wypad z tej strony

Rozmowy na dowolny temat, niekoniecznie górski... :)
gregor

wypad z tej strony

Post autor: gregor »

Dla mnie ta strona staje się zbyt snobistyczna,tylko ble,ble,ble,ble w swoim gronie(no chyba że fajna laska to wtedy głupie i przymilne teksty)Żegnajcie !!!
Awatar użytkownika
Szarotka

Post autor: Szarotka »

gregor pisze:tylko ble,ble,ble,ble w swoim gronie
Hmm,przejrzałam wszystkie Twoje posty...widać wyraźnie,że na część z nich bardzo grzecznie Ci odpowiedziałam,więc niezbyt rozumiem Twojego posta,ale szanuję.

Pozdrawiam serdecznie
Iwona
Sylwester

Post autor: Sylwester »

gregor pisze:Żegnajcie
aufwiederzehen
tomek.l

Kontakt:

Post autor: tomek.l »

Oj gregor, gregor. Czy ja np. do Iwony pisze głupie i przymiłe teksty? No może czasem głupie ;)
Snobistyczna? Tylko w swoim gronie?
W słusznej sprawie (przynajmniej w moim mniemaniu) jestem w stanie podyskutować czy pokłócic się z każdym.
Ale cóż. Żegnaj.
Już mam oczy czerwone od płaczu. Ale cóż jakoś to przeboleję. Czas leczy rany. Jestem Ci wdzieczny za ten pożegnalny wątek o jakże pieknej nazwie "wypad z tej strony".
Żal serce mi ściska.
Jeszcze raz żegnaj (dlaczego słowo "żegnaj" brzmi tak ostatecznie). A mogło być tak pięknie. :(
Jestem pogrążaony w bezmiernym smutku. No, prawie w rozpaczy.
Awatar użytkownika
Szarotka

tomek.l pisze:Czy ja np. do Iwony pisze głupie i przymiłe teksty?
Ejjj,a czemu znowu ja robię za "np."??? :P ;)

...jedno tylko wydaje mi się troszkę niesprawiedliwe: "tylko ble,ble,ble,ble w swoim gronie" no sorry,ale czy to moja wina,że siedzę chyba na forum najczęściej,tym samym najwięcej piszę (wiem, czasem posty są bardziej żartobliwe-offtopicowe) ale siłą rzeczy dyskusje osób najwięcej się udzielających będą się wydawać "rozmową w swoim gronie" dla osób,które wpadają tu raz na miesiąc. Zawsze miło witam nowe osoby na forum,nigdy nie zostawiałam posta-pytania forumowicza bez dpowiedzi-oczywiście jeśli ją znałam ;) ..tylko po co ja to tłumaczę :think:
Jeszcze jedno-każdemu jest ciężko na początku wbić się w forumową społeczność,w tę masę tematów i postów.Ludzie znają się tu od ponad 2 lat,często razem przemierzali tatrzańskie (i nie tylko) szlaki. Pamiętam swoje początki,najpierw przez ok miesiąc tylko czytałam forum,zanim wreszcie odważyłam się tu zalogować i to nie było tak,że od razu zostałam "pępkiem" forum. Wtopiłam się w nie przez posty,krok po kroku. Przez ten czas wyrabiały się tu różne rzeczy,było wesoło i..koszmarnie,ale odpowiada mi to miejsce m.in za zminimalizowaną ilość chamstwa,czego czasem nie można powiedzieć o innych forach w sieci. Nazwijcie ,mnie idealistką, żyjącą w nierealnym świecie, ale zawsze bedę powtarzać,że góry-a tym samym to forum to dla mnie odskocznia od podłości świata.

...nie napiszę,że się cieszę z odejścia gregora,tylko przykro mi jest,że zrobił to w tak dziwny sposób-ni z gruszki,ni z pietruszki.
ryb-ka

Post autor: ryb-ka »

Iwona pisze:zrobił to w tak dziwny sposób-ni z gruszki,ni z pietruszki.
Jego wola...
Nie każdemu musi się tu podobać, nie każdy ma cierpliwość żeby się powoli "wciągnąć" w forumowe życie.

Nawet ja po dłuuugiej nieobecności musze się na nowo przystosowywać ;) - nowi ludzie , nowe wydarzenia...
Awatar użytkownika
Mariusz

Post autor: Mariusz »

gregor pisze:Dla mnie ta strona staje się zbyt snobistyczna,tylko ble,ble,ble,ble
Żegnaj Gregorze...
Forum bez ciebie już nigdy nie będzie takie samo...

Obrazek ;)
Awatar użytkownika
Keczup

Post autor: Keczup »

Niech mnie ktoś przytuli, pocieszy :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Luki

Post autor: Luki »

gregor pisze:Żegnajcie !!!
Obrazek
Awatar użytkownika
Agaar

Kontakt:

Post autor: Agaar »

Papa.
Iwona pisze:najpierw przez ok miesiąc tylko czytałam forum,zanim wreszcie odważyłam się tu zalogować
Dokładnie :))

Wydaje mi się, że Gregor dostał odpowiedzi na swoje pytania i nie rozumiem tego, że na forum ciągle "ble, ble ble". No, ale jak się komuś nie podoba, to nie musi tutaj wchodzić ;)
tomek.l

Kontakt:

Z tego wszystkiego pozostaje mam, facetom rada na przyszłość.
Jak ktoś będzie sie rejestrowal na jakimś nowym forum niech się podaje za jakąś fajną laskę, a początki będzie mial wtedy znacznie łatwiejsze:)
gregor

No, właśnie na pości o sarkastycznym i głupim tytule logują się ludzie.A moje proste pytanie o Vysoką i Lodowy dno,a przecież strona jest o Tatrach.Dlatego odpowiedzcie sobie na pytanie czy to jest strona o Tatrach?Reasumując chciałem sprawdzić waszą reakcję i potwierdziły się moje odczucia snobizm i kolesiostwo(fakt oprócz Iwony i Agarr).Mariusz ja ciebie też kochom papa misu-pysiu
Awatar użytkownika
Agaar

Kontakt:

Post autor: Agaar »

gregor pisze:moje proste pytanie o Vysoką i Lodowy dno
Bo wiesz, wydaje mi się, że niewielu z nas było właśnie na tych szczytach. Tutaj wypowiadamy się, jeżeli wiemy coś na dany temat i umiemy pomóc. A czy tutaj ktoś się bardziej koleguje czy nie? Hmm.. wydaje mi się, że nie ma takiego czegoś. Każdy "nowy" jest przyjmowany ok. Tyle, że z biegiem czasu nazwy są już znane. I im ktoś wchodzi więcej, tym czuje się tutaj milej. Przynajmniej tak jest w moim przypadku :cwaniak:
Awatar użytkownika
Szarotka

gregor pisze:A moje proste pytanie o Vysoką i Lodowy dno
teraz jesteś troszkę niesprawiedliwy. Osobiście nie byłam na Vysokiej i Lodowym, ale wiem,że Dorian (pracuś jeden i forumowy "leń" ;) ) był i próbowałam go zmobilizować do opowieści....choć nie jestem pewna,czy używając funkcji "szukaj" byś tego nie znalazł :think: (aczkolwiek mogę się mylić-głowy nie daję ) Poza tym odpowiedzi udzielili : aśka i viking. Z tego,co mi się wydaje jest na tym forum niewiele osób,które były na tych szczytach-ale czy to grzech? Ja też nie zawsze otrzymuję odpowiedzi na moje pytania,pamiętam jak ciężko mi było,gdy szukałam porządnej liny (sugerowano mi jako kobiecie kupno linki do wieszania bielizny). No a Twoje stwierdzenie:
gregor pisze:Mariusz ja ciebie też kochom papa misu-pysiu
kojarzy mi się jednoznacznie i jestem pewna,że poszukałeś już sobie odpowiednie forum dla siebie.....

OK-porozmawialiśmy sobie-decyzja,czy jesteś z nami,czy odchodzisz należy do Ciebie. Tak jak napisałam, nie cieszę się że odchodzisz w taki sposób ale cóż mi innego pozostaje, jak nie uszanować Twoją decyzję-jakakolwiek ona będzie.
Pozdrawiam
Iwona
tomek.l

Kontakt:

gregor tobie się coś pomyliło. Myslisz, że każdy to Władysław Cywiński i był już wszędzie w Tatrach? Biedaczku nie otrzymałeś odpowiedzi o Wysokiej i Lodowym. Jakże mi przykro. :( A nie pomyslałeś, że dlatego bo być może nikt z nas tam nie był.
Zamiast marudzić i narzekać na snobizm i kolesiostwo zaopatrz się w odpowiednie przewodniki i sam sobie poczytaj.
Nikt nie ma obowiązku odpowiadać na twoje pytania.

Przyznaje się. Byłem na Wysokiej i Lodowym ale specjalnie z dziką, snobistyczną i kolesiowską premedytacją ci nie odpowiedziałem bo na takie proste i banalne pytania nie odpowiadam ;) Bo ja w ogóle to wredny jestem. Zwłaszcza dla nowo przybyłych.
Pozdrawiam na nowej drodze życia, już po za forum.
Sylwester

gregor pisze:snobizm i kolesiostwo
nie oceniaj ludzi jak ich nie poznałeś, bo to błąd, a może to po prostu nie jest "Twoje" forum
gregor pisze:chyba że fajna laska to wtedy głupie i przymilne teksty
gregor pisze:oprócz Iwony i Agarr
daleko nie odbiegasz od wcześniejszej swojej opinii o nas
a jak nie przekonał Cię ten post, to poczytaj inne bardziej dosadne choć prawidłowe w treści
gregor

Na sarkazm odpowiadam sarkqzmem.Dlatego gdy czytam że"Żegnaj Gregorze...
Forum bez ciebie już nigdy nie będzie takie samo... "to piszę "Mariusz ja ciebie też kochom papa misu-pysiu ".A o jeśji chodzio stwierdzenie "No a Twoje stwierdzenie:
gregor napisał(a):
Mariusz ja ciebie też kochom papa misu-pysiu
kojarzy mi się jednoznacznie i jestem pewna,że poszukałeś już sobie odpowiednie forum dla siebie......To jest mi poprostu przykro,bo nigdy do Iwony nie miałem nic i wydawała mi się osobą do tej pory OK.Ponieważ jestem ze ŚLĄSKA to sylwestrowe "aufwiederzehen " jest trochę nie na miejscu , ale pewnie to w jego "stylu".A temat postu nawiazywał do tytułu Relacje i wypady i chyba nikogo nie obrażał.Reasumując :Post Vysoka i Lodowy 4 odp. mój żart w postaci postu (może głupi ale preferuje humor angielski) 13 odp.To chyba o czymś świadczy QVO VADIS strono http://www.bozym.com/tatry_bb/posting.p ... ply&t=1788 ?Do nikąd i tylko dlatego napisałem żegnajcie(po polsku,choć ze Śląska)
Sylwester

gregor pisze:jestem ze ŚLĄSKA to sylwestrowe "aufwiederzehen " jest trochę nie na miejscu
dla Grzegorza napisał bym do widzenia, a Śląsk nic do tego nie ma
Awatar użytkownika
Szarotka

gregor pisze:papa misu-pysiu
to mi się kojarzy jednoznacznie- a raczej z pewną osobą(grupą),dlatego napisałam-jestem pewna,że poszukałeś już sobie odpowiednie forum dla siebie- jeśli się pomyliłam to Cię przepraszam.
gregor pisze:A temat postu nawiazywał do tytułu Relacje i wypady i chyba nikogo nie obrażał
wybacz,ale nie pożegnałeś się ładnie-w moim oczuciu....tak,jak byś wypluł wyżutą gumę :(
gregor pisze:Reasumując :Post Vysoka i Lodowy 4 odp. mój żart w postaci postu (może głupi ale preferuje humor angielski) 13 odp
jeśli zaczynasz drażliwy temat to przybiera on czasem nie tylko 13 postów a kilka stron postów... a jeśli mówimy o wejściach "tylko dla orłów" to my biedne żuczki...cóż..nie było nas na Lodowym :(

napisałem żegnajcie(po polsku,choć ze Śląska) a ja KOCHAM śląski język- POWAŻNIE :)
gregor

Młody hipis wsiada do autobusu i zauważa młodą i bardzo ładną zakonnicę.
Siada więc koło niej i pyta, czy nie chciałaby z nim uprawiać seksu.-
Nie! - odpowiada zakonnica. - Jestem poślubiona Bogu. - Wstaje i zmieszana wysiada na następnym przystanku.
Kierowca autobusu, który słyszał całe zamieszanie odwraca się i mówi:
- Jeśli naprawdę chcesz się z nią przespać to mogę ci powiedzieć jak.
- Nawijaj! - odpowiada hipis.
- Ona codziennie chodzi o północy na cmentarz na nocne modlitwy.
Wystarczy, że ubierzesz się w białą szatę z kapturem,obsypiesz brodę fluorescencyjnym proszkiem,wyskoczysz znienacka i powiesz, że jesteś Bogiem!.
Tak też hipis zrobił. Przebrał się, wyskoczył zza nagrobka i powiedział, że jest Bogiem i chce się przespać z zakonnicą.
Zakonnica zgodziła się bez gadania, ale poprosiła żeby był to stosunek analny, bo musi pozostać dziewicą.
Hipis zgodził się a gdy skończył zrzucił kaptur i krzyknął:- -Ha, ha, jestem hipisem!
- Ha ha! - krzyknęła zakonnica, jestem kierowcą autobusu!
ODPOWIEDZ