ryb-ka pisze: A co z Dniem Forumowicza 15 września?!
To jak, robimy jakieś spotkanie/zlot/cokolwiek w dniach 15/17 września? Bo szykuje mi się w tych dniach firmowy wyjazd na Mauzry i jakby co to muszę mieć odpowiednio wcześnie odpowiednio dobrą wymówkę
jutro tj. 18.09 - Warszafka - Bemowo - Delegacja Jakby ktoś był na ostatnim odcinku 32. rajdu Warszawskiego to bede na Bemowie tuż przy rampie i pucharach od okolo 12.
P.S. - Rampa to taki teren górzysty dla rajdówek - żeby nie było że offtopa robię
Salek pisze:jutro tj. 18.09 - Warszafka - Bemowo - Delegacja Jakby ktoś był na ostatnim odcinku 32. rajdu Warszawskiego to bede na Bemowie tuż przy rampie i pucharach od okolo 12.
P.S. - Rampa to taki teren górzysty dla rajdówek - żeby nie było że offtopa robię
Fajnie sie masz ja niestety do Warszawy za daleko mam, wiec czekam na Cieszyńską Barbórke
Witam forumowiczów!
W dniach 28.09 - 2.10 planuję wyprawę w Tatry Słowackie. Aktualnie zostałem z tymi planami sam, a ponieważ wolę wędrówki w towarzystwie zapraszam zainteresowanych. Jeśli chodzi o konkretne miejsca to mam parę pomysłów, ale mogę się dopasować. Doświadczenie w Tatrach spore, kondycja umiarkowana.
Maciek