Piękna książka, miałam okazję przeglądnąć, ale cena dobijająca.gb pisze:Muzeum Narodowe w Warszawie
Premiera książki Teresy Jabłońskiej „Sztuki piękne pod Tatrami”
2016-01-22 / 18:00
http://www.mnw.art.pl/wydarzenia/kalend ... zenie.html
pozdrawiam
gb
Trochę kultury i sztuki...
Re: Trochę kultury i sztuki...
- Zakochani w Tatrach
-

Ja dopiero co (mężowi na gwiazdkę) kupiłam "Atlas Tatr" - 230 zł.Zakochani w Tatrach pisze:A ja sobie chyba czegoś odżałuję, skoryguję budżet domowy i kupięBasia Z. pisze:Piękna książka, miałam okazję przeglądnąć, ale cena dobijająca..
Ale mąż siedzi i przegląda prawie bez przerwy - więc prezent trafiony
Gdyby tak chcieć kupować wszystko co mi się podoba, ech.
- Zygmunt Skibicki
-

- Kontakt:
Poczułem się jak we... własnym domu.andy67 pisze:Ale zawsze chciałem mieszkać w bibliotece więc nie mam prawa narzekać
Wszystko, co tu piszę ma domyślną klauzulę "moim zdaniem" i nikogo to do niczego nie obliguje, ale i nie... upoważnia.
Mundek
www.turystyka.skibicki.pl
Mundek
- Zygmunt Skibicki
-

- Kontakt:
Ty sobie porządne, stabilne schodki do regału książkowego spraw!uszba pisze:chwilowo nie mogę o bibliotekach i książkach niczego słyszeć
Sam używam takiego: http://allegro.pl/super-stabilny-stolec ... 10477.html , ale jest mnóstwo innych i równie dobrych.
A za kilka lat powinnaś jeszcze zamontować w regale solidne poręcze. Patrząc na fotkę Twojego regału to tak circa na trzeciej i piątej od góry półce...
Wiem, co mówię.
Tu akurat na pewno nie masz racji.uszba pisze:Pewnie gdybym miała drabinką to spieprzyłabym się z tej drabinki. Taki los...
Ostatnio zmieniony ndz 24 sty, 2016 przez Zygmunt Skibicki, łącznie zmieniany 3 razy.
Wszystko, co tu piszę ma domyślną klauzulę "moim zdaniem" i nikogo to do niczego nie obliguje, ale i nie... upoważnia.
Mundek
Mundek
- Zygmunt Skibicki
-

- Kontakt:
To zdaje się pierwotna podstawa metody księdza Sebastiana Kneippa...andy67 pisze:lecz się tym od czego chorujesz
Mundek
Mundek
- Zakochani w Tatrach
-

Muszę się pochwalić, że kupiłam sobie tą wspaniałą księgę w TPN przy Rondzie Kuźnickim. Kosztuje 169 zł.gb pisze:W czasie tej "premiery" można było kupić album w cenie 159 zł. Nie wiem jaka jest cena sklepowa...
Piękne , ciekawe wydanie....
Duża i ciężka, musiałam wrócić żeby zanieść ją do chałupy.
W dodatku później okazało się że dostanę ją w prezencie - z wdzięczności za pomoc i jakieś tam dobre uczynki

Zakochani w Tatrach