Z tego co się zorientowałem to jest "dowodzone" przez człowieka normalnego i sympatycznego a nie bufona lub głupka, czyli znanego na tym forum również Irka - coś niestety u nas ostatnio nie bywa, ale to chyba akurat nie moja wina.
Ostatnio zmieniony pn 09 lut, 2015 przez Janek, łącznie zmieniany 1 raz.
Z tego co się zorientowałem to jest "dowodzone" przez człowieka normalnego i sympatycznego a nie bufona lub głupka czyli znanego na tym forum również Irka - coś niestety u nas ostatnio nie bywa, ale to chyba akurat nie moja wina.
Forum nie takie znowu nowe, już z 6 lat istnieje
Tematyka bardziej wspinaczkowa niż turystyczna, jestem tam prawie od początku istnienia zarejestrowana ale bywam rzadko.
Zresztą Irka znam osobiście - byłam na kilku jurajskich imprezach organizowany przez niego i zawsze były imprezy nie tylko ciekawe ale przy okazji szkoleniowe (np. ratownictwo, pierwsza pomoc).
Oczywiście, że znałem forum JKW. Tego nie, "odkryłem" przypadkiem i to dość dziwnym, po pomłkowym klepnieciu w link do 321 (zachował się w ulubionych w przeglądarce) otworzyło się to forum. Jakim cudem nie wiem, figielek google?
Tomtom, wszelki duch Pana Boga chwali. Miło powiedzieć dzień dobry.
A w przedmiotowej sprawie uroczyśnie oświadczam, że nie jest.
Podręcznik gramatyki polskiej z piwnicy przyniosłem, studiuję w każdej wolnej chwili, w moim wieku to straszna katorga.
uszba pisze:choć skłandnia nadal jakaś "protiwna".
I Ty, Brutusko, przeciw mnie?
dla jasności: Et tui, Bruce, contra me, rzekł Cezar do Brutusa (dziś w tym miejscu jest końcowy przystanek tramwajowy, jakieś ruiny i mnóstwo dzikich kotów).
Z tego co się zorientowałem to jest "dowodzone" przez człowieka normalnego i sympatycznego a nie bufona lub głupka, czyli znanego na tym forum również Irka - coś niestety u nas ostatnio nie bywa, ale to chyba akurat nie moja wina.
Janku tez Cie pozdrawiam .
Notabene to dalej jedna i ta sama osoba. Dziekuje Ci slicznie za reklame. Przelew jak zawsze po 15-tym
P.S. Nie udzielam sie osobiscie prawie nigdzie z powodu prozaicznego - brak czasu. Dzialalnosc na portalu, fundacji gorskiej echo, jurze etc poza praca zawodowa nie zostawia sladowej ilosci czasu. Ale Ciebie zawsze chetnie poczytam.