wypad z tej strony

Rozmowy na dowolny temat, niekoniecznie górski... :)
Awatar użytkownika
Czesiek

Kontakt:

Post autor: Czesiek »

Andrzej Krystoszyk pisze:A ty Czesiu nie placz rybko
sledzik4 - zapomniałeś :?
Awatar użytkownika
Andrzej Krystoszyk

Post autor: Andrzej Krystoszyk »

Ale z popitką. :D M oże być łaciate,albo i ze dwa :D :D :D
Awatar użytkownika
Szarotka

Post autor: Szarotka »

....a ja czytam i czytam.....i mam coraz bardziej mieszane uczucia :O Niektóre reakcje mnie bardzo zaskoczyły ...ale jak potem przeczytałam,że nazwano kobietę "chamem" to całą sympatię diabli wzięli :(
Mimo wszystko pozdrawiam.Głupio tylko,że ta cała "rozmowa" tak się potoczyła...a w zasadzie...brak tu było rozmowy :(
dr kidler

Post autor: dr kidler »

gregor pisze:luki,czesiek,anika, bo wy chamy poprostu jesteście i tyle ,a z górami tyle macie wspolnego co ja z wami !!!
Drogi gregorze.
Jak bedziesz chciał ponownie napisać coś takiego to najpierw popatrz na samego siebie.

Otóż jakiś czas temu zagadnąłem do ciebie na GG (mieszkasz blisko, więc pomyślałem że możemy sie poznać), napisałem kim jestem i że jestem z forum, a ty co? - zamiast odpowiedzieć to poprostu zmieniłeś status na niedostępny.

Czy TO nie jest chamstwo?
tomek.l

Kontakt:

Post autor: tomek.l »

Sprawa jest prosta. gregor o coś się tam pytał. Z różnych powodów nie dostał satysfakcjonującej go odpowiedzi i zamiast jak normalny człowiek który uważa że to nie miejsce dla niego spokojnie opuścić forum i nie wchodzić już na tą stronę zapragną zwrócić na siebie uwagę i założył ten żałosny wątek. A w nim zgrywa jakiegoś, biednego, niezrozumianego jedynie prawdziwego górskiego turystę.

Mnie osobiście ten wątek nawet dosyć bawi. No może z wyjątkiem fragmentu gdzie gregor nazwał kogoś chamem przez co sam okreslił siebie dokładnie w ten sam sposób.
Sylwester

Post autor: Sylwester »

co to się porobiło wiecie że to obecnie jeden z niewielu aktywnych wątków :?
Awatar użytkownika
Andrzej Krystoszyk

Bo to się martwy sezon zrobił . Wszystkie misie szykują się do snu /zimowego/ i jakieś rozrywki mało wybredne są w cenie. ;) Natomiast co do naszego przyjaciela G. , to powiadam raz jeszcze jak komuś nie odpowiada: miejsce, towarzystwo, to zmienia otoczenie, a nie tkwi jak zadra w tyłku. Inaczej posądzenie o masochizm jest jak najbardziej uprawnione. To wolny kraj. Chcesz rozmawiać i akceptujesz zwyczaje OK, nie szerokiej drogi i... lepszego samopoczucia w .... innym miejscu.
Sylwester

Andrzej Krystoszyk pisze:Chcesz rozmawiać i akceptujesz zwyczaje OK, nie szerokiej drogi i... lepszego samopoczucia w .... innym miejscu.
cholera, jacy my mądrzy jesteśmi i tolerancyjni, aż dziw, że inne narody tego się od nas nie uczą, a nawiasem mówiąc masz normalnie w świecie rację, po co robić sobie kuku, jak można tego uniknąć
gregor

Post autor: gregor »

Chciełem gorąco przeprosić wszystkich forumowiczow za ten temat ponieważ nie jest on moim udziałem .Z przyczyn odemnie zależnych pewien były "znajomy"zawłaszczyl sobie moje hasło i nadawał na moiich falach.Zdaję sobie że jest to moja wina,jednak jastem na różnych stronach zalogowany a ponieważ nie zawsze pomiętam hasła zapisuję je w zeszycie który wpadł w niepowołane ręcę.Dlatego w szczególności przepraszam Sylwestra,Luki ,Cześka,ANIKĘ i wszytkich forumowiczów.Ponieważ właśnie wróciłem ze wczasów piszę ten tekst na gorąco.Acha,mój ostatni tekst to 'Gerlach'.Zpoważaniem Gregor !!!
gregor

Acha Jeszcze jedna sprawa.Gdyby Aministrator mógł wyrzucić ten temat do kosz, byłbym booordzo wdzięczny .Dziękuje!
Sylwester

gregor pisze:Gdyby Aministrator mógł wyrzucić ten temat
a po co wyrzucać, włącz opcję wytnij, potem wklej go na czoło swojego znajomego, albo zabierz go na Chłopka na spowiedź... a w kwestii przeprosin, to nie ma sprawy taki obrażalski to ja nie jestem, tym bardziej, że nie masz mnie za co przepraszać... chyba, że jest coś o czym nie wiem
Awatar użytkownika
Agaar

Kontakt:

Post autor: Agaar »

gregor pisze:"znajomy"zawłaszczyl sobie moje hasło i nadawał na moiich falach
To niezły kumpel :P
tomek.l

Kontakt:

Post autor: tomek.l »

Na twoim miejscu kopnąłbym owego "znajomego" w d..ę lub gdzie tam wolisz. Byle mocno i celnie. :)
Awatar użytkownika
Andrzej Krystoszyk

:D :D :D
ryb-ka

Post autor: ryb-ka »

gregor pisze:nie zawsze pomiętam hasła zapisuję je w zeszycie
sprawdzona metoda: wszędzie to samo hasło :D
gregor pisze:"znajomy"
jakis zadymiarz widać...
Awatar użytkownika
Czesiek

Kontakt:

Post autor: Czesiek »

No to już nie będę płakał. :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Agaar

Kontakt:

Post autor: Agaar »

ryb-ka pisze:sprawdzona metoda: wszędzie to samo hasło
Dokładnie :cwaniak: Gorzej jak ktoś odkryje to hasło :)) Ja mam jedno i na razie jest ok. :)
Sylwester

ryb-ka pisze:wszędzie to samo hasło
wcale nie jesteś w tym osamotniona, robię to samo
a nawiasem mówiąc w sprawie Gregora winny, czy niewinny, to nie jest ważne, ważne jest to kiedy sprawę oprze o bufet :D
gregor

ponieważ bufet ci u mnie dostatni to zapraszam na salony lub do schronisk po polskiej i słowackiej stronie Tatr
gregor

Apropo hasła miałem to samo na Allegro i dostałem 4 negatywy za friko więc ostrożnie
ODPOWIEDZ