Kwartalnik "Tatry" TPN'u
też się nad tym zastanawiałam hehe.Procedura może być też taka: prenumerujesz Tatry,nie przysyłają ci na czas,więc z nerwów poruszasz niebo i ziemię,różnymi dojściami dobijasz się do TPNu (należy w ostateczności brać pod uwagę wycieczkę z czekanikiem do tejże instytucji) i....oto zaczynają cię zauważać oraz,żebyś się już odczepił,przysyłają ci kolejne numery za darmoKert pisze:A można zaprenumerować same takie gratisowe numery?
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
hehe, może byłam niedelikatna w debatach z panią z TPNu. Ja tam spokojna z natury jestem,ale.....do czasuMariusz pisze:Ale tym razem Iwona, jakoś prenumerata dotarła do ciebie piorunem
Ciepły wiatr delikatnie smaga otwierające się już radośnie pąki kasztanowca, a ja kurde no do diaska nie dostałem jeszcze od TPNu prenumeraty, której przecież nie zamawiałem. Ale to żaden argument, bo poprzednio też nie zamawiałem, a dostałem! Jestem poirytowany tym zjawiskiem od rana i postanowiłem wybrać się dziś do Empiku i kupić "Tatry" własnoręcznie (tj. własnopieniężnie). Przy okazji rzucę oczyma do n.p.m. gdzie jakiś paparazzi zamieścił rzekomo (i tym samym ujawnił) forumowe TWA: Asika, Iwonę i Doriana.

no niestety,za przyjemność trzeba zapłacićMariusz pisze:Przy okazji rzucę oczyma do n.p.m. gdzie jakiś paparazzi zamieścił rzekomo (i tym samym ujawnił) forumowe TWA: Asika, Iwonę i Doriana
hehe,tiaaaa....a świstak siedzi za przemytMariusz pisze:weźmiesz toto do ręki i się od razu rozpada...
Wracając do Tatr-zaczęłam pilnie czytać,ale o 23.30 padam z nóg i ciągle przekładam na następny dzień tę lekturę. Myślę jednak,że każdy znajdzie w nim coś ciekawego dla siebie
- mefistofeles
-

- Kontakt:
Mariusz pisze:Ciepły wiatr delikatnie smaga otwierające się już radośnie pąki kasztanowca, a ja kurde no do diaska nie dostałem jeszcze od TPNu prenumeraty, której przecież nie zamawiałem. Ale to żaden argument, bo poprzednio też nie zamawiałem, a dostałem!
Nie dostałeś z paragrafu 22.
Jeśli się boisz, już jesteś niewolnikiem!
Grzegorz Braun
Grzegorz Braun
Zakupiłem dziś nowy numer TATR. Gdybym zanikł na forum do lipca, znaczy że mnie wciągnęła lektura. 
P.S. Wziąłem też w ręce n.p.m. - dziwnym trafem folia zsunęła się z okładek, delikatnie opadając na ziemię. Zachęcony tym zjawiskiem zajrzałem do środka i.... faktycznie, kwiat forum jest tam zamieszczony na fotce...

P.S. Wziąłem też w ręce n.p.m. - dziwnym trafem folia zsunęła się z okładek, delikatnie opadając na ziemię. Zachęcony tym zjawiskiem zajrzałem do środka i.... faktycznie, kwiat forum jest tam zamieszczony na fotce...
hehe,skąd ja to znamIzabela pisze:i mówi, że pismo "w drodze" - chyba na piechotę...
no i proszę jak cieplutko można opisać malutkie przestępstwoMariusz pisze:dziwnym trafem folia zsunęła się z okładek, delikatnie opadając na ziemię.
Od 4 lipca kolejny numer Tatr: http://www.tatry.tpn.pl/ ...czy mógłby mi ktoś kupić i przysłać? (podeślę pieniążki
)
Mnie już ciekawią następujące tytuły:"Liczenie turystów", "Krajobraz górski x 25", "Małe Ciche - wielki konkurs", "200 dni od vel'kej kalamity", "Album o kataklizmie", "Samobójcy idą w góry ", "Zima swoje, a życie swoje", "Boży Turysta ", "Na Babiej Górze ", "Jak Słowak uratował przyszłego papieża", "Papież z górami w tle'', "Umarli się nie śmieją ", "Tatrzańska półka nowości, Lektura na lato", "Dziewięć miesięcy zimy"
Mnie już ciekawią następujące tytuły:"Liczenie turystów", "Krajobraz górski x 25", "Małe Ciche - wielki konkurs", "200 dni od vel'kej kalamity", "Album o kataklizmie", "Samobójcy idą w góry ", "Zima swoje, a życie swoje", "Boży Turysta ", "Na Babiej Górze ", "Jak Słowak uratował przyszłego papieża", "Papież z górami w tle'', "Umarli się nie śmieją ", "Tatrzańska półka nowości, Lektura na lato", "Dziewięć miesięcy zimy"