Wybory

Rozmowy na dowolny temat, niekoniecznie górski... :)
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Zakochani w Tatrach

Post autor: Zakochani w Tatrach »

Janek pisze: ten wiersz Wojciecha Młynarskiego podany przez Zakochanych w Tatrach nie jest autorstwa Młynarskiego. Jest on dość luźną przeróbką Wojciecha Dąbrowskiego z przed pięciiu lat i wtedy był skierowany przeciw Jarosławowi Kaczyńskiemu.
To dowodzi jak bardzo trzeba uważać przy cytowaniu informacji z Internetu.
Internetu aż tak bardzo nie śledzę, a wiadomości zalatujących polityką której nie znoszę - zwłaszcza :? .

Wiersze, których fotkę dałam na Forum są wydrukowane w ostatnim numerze tygodnika "Angora".
Jego dziennikarze powinni o tym wiedzieć i nie wstawiać takich "kwiatków" :x.
Zakochani w Tatrach
Awatar użytkownika
mefistofeles

Kontakt:

Post autor: mefistofeles »

Janek pisze:W dodatku głupio - no bo proszę, facet ma 43 lata, zarabia znakomicie (patrz wyżej) i co, tylko jedne dziecko?
To co piszesz jest chamskie. Nie wiesz czemu to nie insynuuj.
Janek pisze:A Andrzej Hadacz pierwsze występy miał 5 lat temu - wtedy był "obrońcą krzyża" na Krakowskim Przedmieściu. Widać go oszukali przy wypłacie skoro tak pyskuje.
A może włąsnie już wtedy mu płacili ci sami co teraz? A może to zwykły świr.
Alan pisze:Rozpowszechnianie informacji, jakoby córka Komorowskiego miała obecnie jakiś konkretny związek z tym portalem jest podobnej miary pomyłką
Na stronie są (albo były) pdfy, sprawdź autorów tych plików. To, że się podczas kamapnii wymiksowała z formalnego udziału nie zmienia faktu, że udzielała się wczesniej. Inna sprawa, że w ogóle w tej organizacji ciekawe nazwiska są. I to też nie są przypadkowe zbiegi okoliczności. Ale to w sumie duperel, istotne jest, że strona o której PBK wspominałpodczas debaty nie jest całkowicie niezależna od niego.

To nie zarzut oczywiście, ale nieprawdą jest twierdzenie, że dzieci PBK trzymają się z dala od polityki.
Jeśli się boisz, już jesteś niewolnikiem!
Grzegorz Braun
Awatar użytkownika
krzymul

Post autor: krzymul »

Janek pisze:A Andrzej Hadacz pierwsze występy miał 5 lat temu - wtedy był "obrońcą krzyża" na Krakowskim Przedmieściu. Widać go oszukali przy wypłacie skoro tak pyskuje.
Janku !!! ... przejrzyj na oczy, Andrzej Hadacz, to jest jedna wielka prowokacja PO i czołowy zadymiacz, nakręcony przez rządzących w celu zdyskredytowania przeciwnika. Bardzo brzydko grają, a Wy wykształceni szlachetni ludzie staracie się jeszcze ich wybielać.

PS. Myślisz, że on tego krzyża bronił z przekonania, uważasz, że on z przekonania pyszczał po debacie pod gmachem TV ? No nie wygłupiaj się. ;-)
Pozdrawiam.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
Awatar użytkownika
Janek

Post autor: Janek »

Tomek, ściągnij te okularki, koń jaki jest każdy widzi.

To nie podłość ale fakty. Bezdzietny kawaler lub facet z jednym dzieckiem perorujący na temat fatalnej sytuacji demograficznej jest niewiarygodny. Ostrożnoś nakazywałaby siedzieć cicho.
Jestem gorszego sortu...
Awatar użytkownika
krzymul

mefistofeles pisze:Janek napisał/a:
W dodatku głupio - no bo proszę, facet ma 43 lata, zarabia znakomicie (patrz wyżej) i co, tylko jedne dziecko?

To co piszesz jest chamskie. Nie wiesz czemu to nie insynuuj.
Tak właśnie wygląda brudna gra którą prowadzi sztab PBK....mniej więcej tak jak wpis Janka.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
mefistofeles

Kontakt:

Janek pisze:To nie podłość ale fakty. Bezdzietny kawaler lub facet z jednym dzieckiem perorujący na temat fatalnej sytuacji demograficznej jest niewiarygodny. Ostrożnoś nakazywałaby siedzieć cicho.
Janku, płacą ci czy robisz brudną kampanię Bronka za darmo?

Pewnie za darmo bo boisz się PiSu. Boisz się, że obudzisz w państwie podsłuchów, inwigilacji obywateli rządzonym przez dyletantów, państwu gotowym wywołać konflikt z Rosją z powodu byle głupoty, w państwie gdzie czołowi politycy kłąmią, insynuują i obrażają pół społeczeństwa. Rozumiem Cię.

Ja się w takim pańśtwie budzę codziennie.

PS Jarosłąw Kaczyński musiał dokonując wyboru kondydata na prezydenta posłuchać Polityki
Obrazek
Grzegorz Braun
Awatar użytkownika
krzymul

Janek pisze:Tomek, ściągnij te okularki, koń jaki jest każdy widzi.

To nie podłość ale fakty. Bezdzietny kawaler lub facet z jednym dzieckiem perorujący na temat fatalnej sytuacji demograficznej jest niewiarygodny. Ostrożnoś nakazywałaby siedzieć cicho.
Bredzisz... Isaac Newton też był/jest niewiarygodny ?, albo chociażby JPII ... kto jak kto, ale Ty jako inżynier powinieneś najlepiej wiedzieć, czy zasady dynamiki są wiarygodne.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
mefistofeles

Kontakt:

Swoją drogą - Janku, ty też się modlisz, by wszyscy młodzi co nie głosują na PO jak najszybciej wyjechali z kraju? I też uważasz, że nie można oddać kraju gówniarzom?
Grzegorz Braun
Awatar użytkownika
Basia Z.

Kontakt:

Post autor: Basia Z. »

mefistofeles pisze:

PS Jarosłąw Kaczyński musiał dokonując wyboru kondydata na prezydenta posłuchać Polityki
A tu okładka dzisiejszego (tzn. właściwie jutrzejszego) tygodnika "Polityka"

Obrazek

Tak w ogóle to od tych dyskusji na wszelkich forach robi mi się już niedobrze.
Najlepszy na świecie kurs przewodnicki :)
http://www.skpg.gliwice.pl/kurs/
Awatar użytkownika
mefistofeles

Kontakt:

Basia Z. pisze: A tu okładka dzisiejszego (tzn. właściwie jutrzejszego) tygodnika "Polityka
Widziałem. W sumie ciekawe, że Duda jest na okładkach zarówno prawicowych jak i lewicowych gazet.
Grzegorz Braun
Awatar użytkownika
Zakochani w Tatrach

Post autor: Zakochani w Tatrach »

Basia Z. pisze:A tu okładka dzisiejszego (tzn. właściwie jutrzejszego) tygodnika "Polityka"
:O Basiu ... Rany Boskie .. nie strasz ludzi przed snem.

Chyba się zerwę z krzykiem kilka razy dzisiejszej nocy :)) .
Zakochani w Tatrach
Awatar użytkownika
krzymul

Zakochani w Tatrach pisze: Rany Boskie .. nie strasz ludzi przed snem.

Chyba się zerwę z krzykiem kilka razy dzisiejszej nocy
Fotomontaży się boisz ? ... widziałem lepsze, tzn .... gorsze, no i bardziej autentyzmem "ziejące". :D
Pozdrawiam.
kilgor

Post autor: kilgor »

Janek pisze:Natomiast Duda poszedł na chama z familią
Patrz pan, a taki Obama czy inny Clinton to w USA starą i gówniarzy cały czas przed kamery pchali jak była kampania. Nie znali jankowych mądrości czy jak? :D
Nie dziwie się Dudzie, że eksponuje żonę. A że Komorowski tego nie robi to też się nie dziwię.
Ktoś coś tam kiedyś mówił o kaszalotach, ale kurcze nie pamiętam dokładnie o co chodziło... :D
Janek pisze:Andrzej Hadacz
Tak się zastanawiam kto go ma na liście płac: Legia czy Gwardia? *

*odsyłam do filmu ,,Służby specjalne"
kilgor

Janek pisze:facet z jednym dzieckiem perorujący na temat fatalnej sytuacji demograficznej jest niewiarygodny
zdarza się, ze na temat sytuacji demograficznej peroruje pani premier Kopacz mająca jedno dziecko. Gdy ją usłyszę zmienię kanał w TV bo przecież nie jest wiarygodna :D
Awatar użytkownika
Janek

kilgor pisze:Nie dziwie się Dudzie, że eksponuje żonę. A że Komorowski tego nie robi to też się nie dziwię.
Ktoś coś tam kiedyś mówił o kaszalotach, ale kurcze nie pamiętam dokładnie o co chodziło...
Czarujące! Pewnie nie uwierzysz ale pani Anna nim urodziła dzieci była bardzo szczupłą panią. Skąd wiem? Wiem. Moja sprawa.

Bardzo przepraszam, ale kto rozppoczął. To prawicowe media poinformowały o żydowskim pochodzeniu. Pan Kaczyński na wizji skomentował to przeciągłym - Cieeeeeeekawe.
Potem wyciągnięt, że rodzice jej ponoć pracowalii na UB. A choćby nawet to co z tego.

Nkt mi nie płaci, tlko prawicowe kuurestwo mnie drażni
Jestem gorszego sortu...
Awatar użytkownika
mefistofeles

Kontakt:

Janek pisze: Bardzo przepraszam, ale kto rozppoczął. To prawicowe media poinformowały o żydowskim pochodzeniu.
Czyim? Żony Dudy? Coś ci sie pomieszało - to wyciągnął Newsweek Tomasza Lisa.
Grzegorz Braun
Awatar użytkownika
Janek

Rzeczzywiście, z wkurwienia wyleciał mi tekst - żydowskim pochodzeniu Anny Komorowskiej.
I to było chyba dwa lata temu.

Żydowskie poochodzenie pani Agaty Dudy. No to lu - otwórz wikipedię i wkliknij Julian Kornhauser. Stoi jak byk, że jest żydowskiego pochodzenia. Ale matka Ślązczka a więc zgodnie z żydowskimi zasadami pani Agata nie jest Żydówką. Żydem jest się po matce.

A tak w ogóle to mi zwisa, kto ma jakie pochodzenie - Żyd, Arab, Eskimos, Chińczyk, Rosjanin, Ukrainiec - wszystko jedno. Bo co o ma do rzeczy. To prawicowe kundle mają wieczną smykałkę do zaglądania w rozporki.

Kończę, bo jeszcze wam gorzej nawymyślam.

A a a propos Lisa - Pan prezydent powinien westchnąć i powiedzieć stare powiedzonko - Panie Boże chroń mnie od przyjaciół, bo z wrogami to sam sobie poradzę..
Jestem gorszego sortu...
kilgor

Janek pisze:Czarujące! Pewnie nie uwierzysz ale pani Anna nim urodziła dzieci była bardzo szczupłą panią. Skąd wiem? Wiem. Moja sprawa.
ja wiem, ja wiem :D a skąd? a ze zdjęcia :D :D :D
Janek pisze:prawicowe kuurestwo mnie drażni
a lewicowe kurestwo wyciągające żydowskie pochodzenie żonie Dudy Cię nie drażni?
kilgor

Janek pisze:Ale matka Ślązczka a więc zgodnie z żydowskimi zasadami pani Agata nie jest Żydówką. Żydem jest się po matce.
myślę, że pewien wybitny działacz niemieckiego ruchu socjalistycznego ( autor Mein Kampf) miałby na ten temat inne zdanie... :D
Awatar użytkownika
krzymul

Janek pisze:..... bo jeszcze wam gorzej nawymyślam.
Z jakiego powodu ?, że mamy inne zdanie na pewne sprawy ? ... dziecinada.
Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ