ciałem, a duchem ......

Wspomnienia z pobytu w górach, relacje, plany wyjazdów.
kika

Post autor: kika »

czesc wszystkim,ja tez cały czas sledze pogode i wrunki jakie panuja w górach nawet gdy nie wybieram sie tam bo nie mogę :(
Medeah

Post autor: Medeah »

Agaar pisze:Oj tak... Cóż za uczucie... Ale z drugiej strony mamy to szczęście, że już trochę znamy Taterki

No właśnie ja znam tatry przede wszystkim z książek, internetu, relacji innych. :)

Ale jak napisał P. Coelho w "Alchemiku" - Kiedy czegoś goraco pragniesz, cały Wszechświat działa potajemnie, by udało ci się to osiągnąć.
I ja w to święcie wierze i mam nadzieje, że wkrótce spełnią się moje marzenia :) i może bede miała to szczeście was poznać i razem wyruszyć kiedyś w trase.
Sylwester

Post autor: Sylwester »

no to spełnienia marzen i witaj Medeah
Awatar użytkownika
Szarotka

Post autor: Szarotka »

Witaj Medeah :) Wow,kolejna osoba z Rybnika :think: ale macie fajnie...możecie się spotkać ... ;)
Czytujesz Coelho? :D Ja nie czytałam tylko jego ostatniej publikacji :)
Sylwester

Post autor: Sylwester »

Od 2 czy 3 dni tj od kiedy wiem, że na początku listopada pojadę do Chochołowskiej moje myśli ciągle uciekają w tamtym kierunku, już widzę jak idę doliną i juz po ciemku docieram do schroniska, jak szukam tych forumowiczów, którzy tam dojadą, jak poznajemy sie, a przede wszystkim jak rankiem wychodzimy w śnieg czy to na Starorobocianski, Grzesia, czy w innym kierunku. Teraz do samego wyjazdu cześć mnie już ciągle będzie w Tatrach, zawsze tak mam i cieszę się tym... :D
ODPOWIEDZ