Nazwa forum

Także o noclegach, mapach, pogodzie, literaturze...
seba

Post autor: seba »

Czyli kolor już mamy!
Brawo Czesiek :D
Pozostaje jeszcze logo.........
Może w górach znajdziemy natchnienie :)
Pozdrawiam
Seba
Jurek

Post autor: Jurek »

jak wszyscy to wszyscy - ja też :) . Zielona chusta? coś się znajdzie. Może "Jurek" sobie napiszę markerem i będę rozpoznawalny :)

pozdrawiam-Jurek
Awatar użytkownika
Mariusz

Post autor: Mariusz »

A może naszywka na plecaku:

Obrazek

... albo napis: www.tatry.prv.pl

(przy okazji byłoby trochę reklamy forum)

:>
Awatar użytkownika
Czesiek

Kontakt:

Post autor: Czesiek »

Brawo Mariusz :brawo: :brawo: :brawo:
Kiedyś na swoim plecaku (jak na zdjęciu) miałem napis
EpRoM
i nr telefonu

Teraz mam naklejkę PL i pod spodem WROCŁAW.

Bardzo mi się ten pomysł podoba - tylko jak to zrobić?
Naklejkę, naszywkę i gdzie ja umieścić?

Ps. Ja swoją chustkę będę miał na pewno - przynajmniej w ten tatrzański weekend.
Awatar użytkownika
Mariusz

Najprościej chyba wydrukować to sobie (jak się da to w kolorze), a potem obciąć, zafoliować w jakimś punkcie ksero i zamocować do plecaka na plecach. Kto wie, może kiedyś znajdzie się ktoś mający możliwości wyprodukowania takich naszywek...
8)
Awatar użytkownika
Szarotka

Post autor: Szarotka »

OKI niech będzie
zielony
Moja chustka będzie na pewno powiewać na plecaczku
a może i logo www.tatry.prv.pl
sobie po prostu wyhaftuję :D

Pozdrowionaka
będę Was (nas) tropić w Taterkach :)
Iwona
Awatar użytkownika
Andrzej Krystoszyk

Post autor: Andrzej Krystoszyk »

:O :D Pozdrawiam wszystkich. Cieszę się niezmiernie itd, że sprawa ruszył z miejsca. Pewnie, ja też jestem łatwo rozpoznawalny. Najgrubszy facet na szlaku, do poziomu hal z żoną i córką, wyżej już tylko z córką. (syn spoważniał i gania sam) AAle domysły to nie to samo. Niebieska chusta jak tatrzańskie niebo (oby) z adresem www to najprostszy pomysł. Można to jeszcze zminiaturyzować i coś mniejszego przyszpilić do plecaka.
Pozdrawiam .AKA
PS. Penetruję net w poszukiwaniu stron o Taterkach ( głównie zdjęć) i natknąłem się na stronę Widma Brokenu. Pycha. Na wszelki pożarny podaję adres: www.widmobrokenu.net
Adamires

Post autor: Adamires »

Co do naszywki na plecaku. Wszystko O.K. ale może pomyślmy o ludziach którzy nas będą mijać a nie tylko o tych którzy będą nas wyprzedzać.

Chyba, że chcecie idąc na szlaku oglądać się za każdym turystą lub pytać go o forum. :aciu:

Moja propozycja to druga naszywka na szelkach od plecaka powiedzmy z lewej strony ponieważ w Polsce obowiązuje ruch prawostronny.

pozdr
Adamires
Awatar użytkownika
Andrzej Krystoszyk

:)) dogrywamy sprawę. zielony kolor, jak najbardziej ( coś od Zielonego Stawu- piękny) i do tego jakaś zieleninka na plecaku z tyłu i coś małego na lewej szelce. To jest to. I tego się trzymajmy. Koniec de3mokracji, czas realizacji.AKA
Awatar użytkownika
Czesiek

Kontakt:

Post autor: Czesiek »

Do Andrzeja Krystoszyka

Link, kóry podałeś, to stronka naszego kolegi z forum. Z długim stażem, tak w chodzeniu po Taterkach jak i po naszym forum. Na imie Mu - Zbyszko. "Lata" teraz gdzieś nad Brazylią razem ze swoimi ukochanymi ptaszkami :D . Wejdź i przeczytaj poniższy link. :ta:

http://tatry.bozym.com/viewtopic.php?t=69&start=30

Pozdrawiam Ciebie i całą Twoją rodzinkę - Czesiek (z Wiolą i Asią)
:) :) :)
Ostatnio zmieniony sob 05 cze, 2004 przez Czesiek, łącznie zmieniany 1 raz.
seba

Post autor: seba »

Myślę , że pomysł Mariusza z logo takim jakie mamy , jest najlepszy......
(lizus ze mnie hehe).
Może tylko ,któryś z naszych utalentowanych grafików pokusił by się np o nadanie napisowi TATRY jeszcze bardziej "górskiego" charakteru.(Np: szkic panoramy otoczenia np: MOKO w tle).
Mając już gotowy projekt logo można się pokusić na parę fajnych rzeczy takich jak koszulki , chusty z sitodrukiem......
Całkiem prosto można zrobić też, metodą , tak zwanego "haftu komputerowego" , naszywkę o wymiarach 10x10cm , bezpośrednio na koszulki , plecaki itd. ,itp.....
Seba.
Awatar użytkownika
Mariusz

No proszę - miło, że ktoś odnalazł stronę Widma Brockenu niezależnie od naszego forum. A teraz możemy się pochwalić, że Zbyszek to jeden z najbardziej aktywnych uczestników tego forum (no może poza okresami brazylijskimi)....
:]
marcys

Post autor: marcys »

Pomysł Mariusza z logo bardzo mi się spodobał, ale może logo zmieścić razem z adresem?
www.Obrazek.prv.pl

Średnio inteligentni ludzie będą zapewne potrafili wklepać taki adres.

pozdrawiam
Marcys
plachnina

Post autor: plachnina »

Generalnie to mam prośbę do Mariusza: mógłbyś powiedzieć (a raczej napisać), jakim fontem został napisany wyraz TATRY?

Do wszystkich: może w ramach znaku rozpoznawczego pozostawić wyraz TATRY , a jako część całości umieścić zarys jednego ze szczytów bądź grani?

Ponieważ wątek o Orelj Perci rozrósł się dosyć mocno, proponuję na pierwszym planie wyraz TATRY oraz grań Orlej Perci niejako w tle.

Z racji tego, że ma być to naszywką na szelki plecaka, a także w większym rozmiarze ma występować na koszulce, to obstawałbym za minimalizacją inwencji artystycznych. Jestem za dość wyraźną prostotą znaku.
Awatar użytkownika
Mariusz

Z tego co pamiętam jest to czcionka Beesknees, produkowana przez ITC oraz Elsner+Flake. Z reguły jest dołączona do Corela.

http://www.myfonts.com/fonts/itc/beesknees/sc/
agattka

Post autor: agattka »

Andrzej Krystoszyk pisze:Pewnie, ja też jestem łatwo rozpoznawalny. Najgrubszy facet na szlaku, do poziomu hal z żoną i córką, wyżej już tylko z córką.
Czy to mozliwe , ze spotkalismy sie na szlaku Piatka- Moko 31 lipca?

Gdy tamtedy szlismy, mijajacy nas czlowiek (pokaznej postury :) ) spytal czy wszystkie kamienie sa pewne. Mój kompan zazartowal, ze pod nim , to nic nie wiadomo i kazdy moze sie zachwiac. Uslyszal to pewien pan , ktory szedl przed nami, zaprezentowal nam swoje jeszcze okazalsze rozmiary i powiedzial, ze jak on przeszedl, to szlak jest atestowany :D . Jeszcze chwilke porozmawialismy, widac bylo, ze nie z pierwszej lapanki :D i na gorach sie zna. Szedl z kobieta, chyba zona o ile pamietam. Wiec moze to byles Ty?
Awatar użytkownika
Andrzej Krystoszyk

:placze: Raczej a nawet na pewno nie .31 lipca zrobiłem sobie lekkie przejście Ścieżką nad Reglami. Od Kuźnic do Kościeliskiej . Tym razem odwrotnie niż zawsze. POzdrawiam i myślę, że jeszcze się spotkamy musimy tylko lepiej się oznakować AKA
ODPOWIEDZ