Trzeba być ślepym, żeby nie widzieć jak urzędujący na kłamstwach, insynuacjach i straszeniu PiS-em, buduje swoją kampanię i przy okazji się ośmiesza.mefistofeles pisze: jedno kłamstwo PBK z wczoraj
Wybory
Konkretna odpowiedź jest przecież prosta - nigdy tego nie robiłem.mefistofeles pisze:Nie, zdaje pytanie na które nie moesz udzielić konkretnej odpowiedzi ponieważ zawiera fałszywą tezę.andy67 pisze:Pojebało cię?
Ale mogłeś użyć jednak innego przykładu, chyba że lubisz walić tekstami po oczach.
Każdemu jego Everest...
- mefistofeles
-

- Kontakt:
Ta kampania jest nietypowa:
- wpierw Komorowski sądził, że wygra w I turze i kampanię olał, skutki znane. Wczoraj odrobił, mam nadzieję, że w czwartek dokończy dzieła.
- Duda natomiast był przekonany, że przegra, jego start to miało być tylko preludium do wyborów jesiennych, zadanie - osiągnąć dobry wynik. A więc hulaj dusza bez kontusza, obiecanki, cacanki do upojenia. Oczywiście nierealne ale co tam, przecież nie wygra. I jak tu teraz wycofać się. No i uśmiechnięta, pięknie opalona pacynka brnie w to dalej. Ale lud coraz bardziej sobie uświadamia, że nie jest aż tak ciemny i zaczyna pacynkę olewać. No i bardzo dobrze, jeden Tymiński na 50 lat wystarczy, dość kpin.
- wpierw Komorowski sądził, że wygra w I turze i kampanię olał, skutki znane. Wczoraj odrobił, mam nadzieję, że w czwartek dokończy dzieła.
- Duda natomiast był przekonany, że przegra, jego start to miało być tylko preludium do wyborów jesiennych, zadanie - osiągnąć dobry wynik. A więc hulaj dusza bez kontusza, obiecanki, cacanki do upojenia. Oczywiście nierealne ale co tam, przecież nie wygra. I jak tu teraz wycofać się. No i uśmiechnięta, pięknie opalona pacynka brnie w to dalej. Ale lud coraz bardziej sobie uświadamia, że nie jest aż tak ciemny i zaczyna pacynkę olewać. No i bardzo dobrze, jeden Tymiński na 50 lat wystarczy, dość kpin.
Jestem gorszego sortu...
- mefistofeles
-

- Kontakt:
Komorowski po przegraniu I tury go przelicytowałw obiecankachJanek pisze:A więc hulaj dusza bez kontusza, obiecanki, cacanki do upojenia.
Za to kampania Komorowskiego coraz brudniejsza - funkcjonariusz medialny Tomasz Lis wraz z członkiem komitetu poparcia BK przekroczyli wczoraj kolejną granicę skurwienia:
http://pikio.pl/karolak-i-lis-cytuja-tw ... ieci-wrze/
PS OCzywiscie przeprosili - na twitterze.
Jeśli się boisz, już jesteś niewolnikiem!
Grzegorz Braun
Grzegorz Braun
- mefistofeles
-

- Kontakt:
Nie oglądałem niedzielnej debaty. Na jednym portalu czytam, że wygrał Komorowski, na innym, że Duda. Czyli każdy usłyszał i zobaczył to co chciał usłyszeć i zobaczyć
Za to wczorajszy Lis to mistrzostwo... Gdyby dr Goebbels widział ten program to tylko gwizdnąłby z uznaniem i rozglądnąłby się za jakąś prostą robotą fizyczną...
Za to wczorajszy Lis to mistrzostwo... Gdyby dr Goebbels widział ten program to tylko gwizdnąłby z uznaniem i rozglądnąłby się za jakąś prostą robotą fizyczną...
- mefistofeles
-

- Kontakt:
Paweł Kukiz pisze: "Właśnie czytam o akcji "Lis"... Przypomina mi się Sianecki (stwierdził w "Szkle", że "Kukiz wycofał się" z wyborów). Sąd orzekł, że nic sie nie stało. ... Przebiliście- Lisy, Sianeckie, Kraśki, itp., itd - propagandzistów komuny. Za srebrniki.
Panie Lis.... Jestem ojcem trzech Córek. Powiem Panu, że gdyby potraktował Pan choć jedną z nich w tak perfidny sposób jak dziecko Dudy, to żadna ochrona nie ocaliłaby Pańskiej grzywy a la "młody konsomolec". Darz Bór!"
Grzegorz Braun
Grzegorz Braun
- Zakochani w Tatrach
-

- mefistofeles
-

- Kontakt:
Janku, różnica między pisaniem w interneatach a w telewizyjnym prime-timie powinna być zauważalna nawet dla Ciebie. Nie wierzę, że ktoś taki jak Lis nie wiedział, że konto jest fałszywe. Sądzę, że wiedział doskonale. I zrobił to z premedytacją. Ale cóż - jak pisałem - rzuć gównem na oślep, może się coś przylepi.
O ten, cytat pasuje do wyczynów powpierajacych PBK dziennik...y:
https://www.youtube.com/watch?v=YROkJPk ... u.be&t=57s
O ten, cytat pasuje do wyczynów powpierajacych PBK dziennik...y:
https://www.youtube.com/watch?v=YROkJPk ... u.be&t=57s
Grzegorz Braun
Grzegorz Braun
chciałem zauważyć, że Pan Komorowski od 5 lat blokuje etat w Pałacu PrezydenckimZakochani w Tatrach pisze:http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019407,tit ... omosc.html
- mefistofeles
-

- Kontakt:
Jeśli tak to jest TW - tajnym współpracownikiem sztabu dr Dudy. Bo to co się stało napędza głosów Dudzie a odbiera Komorowskiemu.mefistofeles pisze: Nie wierzę, że ktoś taki jak Lis nie wiedział, że konto jest fałszywe. Sądzę, że wiedział doskonale. I zrobił to z premedytacją.
A nadgorliwość zawsze i wszedzie była gorsza od syfilisu.
Natomiast co do posiłkowania się rodziną w polityce. Abstrahuję tu od żony pprezydenta, bo to jakby inna sprawa. Każdy z elementarną uczciwością przyzna, że Komorowski nie ekspoonował swojej piątki dzieci w trakcie trwania prezydentury a także podczas kampanii do pierwszej elekcji. A dla środowiska konserwatywnnego a szczególnie "moherowego" to byłby plus dla Komorowskiego. Nie robił tego też Kwaśniewski - tu piszę z ppewnymi zastrzeżeniami bo jednak w damskich pisemkach coś tam było o Oli. Ale oficjalnie się nigdy z Olą nie wypinał. Zrobił to natomiast Lech Kaczyński - słynne zdjęcię z żoną, córką, zięciem i wnuczką. Pewnie się nie spodziewał, że głupio wyszło, bo zięć już wkrótce był inny, w dodatku z niewłaściwym politycznie tatusiem a wnuczka to ponoć córeczka nie tego pierwszego zięcia ale drugiego.
Natomiast Duda poszedł na chama z familią i to ood piewszego wystrzału, W dodatku głupio - no bo proszę, facet ma 43 lata, zarabia znakomicie (patrz wyżej) i co, tylko jedne dziecko? I taki kolo śmie rozprawiać o katastrofie demograficznej? Podczas debaty dwukrotnie w trudnej sytuacji powołał się na Ojca Świętego - no to ja się pytam, panie doktorze, jakich środków antykonceepcyjnyh pan użya, bo przecież nie kalendarzyk bo już dawno by pan miał conajmniej trójeczki. A Ojćiec Święty środków antykoncepcejnych zabraniał. Kiedy pan mówi prawdę, panie Duda? A raczej postępuje zgodnie z tym co pan wygaduje.
A w dodatku robi to fatalnie - to "buzi" nagonione przez panią Szydło. Koszmar! Spec od piaru doradzający kandydatowi na mera w Francji by się upił z rozpaczy. A córeczka dukająca wkuty na pamięć tekst z akcentemm właściwym dla np. Norwega po rocznym pobycie w Polsce! Rozpacz! I kompromitacja.
Skora mowa o Norwegii, jedna z córek prezydenta w tym krótkim filmie mówi,, że malowała płoty w Norwegii. Szczujnia ma portalach już to kwestionuje. Otóż mogę powiedzieć, że znam osobiście młodego człowieka co malował te płoty razem z prezydentówną.
A Andrzej Hadacz pierwsze występy miał 5 lat temu - wtedy był "obrońcą krzyża" na Krakowskim Przedmieściu. Widać go oszukali przy wypłacie skoro tak pyskuje.
Jestem gorszego sortu...
Mefi, ty wiesz, i ja wiem że to jest odpowiedź na tak postawione pytanie. Tylko idiota nie rozumiejący co czyta/słyszy może na serio twierdzić inaczej. Ewentualnie ktoś kto chce by inni idioci tak pomyśleli.mefistofeles pisze:Ale to nie jest odpowiedź na to pytanie.andy67 pisze: Konkretna odpowiedź jest przecież prosta - nigdy tego nie robiłem.
Na tym polega erystyczna sztuka takiego zadawania pytań by oponient musiał się tłumaczyć, że nie jest wielbłądem.
Każdemu jego Everest...
- Zakochani w Tatrach
-

http://tokfm.pl/Tokfm/1,109983,17940041 ... y_nie.htmlmefistofeles pisze:I jeszcze jedna ciekowstka - na rzekomo niezależnym portalu mamprawowiedzieć podsumowania poglądów kandydatów pisała... Zofia Komorowska, zbieżność nazwisk nieprzypadkowa.
Rozpowszechnianie informacji, jakoby córka Komorowskiego miała obecnie jakiś konkretny związek z tym portalem jest podobnej miary pomyłką jak wpadka Lisa i Karolaka dotycząca córki Dudy.
Tak nawiasem - ten wiersz Wojciecha Młynarskiego podany przez Zakochanych w Tatrach nie jest autorstwa Młynarskiego. Jest on dość luźną przeróbką Wojciecha Dąbrowskiego z przed pięciiu lat i wtedy był skierowany przeciw Jarosławowi Kaczyńskiemu.
To dowodzi jak bardzo trzeba uważać przy cytowaniu informacji z Internetu.
http://janwels.salon24.pl/647869,czy-to ... -mlynarski
To dowodzi jak bardzo trzeba uważać przy cytowaniu informacji z Internetu.
http://janwels.salon24.pl/647869,czy-to ... -mlynarski
Jestem gorszego sortu...