Poszukiwany hosting dla forum.
Poszukiwany hosting dla forum.
Szanowni,
W najbliższym czasie kończy się okres, w którym mogliśmy gościnnie i nieodpłatnie korzystać z hostingu zapewnianego przez jednego z forumowiczów - Marcina (ML). Przede wszystkim chciałbym bardzo podziękować Marcinowi za zapewnienie w ostatnich kilku latach płynnego, szybkiego i bezawaryjnego działania forum, dzięki czemu korzystanie z niego (przynajmniej od strony technicznej) było bardzo przyjemne.
Edit:
W takim razie ruszamy ze zbiórką.
Akcja będzie w pełni transparentna. Zebraną kwotę widać pod poniższym adresem na bieżąco. Jeśli zbierzemy 100 zł, będzie można za to wykupić 2 lata hostingu. Jeśli więcej, to hosting będzie wykupiony na dłużej. Po zakupie hostingu będzie tu wklejona stosowna faktura. Hosting planuję zakupić w firmie linuxpl.com (konto W1GB).
Adres zrzutki:
https://zrzutka.pl/664w8x
Aby wpłacić kliknij przycisk "Wpłać teraz". Następnie mamy do wyboru:
1) przelew natychmiastowy (Przelewy24)
2) przelew zwykły. Tu mamy dostęp do:
- dane do samodzielnego wykonania przelewu
- druk wpłaty w banku lub na poczcie
- w tytule przelewu wpisujemy swojego maila
3) przelew zagraniczny
Dane do przelewu zwykłego:
Numer konta: 03 1750 1312 6881 6783 3988 7420
Odbiorca: BUP zrzutka.pl al. Kasztanowa 6/2 53-125 Wrocław
Tytuł: Twój adres e-mail (problem z @ ? Użyj: -at-)
W najbliższym czasie kończy się okres, w którym mogliśmy gościnnie i nieodpłatnie korzystać z hostingu zapewnianego przez jednego z forumowiczów - Marcina (ML). Przede wszystkim chciałbym bardzo podziękować Marcinowi za zapewnienie w ostatnich kilku latach płynnego, szybkiego i bezawaryjnego działania forum, dzięki czemu korzystanie z niego (przynajmniej od strony technicznej) było bardzo przyjemne.
Edit:
Akcja będzie w pełni transparentna. Zebraną kwotę widać pod poniższym adresem na bieżąco. Jeśli zbierzemy 100 zł, będzie można za to wykupić 2 lata hostingu. Jeśli więcej, to hosting będzie wykupiony na dłużej. Po zakupie hostingu będzie tu wklejona stosowna faktura. Hosting planuję zakupić w firmie linuxpl.com (konto W1GB).
Adres zrzutki:
- w tytule przelewu wpisujemy swojego maila
3) przelew zagraniczny
Ostatnio zmieniony pt 10 kwie, 2015 przez Mariusz, łącznie zmieniany 11 razy.
- Zakochani w Tatrach
-

Nie mam dostępu do bezpłatnego hostingu.krzymul pisze:Ja bym nie likwidował, zlikwidować jest łatwo, trudniej stworzyć. Już i tak pochopnie w Polsce dużo zlikwidowano...
Szkoda, że nie potrafię pomóc, maże jakiś informatyk...
Trzeba by mieć u siebie serwer i trzymać go non-stop na chodzie.
Stabilny hosting kosztuje kilkaset zł w skali roku, a może nawet teraz mniej.
Są firmy, które udostępniają go odpłatnie, lepsze i gorsze - jak wszędzie.
Na forum turystyka-gorska były kiedyś konkretne polecane.
- mefistofeles
-

- Kontakt:
Ruch na forum jest mały więc nie potrzeba wyśrubowancyh parametrów.
Zniknięcie z sieci byłoby jednak czymś bardzo smutnym z racji poteżnego archiwum, ono musi ocaleć.
Mariusz, daj numer konta gdzie wpłacać kasę.
dopisano - coś mam, niedrogo i ponoć dobrze, poszło na mejla.
Zniknięcie z sieci byłoby jednak czymś bardzo smutnym z racji poteżnego archiwum, ono musi ocaleć.
Mariusz, daj numer konta gdzie wpłacać kasę.
dopisano - coś mam, niedrogo i ponoć dobrze, poszło na mejla.
Jeśli się boisz, już jesteś niewolnikiem!
Grzegorz Braun
Grzegorz Braun
Zrzutka na hosting jest dobrym pomysłem. O ile mi wiadomo, 18 lipca 2014 weszła ustawa zmieniająca zasady przeprowadzania zbiórek publicznych. O ile są to przelewy na konto, nie trzeba tego zgłaszać do MSWiA.
Koszt hostingu waha się od 50 zł rocznie (najtańszy jaki znalazłem) do 350 zł rocznie (ten co mieliśmy do tej pory).
Proszę zatem o deklaracje, kto byłby skłonny dołożyć się do serwera. Aktualna lista osób w pierwszym poście.
Jednocześnie zachęcam do klikania w reklamy pojawiające się w nagłówku forum. Może wreszcie uda się dobrnąć do kwoty 300 zł (dopiero taka umożliwia wypłatę kasy, obecnie jest 271 zł). Wówczas przeznaczyłbym to na wykup hostingu na kilka lat wprzód.
Koszt hostingu waha się od 50 zł rocznie (najtańszy jaki znalazłem) do 350 zł rocznie (ten co mieliśmy do tej pory).
Proszę zatem o deklaracje, kto byłby skłonny dołożyć się do serwera. Aktualna lista osób w pierwszym poście.
Jednocześnie zachęcam do klikania w reklamy pojawiające się w nagłówku forum. Może wreszcie uda się dobrnąć do kwoty 300 zł (dopiero taka umożliwia wypłatę kasy, obecnie jest 271 zł). Wówczas przeznaczyłbym to na wykup hostingu na kilka lat wprzód.
Ostatnio zmieniony pt 13 mar, 2015 przez Mariusz, łącznie zmieniany 1 raz.
- Zakochani w Tatrach
-

Adres zrzutki:
(w tytule przelewu wpisujemy swojego maila)
3) przelew zagraniczny
Adres zrzutki:
(w tytule przelewu wpisujemy swojego maila)
3) przelew zagraniczny
Ostatnio zmieniony wt 17 mar, 2015 przez Mariusz, łącznie zmieniany 6 razy.
- Zakochani w Tatrach
-

- Zakochani w Tatrach
-

Dzień doberek Wszystkim.
Tydzień jakoś nie miałam okazji tu zaglądać, a dziś wchodzę i Bam! takie wieści... oczywiście dorzucam coś od siebie, bo jak słusznie zauważył

Tydzień jakoś nie miałam okazji tu zaglądać, a dziś wchodzę i Bam! takie wieści... oczywiście dorzucam coś od siebie, bo jak słusznie zauważył
a co do reklam to mam adblocka i nawet nie wiedziałam że takowe sąmefistofeles pisze:z racji poteżnego archiwum, ono musi ocaleć.
Wyruszyć tam, gdzie sięga wzrok, by dojść hen za horyzont. Trzeba tylko zrobić krok, by zacząć iść tym szlakiem...
https://picasaweb.google.com/lh/myphotos
https://picasaweb.google.com/lh/myphotos
**
Ostatnio zmieniony ndz 15 mar, 2015 przez dagomar, łącznie zmieniany 1 raz.
luknij na moje panoramy i galerie