hehe-święta prawda. Może zatem Czesiek...wspominał coś nawet,że z Wiolą po łaciate do Czech rowerami jadą ....Mariusz pisze: plagi tajemniczych zaginięć transportów z Okocim Palone.
Smerfetka attacks!
Iwonko, kasę to ja mogę przyjmować, ale ileż tego pi... eeee...Iwona pisze:... zatem Czesiek...wspominał coś nawet,że z Wiolą po łaciate do Czech rowerami jadą ....
Największe mam zmartwienie z tym, że "zginęła" ta druga ikonka od cytowania fragmentu i niejak nie mogę wykumać jak to robią inni. A robią. Może ktoś mnie oświeci, biednego komputerowego analfabetę.
A tak swoją drogą to mam podejrzenie, że to nie był żaden haker tylko...... niedźwiedź z TPN, pewnie ten "podglądacz" z okolic Roztoki, któremu znudziła się ta sfora humanoidów zasuwających asfaltem i postanowił się zabawić przy komputerze, pewnie w schronisku w Roztoce. Zadzwoniłem i potwierdzili - siedzi przy kompie i rozwala jedno za drugim wszystkie fora, na których źle piszą o niedźwiedziach. Tak więc Mariuszu, bądź czujny, ten atak może się powtórzyć
PS - w schronisku rozszyfrowano też tajemnicze śliwy - podobno turyści permanentnie karmili misia suszonymi śliwkami i dostał wstrętu. Pani Sokołowska to samotna turystka, z którą niedźwiedż miał do czynienia wczoraj tuż za Palenicą. Starsza pani okazała się być nieulękłą i przepędziła niedźwiedzia przy pomocy parosolki, dotkliwie go przy tym turbując. Zapytuję dyrekcję TPN jak długo zamierza jeszcze tolerować niczym nieuzasadnione napaści uzbrojonych turystów na bezbronne niedźwiadki. Podobno policja i prokuratura wysłały list gończy za Sokołowską i być może sprawiedliwości stanie się zadość. A Misiowi - hakerowi należy powinszować wysokich kwalifikacji informatycznych.
:D:D

A tak swoją drogą to mam podejrzenie, że to nie był żaden haker tylko...... niedźwiedź z TPN, pewnie ten "podglądacz" z okolic Roztoki, któremu znudziła się ta sfora humanoidów zasuwających asfaltem i postanowił się zabawić przy komputerze, pewnie w schronisku w Roztoce. Zadzwoniłem i potwierdzili - siedzi przy kompie i rozwala jedno za drugim wszystkie fora, na których źle piszą o niedźwiedziach. Tak więc Mariuszu, bądź czujny, ten atak może się powtórzyć
PS - w schronisku rozszyfrowano też tajemnicze śliwy - podobno turyści permanentnie karmili misia suszonymi śliwkami i dostał wstrętu. Pani Sokołowska to samotna turystka, z którą niedźwiedż miał do czynienia wczoraj tuż za Palenicą. Starsza pani okazała się być nieulękłą i przepędziła niedźwiedzia przy pomocy parosolki, dotkliwie go przy tym turbując. Zapytuję dyrekcję TPN jak długo zamierza jeszcze tolerować niczym nieuzasadnione napaści uzbrojonych turystów na bezbronne niedźwiadki. Podobno policja i prokuratura wysłały list gończy za Sokołowską i być może sprawiedliwości stanie się zadość. A Misiowi - hakerowi należy powinszować wysokich kwalifikacji informatycznych.
Jestem gorszego sortu...
- Andrzej Krystoszyk
-

No i co. Smerfetka czy inny diabeł z kompleksami. W końcu włam na takie forum to nie przymierzając jak wspinaczka na krawężnik. Zabezpieczać się czy wyśmiać oto jest pytanie!!! Pewnie gdyby dzieciątko nie bluzgało tak siarczyście i miało poza tym jakiś pomysł . a tak? Lipa i badziewie. Hakerstwo przedszkolne Q.... jego mać. Jak chłoopaki założyły Międzynarodówkę na serwerze sejmu to było coś. Serwer strzeżony i parę zapór do przejścia , a u nas . Tylko niedouczuny frustrat . Tamci przynajmniej podjęli za Waldiego Pawlaka grę w sieciowego Quake`a i nie dali się namierzyć. Albo spaskudzenie strony / oficjalnej / prezesa rady ministrów - o to było coś . A tu . Tfu Q... nawet hakerzy nisko upadają.
-
MaŁa mySzA
-