luka pisze:, bo pogoda chyba w tym roku temu nie sprzyja
dokładnie.Pogoda jest super,więc i samopoczucie jak najbardziej OK.Generalnie nie lubię jesieni ..lepszy już jest lekki mrozek,słoneczko,delikatny śnieżek na polach....a potem WIOSNA!!!
Oj, depresze się okropnie. Po pierwsze nastapił kaczyzm, po drugie nie dopiszę się do forumowego kalendarza i nie pojawię się w listopadzie w Ornaku bo laska z pracy zaciążyła. Tzn. nie to, że mam odbierać poród, ale nie ma zastępstwa. A jesień w Radomiu jest do d...
Na Śląsku pogoda jak z bajki! Piękna, ciepła i słoneczna jesień. A jak się w samochodzie założy jeszcze przyciemniane okularki to te kolory... Czyli ogólnie - daleko do jakiejkolwiek „deprechy”, tym bardziej, że jeszcze tylko listopad, grudzień to już święta, a potem dzień już coraz dłuższy i do wiosny niedaleko!
hmm, chyba się trochę rozmarzyłem...
Oj ja to mam depreche... Ale w sumie nie wiem czy w powodu popowodzeń w pewnej instytucji czy z powodu jesieni... Chyba to pierwsze, bo jest pięknie. Tak złoto i ciepło Taką jesień lubię, tyle, że szybko robi się ciemno
mnie trochę zły humor dopadł po tym jak po dłuższej nieobecności na forum nie mogę się przebić przez niektóre wątki, ale na szczęście sprawa forumowych koszulek nadal jest na etapie dyskusji więc nie jest tak źle