Jak długo wytrzymujecie bez Tatr?

Także o noclegach, mapach, pogodzie, literaturze...
ODPOWIEDZ
Sylwester

Post autor: Sylwester »

Danusia pisze:Witam wszystkich
witaj w dżungli :D
Iwona pisze:11.11 na ok 14 do Ornaku
a Ty Iw w końcu jak? dojdziesz, dojedziesz, będziesz tam czekać czy jak?
określ się bym wiedział czy mam Cię wypatrywać wewnątrz, czy na zewnątrz 8)
Awatar użytkownika
Szarotka

Post autor: Szarotka »

Sylwester pisze:a Ty Iw w końcu jak?
w Tatrach będę...do Ornaku mogę nie dotrzeć (-tu moje gorące podziękowania dla PKP za połaczenia północ-południe :x ) :( ..ale promuję gorąco Wasze spotkanie ;) ...może gdzieś na szlaku będzie nam dane się spotkać :think: ...oby :)
Sylwester

Iwona pisze:promuję gorąco Wasze spotkanie
dzięki promotorko, kto wie, może gdzieś się wypatrzymy
MiG

Post autor: MiG »

Iwona pisze: w Tatrach będę...do Ornaku mogę nie dotrzeć (-tu moje gorące podziękowania dla PKP za połaczenia północ-południe
Na spóźnialskich będziemy czekać aż do wieczora :)
mena

re:

Post autor: mena »

Sylwester pisze:
mena pisze:Karkonosze mam prawie w zasięgu
napisz coś o długości tej ręki
pozdrawiam z Jelonki
ta ręka ma 160 km , ale da sie to obrócic w ciągu jednego dnia. Pobudka rano, o 9 na szlaku ( tak długo jak sie da) no i powrót do Głogowa.

Fajnie wiedzieć, że jest więcej tatromaniaków :)) :D
mena

Iwona pisze:
Danusia pisze:Witam wszystkich i proszę o przyjęcie do grona zakręconych/
Witamy i serdecznie zapraszamy do nas :)
Danusia pisze:Ech a ja już myslałam że coś ze mną jest nie tak a tu widze że nie jestem sama
:)) nieeee,nas jest mnogo... ;)
Danusia pisze:Zbliża się kolejny weekend i znów mnie ciągnie, tyle tam jeszcze do obłażenia.....
Zapraszamy 11.11 na ok 14 do Ornaku :D ...i na tatrzańskie szlaki, wypatruj takiej oto naszywki:
Obrazek
będę jej wypatrywać podczas następnego pobytu :D (czyli mam nadzieję już nie długo)
Danusia

Post autor: Danusia »

A ja już w sobotę :D :D :D
groszek

Post autor: groszek »

oj ciezko jest -tesknie ogromnie :( udaje mi sie jezdzic niestety tylko raz do roku -jesienia .teraz mam w planach wypad na kilka dni ,ale to dopiero w styczniu .ach ,byle do jesieni.dobrze ,ze sa zdjecia i wspomienia.
Awatar użytkownika
Keczup

Post autor: Keczup »

Witaj groszek na forum. Czekam, niech tylko zgnije ten listopad, a potem to już tylko grudzień - świąteczna nostalgia - i wystrzeliwuję w Taterki od sylwestra począwszy do 7 stycznia. Będę testował nowych napaleńców na góry. Zobaczę co z tego wyjdzie. W końcu trzeba czasem dokonywać próby zaszczepienia ludziom tych moim najlepszych przypadłości. Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
ruda

ach ta tęsknota....

Post autor: ruda »

hmmm...bez tatr wogóle ciężko wytrzymać...ja niestety mogę jeździć w Tarty tylko raz do roku i to na krótko...teraz jestem w klasie maturalnej i nawet nie mam czasu by spokojnie zdjecia obejrzec....jedno jest tylko fajne...tematna mturke ustna mam o folklorze góralskim....
pozdrawiam...:D
Sylwester

ruda pisze:tematna mturke ustna mam o folklorze góralskim....
pogadaj z Izą, ona jest tu wyrocznią od góralszczyzny
Awatar użytkownika
ruda

Post autor: ruda »

otóż temacik mam taki:
"określ sposób obecności folkloru góralskiego w literaturze i malarstwie młodej polski (na wybranych przez siebie przykładach)"
wszelkie sugestie mile wiedziane...:d
iwona jeżeli masz jakiś pomysł to daj znać...:)
Awatar użytkownika
Szarotka

Post autor: Szarotka »

ruda pisze:iwona jeżeli masz jakiś pomysł to daj znać...
ja dopiero raczkuję w temacie góralszczyzny (dzięki Izunia za bakcyla :) ) ale Izka to skarbnica wiedzy :D
Awatar użytkownika
Agaar

Kontakt:

Post autor: Agaar »

Widzę, że pojawiły sie tutaj osóbki, które tak jak ja jeżdżą tylko raz do roku w Tatry.
To się chyba rozumiemy co do tej wielkiej tęsknoty...
mena

Keczup pisze:Witaj groszek na forum. Czekam, niech tylko zgnije ten listopad, a potem to już tylko grudzień - świąteczna nostalgia - i wystrzeliwuję w Taterki od sylwestra począwszy do 7 stycznia. Będę testował nowych napaleńców na góry. Zobaczę co z tego wyjdzie. W końcu trzeba czasem dokonywać próby zaszczepienia ludziom tych moim najlepszych przypadłości. Pozdrawiam :)
Hej Keczup!! Nie pomyl sie i przez przypadek nie zastrzel kogośśś :)) :)) :))
A będzięsz focił???
A tak w ogóle to strasznie bardzo Ci zazdroszczę :) Fajnie masz!! Może mi uda się pod preteksten nart zobaczyć Taterki ................ :? Marzy mi sie "zimowy" widok z Kasprowego :?
Awatar użytkownika
Keczup

mena pisze:Nie pomyl sie i przez przypadek nie zastrzel kogośśś laughing laughing laughing
A będzięsz focił???
Inaczej sobie nie wyobrażam, bez aparatu jak bez ręki. A postrzelać też fajnie :D
mena pisze:Może mi uda się pod preteksten nart zobaczyć Taterki ................ confused Marzy mi sie "zimowy" widok z Kasprowego confused
Gratuluje, ja nie odważę się jeszcze długo aby zjechać z Goryczkowej na deskach. Dopiero się uczę.
Awatar użytkownika
Keczup

mena, dawaj w Taterki. Z Sywkiem juz przymieżamy się do chlupnięcia jakiegoś whiskacza w jakimś schronie
Awatar użytkownika
Keczup

chciałem napisać "przymierzamy". Tak lepiej
Sylwester

Keczup pisze:chlupnięcia jakiegoś whiskacza
na głowie stanę, by na początku roku być w Tatrach, ale konkrety dopiero koło połowy grudnia
pozdr.
RARUTKA_GOLDI

Post autor: RARUTKA_GOLDI »

hm.... w górach bywam pare razy do roku. jeśli cos staje na drodze to jestem nieszczesliwa. w górach odpoczywam. góry dają mi energie, siły, natchnienie i bodźca do dalszego działania. to mój akumulator. jak więc byc w nich tylko raz do roku? ps. oczywiście nic na siłę ale na miarę możliwości.
ODPOWIEDZ