W okresie od 4 lipca 2016 r. do 2 sierpnia 2016 r. przywrócona zostaje kontrola graniczna osób przekraczających granicę państwową. Dotyczy to także Tatr.
Na terenie Tatrzańskiego Parku Narodowego granicę będzie można przekraczać wyłącznie w następujących punktach:
1. Łysa Polana – przejście drogowe.
2. Rysy – przejście piesze (czerwony szlak turystyczny).
Informacja na podstawie:
ROZPORZĄDZENIA MINISTRA SPRAW WEWNĘTRZNYCH i administracji z dnia 1 czerwca 2016 r. w sprawie przywrócenia tymczasowo kontroli granicznej osób przekraczających granicę państwową stanowiącą granicę wewnętrzną.
http://tpn.pl/nowosci/uwaga-zamkniecie-granic-w-tatrach
UWAGA - Zamknięcie granic w Tatrach!
- mefistofeles
-

- Kontakt:
UWAGA - Zamknięcie granic w Tatrach!
Jeśli się boisz, już jesteś niewolnikiem!
Grzegorz Braun
Grzegorz Braun
Nie wiem jak w innych miejscach, ale Słowacy z Chochołowskiej przez Grzesia poszli do siebie bez przeszkód, no chyba że nasi dzielni pogranicznicy łapali już na terenie obcego państwa.
W ogóle cała ta akcja to pic na wodę, że niby coś się robi dla "bezpieczeństwa Polaków". Już widzę jak arabscy terroryści targają trotyl przez Tatry
:D
W ogóle cała ta akcja to pic na wodę, że niby coś się robi dla "bezpieczeństwa Polaków". Już widzę jak arabscy terroryści targają trotyl przez Tatry
Każdemu jego Everest...
To tylko takie gry i zabawy dhłopców z służb. Arabscy terroryści jak mi się zdaje to mają teraz inne kłopoty. Jakby chcieli i mogli zrobić jakieś duże bum, to francuskie stadiony były idealną okazją. No i (odpukać, bo jeszcze jutro) nic.Już widzę jak arabscy terroryści targają trotyl przez Tatry