Drogi Dagomarze, to się nie zaczęło na forum tylko w ...sejmie. A kto wymyślił pionowe korytarze jak nie moja faworytka posłanka Renata B. (na wszelki wypadek podaję taki zapis, a nuż ją będą ścigać)
O mój drogi zaręczam, że p[osła]nka Renata B pachnie najlepszymi perfumami firmy Andrzej i SK-a a co najmniej owsem . Były w Zakopcu wdzięczne koszulki z nadrukiem: lubię owies jak Renata Beger seks i podpis: koń . Jak widzisz związek w/w posłanki z Tatrami jest i nie ma powodu do nie wrzucania.
oskar pisze:hehehe
wychodzi mi jakaś taka skala 6 stopniowa skala:
1.bydło
2.agresywna stonka
3.prawdziwa stonka
4. turysta zwyczajny
5. turysta prawdziwy
6. nadturysta
Proponuję podzelić punkt 6 na nast.
6.1 - nadturysta dumny i ważny
6.2 - nadturysta - dobry wujek
6.3 - nadturysta cichy , oraz dodać punkt 7
7 - nadturysta alpinista czyli prawie Pan Bóg
Chyba niekóre dziewice mogą mieć doświadczenie, śmigają po górach aż wióry lecą. Tylko im habity z gore na wietrze łopoczą. No dobra, nie wszystkie pingwinice muszą być dziewicami
Keczup pisze:nie wszystkie pingwinice muszą być dziewicami
Cholera Keczup, czym Ty się zajmujesz, toż to zboczenie jakieś, a o zboczeniach w innym wątku. Widziałem zakonnice w traperach na Świnicy dobrze sobie radziły mimo chabitów - po prostu turystyczne dusze.
a ja na Zawratowej Turni ,schodziły gładko po drabince ,potem jacyś Japończycy przerzucali dziecko przez szczelinę ,a na to młodzieniec stojący za mną w kolejce do wspomnianej drabinki: " zakonnice ,małe dzieci ,ja też dam radę"