Dobranoc
- Zakochani w Tatrach
-

Patrzę co tam się dzieje i jestem w szoku, a do głowy by mi nie przyszło, to był bardzo spokojny kraj, miałem poważne plany wyjazdowe związane z tym rejonem. A w ogóle to akurat dziś zreanimowałem dysk który padł mi ze 3-4 lata temu i oglądałem foty z tego wyjazdu, porównując ze zdjęciami obecnej Palmyry, Homs czy Aleppo to dopiero szok.Janek pisze: Tak nawiasem, też się włóczyłeś po Syrii - czy Ci choć wtedy do głowy przyszło, że może się stać to co się stało?
"Czasem się leci ładnie, czasem się na dupę spadnie..." (P.Bukartyk)
Widzę, że Kolega ulega wrogim wpływom!Dragan pisze:Patrzę co tam się dzieje i jestem w szoku, a do głowy by mi nie przyszło, to był bardzo spokojny kraj,
Dragan pisze:miałem poważne plany wyjazdowe związane z tym rejonem.Dragan pisze:
Polecam Jordanię i Maroko póki jeszcze tam spokój.
Znam to, tylko, że mi dysk nie padł. Całe szczęście, że do Damaszku jeszcze wojna nie dotarła.Dragan pisze:dziś zreanimowałem dysk który padł mi ze 3-4 lata temu i oglądałem foty z tego wyjazdu, porównując ze zdjęciami obecnej Palmyry, Homs czy Aleppo to dopiero szok.
No to witaj w klubie!Dragan pisze:Ale ja drugiego sortu, więc moja opinia nie może być miarodajna.
Swoją drogą coraz trudniej spotkać kogoś z pierwszego sortu. Chyba się ukrywają...
PS.
O ile pamiętam to jesteś nauczycielem. No to gratuluję pani minister, zdecydowanie najgłupsza w całym rządzie. Aby było jasne - nie z powodu antysemityzmu, to jej prawo, ale z nieudolnego sposobu zaprzeczania temu. Podobno jest polonistką po Uniwersytecie Wrocławskim - jakim cudem skończyła studia?
Jestem gorszego sortu...