Nowa Galeria

Tradycyjna i cyfrowa: galerie, techniki, sprzęt, fotozagadki.
ODPOWIEDZ
sKoTi

Nowa Galeria

Post autor: sKoTi »

Zapraszam do nowej galerii w "gościach": http://venus.ci.uw.edu.pl/~mbom/goscie/fotki_skoti2/
Zdjęcia oczywiście z Czerwcówki a.d. 2004.
Awatar użytkownika
Mariusz

Post autor: Mariusz »

... albo http://www.tatry.prv.pl/goscie

Zapraszam również.
:)
plachnina

Post autor: plachnina »

Qrde... Tylko 14 zdjęć? :( Na pewno macie ich więcej, tylko skąpicie :)

Skąpiradła jedne. Człowiek siedzi na równinie. Górkę widzi tylko wtedy, jak sam sobie ją w piaskownicy usypie... Do perfekcji dochodzę, już Giewonta usypuję z pamięci.

Dajcie jeszcze popaceć na inne zdjęcia bo google przejrzałem ze 20 razy :(
Awatar użytkownika
Andrzej Krystoszyk

Post autor: Andrzej Krystoszyk »

suuuper!!!! Zdjęcie z sarniej niesamowite, takiego ujęcia jeszcze nie próbowałem. A swoją drogą jeszcze dwanascie dni i już będę" własnemi stopy deptał "itp. Mogę sę\ię wprowadzić 26 po dziesiątej ale i tak wyjadę 25 nie wytrzymam dłużej. Na piaskownicę jestem za duży chodzenie po schodach już mi się znudziło czekam na ...... wiecie zresztą na co, bo wszyscy na to czekają.AKA
sKoTi

Post autor: sKoTi »

mogę wrzucić ponad 100 bo tyle zrobiliśmy z kasią 2 w czerwcu... ale co na to mariusz??? nie będzie zadowolony - oj nie będzie... :D
jerry

nieaktywny

Post autor: jerry »

sKoTi może wrzucić ponad 100, ja jakbym się postarał to dodatkowe około 90 no i doliczając wszystkie z cyfrówek: śmiało w sumie około 500 by wyszło :)

a Mariusz wtedy chyba by nas powiesił a wcześniej podpalił :gwizd:

to może lepiej mniej i nie narażajmy się Sz.P. Moderatorowi :angel:
Awatar użytkownika
Czesiek

Kontakt:

Post autor: Czesiek »

Witam
500 zdjęć? Byłoby fajnie.
Ciężkie jest życie Moderatora :ta: :ta: :ta:
Awatar użytkownika
Mariusz

Post autor: Mariusz »

Tu Moderator-Exterminator. :retuski:

100 zdjęć? :?
500 zdjęć? :O

Powiem wam w sekrecie, że serwerek VENUS na którym istnieją galerie (i te moje, i te forumowiczów) to słabiutki, przedpotopowy komputer (dla tych co kojarzą: 486DX2) z niewielkim i wolnym dyskiem twardym. Serwer fizycznie stoi na Uniwersytecie Warszawskim przy Krakowskim Przedmieściu. Jedyną jego zaletą jest podłączenie do rury, czyli szybkiego łącza. Konto na nim posiadam grzecznościowo, bo w zasadzie mi się nie należy. Admin serwera i tak wykazuje się ogromną pobłażliwością, kto wie, może to także miłośnik gór? Z tych powodów nie jest możliwe wrzucanie tam wszystkiego - jak leci - a jedynie wybranych galerii i zdjęć.

Niemniej w Internecie sporo jest darmowych portali, gdzie można wrzucić swoje galerie foto - Onet, WP, Gazeta, Tlen itd... Wystarczy potem podać linka na forum albo wkleić odnośnik na www.tatry.prv.pl/goscie
ODPOWIEDZ