Smerfetka attacks!

Rozmowy na dowolny temat, niekoniecznie górski... :)
Awatar użytkownika
Szarotka

Post autor: Szarotka »

Mariusz pisze: plagi tajemniczych zaginięć transportów z Okocim Palone.;)
hehe-święta prawda. Może zatem Czesiek...wspominał coś nawet,że z Wiolą po łaciate do Czech rowerami jadą .... ;)
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
Awatar użytkownika
Czesiek

Kontakt:

Post autor: Czesiek »

Iwona pisze:... zatem Czesiek...wspominał coś nawet,że z Wiolą po łaciate do Czech rowerami jadą .... ;)
Iwonko, kasę to ja mogę przyjmować, ale ileż tego pi... eeee... :P łaciatego możemy z Wiolą na rowerkach przywieźć. :? Zresztą droga długa, słoneczko ma przygrzewać, więc nie wiadomo czy w ogóle coś do Wrocławia dowieziemy. :))
tomek.l

Kontakt:

Post autor: tomek.l »

Mariusz po tym update mam wrażenie że forum trochę szybciej działa. Czy jeszcze ktoś ma takie odczucie? A takie hakowanie coraz częściej się zdarza. Ostatnio dostałem nawet maila wysłanego przez takiego dowcipnisia z hakowanego zakopiańskiego forum.
Awatar użytkownika
Mariusz

Post autor: Mariusz »

Też zauważyłem, że szybciej działa. Może dlatego, że skrypt aktualizacyjny robił jakieś optymalizacje itd... Tylko teraz mam trochę roboty ze wszystkimi modami do forum...
:(
Awatar użytkownika
Janek

Post autor: Janek »

Największe mam zmartwienie z tym, że "zginęła" ta druga ikonka od cytowania fragmentu i niejak nie mogę wykumać jak to robią inni. A robią. Może ktoś mnie oświeci, biednego komputerowego analfabetę.
A tak swoją drogą to mam podejrzenie, że to nie był żaden haker tylko...... niedźwiedź z TPN, pewnie ten "podglądacz" z okolic Roztoki, któremu znudziła się ta sfora humanoidów zasuwających asfaltem i postanowił się zabawić przy komputerze, pewnie w schronisku w Roztoce. Zadzwoniłem i potwierdzili - siedzi przy kompie i rozwala jedno za drugim wszystkie fora, na których źle piszą o niedźwiedziach. Tak więc Mariuszu, bądź czujny, ten atak może się powtórzyć
PS - w schronisku rozszyfrowano też tajemnicze śliwy - podobno turyści permanentnie karmili misia suszonymi śliwkami i dostał wstrętu. Pani Sokołowska to samotna turystka, z którą niedźwiedż miał do czynienia wczoraj tuż za Palenicą. Starsza pani okazała się być nieulękłą i przepędziła niedźwiedzia przy pomocy parosolki, dotkliwie go przy tym turbując. Zapytuję dyrekcję TPN jak długo zamierza jeszcze tolerować niczym nieuzasadnione napaści uzbrojonych turystów na bezbronne niedźwiadki. Podobno policja i prokuratura wysłały list gończy za Sokołowską i być może sprawiedliwości stanie się zadość. A Misiowi - hakerowi należy powinszować wysokich kwalifikacji informatycznych. :D:D:D :P :x
Jestem gorszego sortu...
Awatar użytkownika
Andrzej Krystoszyk

Post autor: Andrzej Krystoszyk »

No i co. Smerfetka czy inny diabeł z kompleksami. W końcu włam na takie forum to nie przymierzając jak wspinaczka na krawężnik. Zabezpieczać się czy wyśmiać oto jest pytanie!!! Pewnie gdyby dzieciątko nie bluzgało tak siarczyście i miało poza tym jakiś pomysł . a tak? Lipa i badziewie. Hakerstwo przedszkolne Q.... jego mać. Jak chłoopaki założyły Międzynarodówkę na serwerze sejmu to było coś. Serwer strzeżony i parę zapór do przejścia , a u nas . Tylko niedouczuny frustrat . Tamci przynajmniej podjęli za Waldiego Pawlaka grę w sieciowego Quake`a i nie dali się namierzyć. Albo spaskudzenie strony / oficjalnej / prezesa rady ministrów - o to było coś . A tu . Tfu Q... nawet hakerzy nisko upadają.
MaŁa mySzA

Post autor: MaŁa mySzA »

Bo ja nie wiem skąd się biorą tacy ludzie na świecie :x :O

Smerfy są słodkie, ale bez bluzgania! :cwaniak:

Pzdr!
MM
lugomi

Post autor: lugomi »

Ja najpierw myslalem ze zle widze jak to zobaczylem! Ja bym z takimi tak samo zrobil jak z tymi ktorzy smiecom w gorach! Kijek i rombac po glowie az im sie odechce!!! :( 8)
Awatar użytkownika
Kert

Post autor: Kert »

albo to duże ilości piwa ....
albo kolejny atak smerfetki, tylko tym razem pod wieloma nickami :D:D:D:D
ODPOWIEDZ