20 lat forum ;)
20 lat forum ;)
Coś tam ostatnio dłubałem przy forum, bo w marcu 2023 wygasa opłacony hosting. I jak spojrzałem na logo to zdałem sobie sprawę, że w tym roku we wrześniu stuknie 20 lat istnienia tego miejsca. Obecnie co prawda na emeryturze, ale co sobie pożyło i poszalało to jego!
A to pierwszy wątek jaki powstał:
http://tatry.inspiration.pl/viewtopic.php?t=3
A to pierwszy wątek jaki powstał:
http://tatry.inspiration.pl/viewtopic.php?t=3
Re: 20 lat forum ;)
Kawał czasu. Niech dalej trwa
Niewiarygodne, 20 lat....a jak by to było wczoraj
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
- diablak1223
-
No może przedwczoraj
Cześć po latach
Cześć po latach
To były stare dobre czasy...
Zamierzasz może z tej okazji rozkręcić jakąś imprezę 16 września?
- Zakochani w Tatrach
-
Forum się zestarzało i niestety Forumowicze też .
Gdyby jednak zorganizować jakiś ZLOT z racji tego pięknego okrągłego Jubileuszu , myślę że chętni by się znaleźli
My na pewno .
Pozdrawiam . Ala
Gdyby jednak zorganizować jakiś ZLOT z racji tego pięknego okrągłego Jubileuszu , myślę że chętni by się znaleźli
My na pewno .
Pozdrawiam . Ala
Zakochani w Tatrach
Jestem zaZakochani w Tatrach pisze: ↑ndz 09 lip, 2023 Forum się zestarzało i niestety Forumowicze też .
My na pewno .
Pozdrawiam . Ala
Byłem tydzień temu w Zawierciu, w sumie niedaleko mieszkam teraz wiec na kawke moge przyjechać albo pociągiem na piwkoZakochani w Tatrach pisze: ↑ndz 09 lip, 2023 Forum się zestarzało i niestety Forumowicze też .
My na pewno .
Pozdrawiam . Ala
- Zakochani w Tatrach
-
Zapraszamy serdecznie - na kawkę, piwko i może coś jeszcze
Miło by było powspominać dawne forumowe czasy i wyprawy w nasze kochane Tatry .... i nie tylko.
Bieszczady - zwłaszcza jesienne - pokazały nam takie cuda i uroki , że wyrwały mi kawał serca z części tatrzańskiej.
Może bym nawet coś napisała i pokazała, ale nie mam pojęcia jak wstawić jakieś fotki .
Ten rok był dla nas paskudny - nie byliśmy NIGDZIE
Mam nadzieję że następny będzie lepszy .. musi być lepszy .
Miło by było powspominać dawne forumowe czasy i wyprawy w nasze kochane Tatry .... i nie tylko.
Bieszczady - zwłaszcza jesienne - pokazały nam takie cuda i uroki , że wyrwały mi kawał serca z części tatrzańskiej.
Może bym nawet coś napisała i pokazała, ale nie mam pojęcia jak wstawić jakieś fotki .
Ten rok był dla nas paskudny - nie byliśmy NIGDZIE
Mam nadzieję że następny będzie lepszy .. musi być lepszy .
Zakochani w Tatrach
Z chęcią skorzystam, choć będę pewnie musiał zabrać ze sobą "Ogonek".
Niech tylko wypadnie ładna niedziela.
Podaj na priv dane kontaktowe, pozdrawiam.
Niech tylko wypadnie ładna niedziela.
Podaj na priv dane kontaktowe, pozdrawiam.
Cześć,
Jeśli ktoś podejmie się organizacji zlotu na 20-lecie forum (ale zleciało!), to również jestem chętna.
Jeśli ktoś podejmie się organizacji zlotu na 20-lecie forum (ale zleciało!), to również jestem chętna.
Może być 21-lecie