Weszliśmy na basztę, obeszliśmy sobie dookoła cały zalew, zjedliśmy paskudną pizze (o matko gorszej w życiu nie jadłam, nie bede robić antyreklamy ale placek z mąki i wody na którym położono kilka plasterków boczku, pare okruszków papryki i posypano serem, no ser był nawet fajny ale to sie nazywało pizzą farmerską ) Mimo to spacer sie udał szkoda tylko ze nie zabraliśmy strojów kapielowych ale z psem na plaży.. noo nie wszędzie wolno.
Wyskoczyłam w niedzielę do Krasnobrodu - Roztocze
Wyskoczyłam w niedzielę do Krasnobrodu - Roztocze
Upał był niemiłosierny ale daliśmy rade, nawet nasza piesa juz ledwo zipała ale wycieczka autem to cos czego nie odmawia.
Weszliśmy na basztę, obeszliśmy sobie dookoła cały zalew, zjedliśmy paskudną pizze (o matko gorszej w życiu nie jadłam, nie bede robić antyreklamy ale placek z mąki i wody na którym położono kilka plasterków boczku, pare okruszków papryki i posypano serem, no ser był nawet fajny ale to sie nazywało pizzą farmerską ) Mimo to spacer sie udał szkoda tylko ze nie zabraliśmy strojów kapielowych ale z psem na plaży.. noo nie wszędzie wolno.

ǝןz oןʎq ǝıu ıɯ ʎq ıɯɐbou ʎɹọb op oןǝuɐʇs ǝıɔʎz
Skierbieszowski Park Krajobrazowy to też bardzo przyjemne okolice
Też nie lubimy siedzieć w domu i jak nie możemy w góry, to zwiedzamy bliższą i dalszą okolicę - Roztocze, Poleski Park i inne zakątki. Stawy Echo to jedno z moich ulubionych miejsc na Roztoczu. Oczywiście najpiękniej jest jak jest bezludnie, ale nawet latem, gdy sporo tam plażowiczów niewiele tracą ze swojego uroku.
Ale ładny zakątek, jak ciekawie zagospodarowany.
Plaża ogromniasta jak na zbiornik śródlądowy.
Ciekawa jest ta wieża, ciekawie na czym oparli projekt? Trochę przypomina budowlę z Gry O Tron albo jakiejś gry na PS ale zapomniałam tytułu.
Plaża ogromniasta jak na zbiornik śródlądowy.
Ciekawa jest ta wieża, ciekawie na czym oparli projekt? Trochę przypomina budowlę z Gry O Tron albo jakiejś gry na PS ale zapomniałam tytułu.
Wyruszyć tam, gdzie sięga wzrok, by dojść hen za horyzont. Trzeba tylko zrobić krok, by zacząć iść tym szlakiem...
https://picasaweb.google.com/lh/myphotos
https://picasaweb.google.com/lh/myphotos
W 2009 stała tam jeszcze baszta , taka zwykła stara.. nic ciekawego ... mialam nawet zdjęcia ... musze sie zagłębić w archiwum....
znalazłaaaaam
Potem ją rozebrali prawie do fundamentów i powstał właśnie ten nowoczesny taras widokowy ze sklepikiem na dole.
znalazłaaaaam
Potem ją rozebrali prawie do fundamentów i powstał właśnie ten nowoczesny taras widokowy ze sklepikiem na dole.
ǝןz oןʎq ǝıu ıɯ ʎq ıɯɐbou ʎɹọb op oןǝuɐʇs ǝıɔʎz