Ja już teraz jakoś ciężko znosiłabym wyjazdy tylko raz w roku. Tradycyjnie staram się odwiedzić Tatry w lutym i potem najchętniej we wrześniu,o ile lipca-sierpnia nie spędzam w innych górach. To takie moje minimum,jak się udaje częściej to już jest super
Jak długo wytrzymujecie bez Tatr?
Jak długo wytrzymujecie bez Tatr?
No właśnie..jak długo jesteście w stanie wytrzymać bez wyjzdów w góry? Jest to Wam obojętne,bo np.corocznie spędzacie urlop latem w górach i w innych porach roku wogóle o tym nie myślicie,czy też jest tak,że jak za długo nie widzicie gór,to rodzi się ogromna tęsknota,jak za bliską osobą...tęsknota nie do wytrzymania....
Ja już teraz jakoś ciężko znosiłabym wyjazdy tylko raz w roku. Tradycyjnie staram się odwiedzić Tatry w lutym i potem najchętniej we wrześniu,o ile lipca-sierpnia nie spędzam w innych górach. To takie moje minimum,jak się udaje częściej to już jest super
Niektórzy to mają dobrze.
Ja - niestety - tylko raz w roku, przeważnie sierpień. Był malutki, czerwcowy wyjątek, kiedy to byłem dwa razy w Tatrach w tym samym roku. Czy to się kiedyś powtórzy
Kto wie? Marzy mi się
: "Teraz to mi to LOTTO. 
Mam troszkę pagórków blisko domku, więc jak mi sie rower znudzi, siadam w pociąg, czy autobus i już jestem na Ślęży, Wzgórzach Strzelińskich, czy Niemczańskich, w Górach Złotych, Bardzkich, albo gdzieś w Karkonoszach. Tak wygląda mój kontakt z Górami.
Mam troszkę pagórków blisko domku, więc jak mi sie rower znudzi, siadam w pociąg, czy autobus i już jestem na Ślęży, Wzgórzach Strzelińskich, czy Niemczańskich, w Górach Złotych, Bardzkich, albo gdzieś w Karkonoszach. Tak wygląda mój kontakt z Górami.
Myslę, ze miedzy innymi po to mi to forum...boot screen, ekran logowania, tapety w windowsie - wszystkie z fotkami gor (ciekawe, kto zgadnie, jaki szczyt mam na tapecie - dla utrudnienia powiem, ze nie jest to K2Iwona pisze:czy też jest tak,że jak za długo nie widzicie gór,to rodzi się ogromna tęsknota
Słusznie - chociażby za sprawą:Iwona pisze:bez myśli o górach to ja dnia nie wytrzymuję
http://www.bozym.com/tatry_bb/index.php