Kijki trekkingowe
- mefistofeles
-

- Kontakt:
Chyba nie nadążam!
Kij to kij, amory to amory. Jasne?
Pytanie - czy są kijki z klimatyzacją i ABS?
:D:D
PS.
Mam kijki!
. Może dziadowskie ale zawsze. Na końcu pod końcówką ze spieku, sprężynuje w dolnym segmencie też. Ostatnie badziewie czy oczko wyżej. Aha - nie klinuje się jak u znajomego, który kupił chyba za 500 parę ale on zawsze musi mieć wszystko najlepsze i teraz w plecaku nosi kombinerki. 
Pytanie - czy są kijki z klimatyzacją i ABS?
PS.
Mam kijki!
Miła pogadanka z równie miłą panią w sklepie Horyzontu wzbogadziła mnie m.in. o nową wiedzę dotyczącą tunningowania kijków. Otóż można zrobić kijkom anti-snow-lifting i zamontować specjalne zimowe talerzyki. I teraz pytanie - ma sens kupić te talerzyki na czerwcowe łażenie po płatach śniegu, czy spokojnie można sobie odpuścić, używając letnich o mniejszej średnicy?
ciekawy temat
to ja moze powiem, ze ostatnio kupilem hit w sieci sklepow lidl
otoz byly tam kijki "north pole" z antishockiem, koncowka widiowa i korkwa rekojescia za...49 pln
kupilem chyba z ciekawosci, bo wybieralem sie w Tatry
w Tatry wzialem ze soba wlasnie te nowki i wysluzone alpinusy bez bajerow, za to z "niezdejmowalnymi" talerzami i zwykla koncowka
po tygodniu zuzycie "widiowej" koncowki w lidlowskich kijach zadziwilo mnie bardzo - zrobily sie tepe i zaokraglone, antishock jakos dziwnie w miare uplywu wedrowki mial coraz mniejszy skok a w srodku jednego kijka cos "latalo"
kumpel w tym samym czasie uzywal starych alpinusow, ktore tez dostaly w kosc, ale nieporownywalnie mniej
no coz - jak juz mowilem kupilem je z ciekawosci
ale ludzilem sie, ze stanie sie cud
to ja moze powiem, ze ostatnio kupilem hit w sieci sklepow lidl
otoz byly tam kijki "north pole" z antishockiem, koncowka widiowa i korkwa rekojescia za...49 pln
kupilem chyba z ciekawosci, bo wybieralem sie w Tatry
w Tatry wzialem ze soba wlasnie te nowki i wysluzone alpinusy bez bajerow, za to z "niezdejmowalnymi" talerzami i zwykla koncowka
po tygodniu zuzycie "widiowej" koncowki w lidlowskich kijach zadziwilo mnie bardzo - zrobily sie tepe i zaokraglone, antishock jakos dziwnie w miare uplywu wedrowki mial coraz mniejszy skok a w srodku jednego kijka cos "latalo"
kumpel w tym samym czasie uzywal starych alpinusow, ktore tez dostaly w kosc, ale nieporownywalnie mniej
no coz - jak juz mowilem kupilem je z ciekawosci
ale ludzilem sie, ze stanie sie cud