KRZYŻE TATRZAŃSKIE

Tradycyjna i cyfrowa: galerie, techniki, sprzęt, fotozagadki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
dagomar

Kontakt:

KRZYŻE TATRZAŃSKIE

Post autor: dagomar »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Lady Wagabunda

Kontakt:

Post autor: Lady Wagabunda »

Ładna kolekcja. Na Krywaniu widziałam faceta, który stawał nogami na górnych ramionach krzyża, a dziewczyna robiła mu zdjęcia. Dobrze, że nie wiało, bo by poleeeeeeeeeeeeeciaaaaaaaaaał... :-)
Awatar użytkownika
Zakochani w Tatrach

Post autor: Zakochani w Tatrach »

Lady Wagabunda pisze:Na Krywaniu widziałam faceta, który stawał nogami na górnych ramionach krzyża, a dziewczyna robiła mu zdjęcia. Dobrze, że nie wiało, bo by poleeeeeeeeeeeeeciaaaaaaaaaał..
Pewnie się narażę niektórym, ale jestem przeciwniczką stawiania krzyży na szczytach gór.
NIGDY nie widziałam, żeby się tam ktoś przeżegnał, natomiast często traktowane są bez należnej im czci.
Na Grzesiu służy do wieszania plecaków i innych klamotów, na Giewoncie do szpanerskich fot na jego szczeblach, na Krywaniu jak piszesz - i można tak bez końca.
Chyba nie o to chodziło tym, którzy je tam stawiali :? .
Zakochani w Tatrach
Awatar użytkownika
luna19

Kontakt:

Post autor: luna19 »

Również jestem przeciwniczką krzyży.. a tak naprawde to nie zwracam na nie uwagi .. Na Grzesiu jest krzyż? o kurcze nie widzialam :?
ǝןz oןʎq ǝıu ıɯ ʎq ıɯɐbou ʎɹọb op oןǝuɐʇs ǝıɔʎz
Awatar użytkownika
andy67

Post autor: andy67 »

luna19 pisze:Również jestem przeciwniczką krzyży.. a tak naprawde to nie zwracam na nie uwagi .. Na Grzesiu jest krzyż? o kurcze nie widzialam :?
Ano jest ;)

Obrazek
Każdemu jego Everest...
ODPOWIEDZ