Kozica zupełnie się nie bała.Stała akurat na ścieżce, więc siłą rzeczy musiałem koło niej przejść.Jak byłem metr od niej łaskawie przeszła kilka kroków i ustąpiła mi miejsca
No to jeszcze 3 fotki wykonane wcześniej jak podchodziłem do kozicy.Jakosciowo nieco gorsze gdyż pstrykałem w pośpiechu (wtedy jeszcze myślałem że ucieknie )
Co do wystawiana wypchanych kozic : nakręcanie to już zamierzchła przeszłość. Widac Kert, że nie jesteś na bieżąco.Obecnie stosuje się baterie DURACELL (wymiana codziennie o świcie)
Witam. Zdjęcia słabej jakości ( swoje też zrobiła poranna mgła ) ale tłumne Początek sierpnia 2006, droga naŚwinice. Nielegalni imigranci ze Słowacji idą na Skrajną Turnie:
super są te kózki! ja jeszcze żadnej nie wypatrzyłem, innego zwierza też nie poza stadem ludzi skaczących ze skałki na skałke, ale ten gatunek to chyba każdy widział
Łukasz t pisze:Witam. Zdjęcia słabej jakości ( swoje też zrobiła poranna mgła ) ale tłumne Początek sierpnia 2006, droga naŚwinice. Nielegalni imigranci ze Słowacji idą na Skrajną Turnie:
To chyba jakieś regularne te ich wypady, może coś przemycają, bo ja prawie zawsze jak jestem w okolicach między Beskidem a przełęczą Świnicką widze jakieś "typy" swobodnie przekraczające granice, nic sobie z tego nie robiąc