 'mnie' mejla wczesniej prosze o odpowiedz - niestety czesta praktyka jest podszywanie sie pod sprzedawcow i podsylanie falszywych numerow kont (mozna tez podszyc sie pod adres email). Cala akcja powinna ruszyc w ciagu dwoch najblizszych tygodni.
poprosze o jedna L i jedną M....
kurde jaki ja mam rozmiar....... wstepnie prosze o zatwierdzenie., potwierdze dzis rozmiary,.
ps czy one musza byc az tak pod szyje?? nie udusze się?? a leciutki dekolcik??