Jakuszyce

Wycieczki, polecane trasy, relacje, sprzęt i ekwipunek.
ODPOWIEDZ
uszba

Jakuszyce

Post autor: uszba »

Cześć dawno nie widziani :D

Ostatnio dużo czasu tu spędzamy, Baśka i ja. Pochłonąła mnie nowa pasja. Oczywiście nie , broń Boże, nie zastąpiła gór, ale jest to wspaniała sprawa.

Jeśli ktoś ma jakieś rady dotyczące noclegów w Szklarskiej Porębie lub namiar na coś ciekawego w tej okolicy, co warto zobaczyć, to bardzo proszę.

Obrazek
Obrazek

Pozdrowienia
uszba
Awatar użytkownika
Zakochani w Tatrach

Post autor: Zakochani w Tatrach »

Uszba - no Ty masz chyba ADHD .............. i to w ciężkiej postaci :)) :D .

Super sprawa :) .
Zakochani w Tatrach
uszba

Post autor: uszba »

Zakochani w Tatrach pisze:Uszba - no Ty masz chyba ADHD .............. i to w ciężkiej postaci :)) :D .

ha ha dobre , zwykle zarzucam to moim uczniom a tu się okazuje że pani też jakaś dotkniąta tą dolegliwością :D
Super sprawa :) .
To prawda. Po zrobieniu kursu ( przystojny instruktor :-P ) i poznaniu tajników techniki zarówno poruszania się do przodu jak i hamowania sprawia jeszcze wiącej radości.

Pochwalę się nieskromnie że pan instruktor uznał mnie za najbardziej utalentowaną "uczennicę" w swojej całej karierze. Nawet przypuszczał że sobie z niego żartuję, myślał że kurs robię dla jaj i Baśki a sama w przeszłości parałam się wyczynowo narciarstwem biegowym :D :D :D

Trzeba przyznać że to centrum w jakuszycach jest naprawdę super, ślad na bieżąco odnawiany, ciekawe trasy, zwłaszcza na górze, na Równi. wprawdzie w weekendy dzieje się ale wystarczy wcześniej wyjść na trasę i jest gitara. No i największa zaleta - jedę ode mnie tylko cztery godziny a więc bywam i na weekendy.
MiG

Re: Jakuszyce

Post autor: MiG »

uszba pisze: Jeśli ktoś ma jakieś rady dotyczące noclegów w Szklarskiej Porębie lub namiar na coś ciekawego w tej okolicy, co warto zobaczyć, to bardzo proszę.
Co do noclegów to kilka lat temu nocowałem tu:
http://www.willakrystyna.pl/
Warunki bardzo OK a lokalizacja też niezła.
Widzę, że od tego czasu przybyło im spa :D

Coś ciekawego w Szklarskiej? Nie wiem co najbardziej by Cię mogło zainteresować, ale tutaj jest pewien wybór:
http://www.szklarskaporeba.pl/o-szklars ... bytki.html
ODPOWIEDZ