Podsumowanie 2014 roku by wujek :)

Wspomnienia z pobytu w górach, relacje, plany wyjazdów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wujek

Kontakt:

Podsumowanie 2014 roku by wujek :)

Post autor: wujek »

Jeśli nie znudziły się Wam jeszcze moje "relacje", to zapraszam do obejrzenia i przeczytania zwięzłego "Podsumowania 2014 roku". Może klasycznych górskich wycieczek za dużo nie było, ale wszędzie gdzie bym się nie ruszył, zawsze coś tam na horyzoncie majaczyło :)
http://www.fotografie.nowytarg.pl/podsumowanie_2014

Obrazek
zapraszam na moją stronę w całości poświęconą górskim fotorelacjom --> www.fotografie.nowytarg.pl
Konto na facebooku --> Lubię To :-)
Awatar użytkownika
Zakochani w Tatrach

Post autor: Zakochani w Tatrach »

NIESAMOWITE.....IMPONUJĄCE !!!!!!

Można Ci tylko pozazdrościć kondycji i tak wspaniałego, konsekwentnego sportowego zacięcia.
Jestem pod ogromnym wrażeniem Twoich dokonań. :) .

WIELKIE GRATULACJE :).

No i co ja mam napisać teraz w swoim podsumowaniu ? :? ......
Jednak Ty jesteś pewnie o połowę młodszy, więc to mnie choć trochę tłumaczy.
Ech...... gdyby mi się wróciły Twoje lata - też bym może coś więcej zdziałała.... a teraz - to już takie " ostatnie podrygi" - zanim umrę :? :)) .
Zakochani w Tatrach
Awatar użytkownika
wujek

Kontakt:

Post autor: wujek »

Dzięki :)
Rozumiem, że Twoje obawy o własne podsumowanie, to wynikają raczej z bogactwa materiału minionego roku. Ewentualnie formy jego prezentacji.

Zazdroszczę Wam tego nieustającego zauroczenia Tatrami. Ja już dawno straciłem to coś :? Mam nadzieję w przyszłości na nowo odkrywać - choćby te najmniejsze z dolinek reglowych.

pozdrawiam
zapraszam na moją stronę w całości poświęconą górskim fotorelacjom --> www.fotografie.nowytarg.pl
Konto na facebooku --> Lubię To :-)
Awatar użytkownika
Basia Z.

Kontakt:

Post autor: Basia Z. »

Zakochani w Tatrach pisze: Ech...... gdyby mi się wróciły Twoje lata - też bym może coś więcej zdziałała.... a teraz - to już takie " ostatnie podrygi" - zanim umrę :? :)) .
Ala !

Nie kokietuj nas tutaj :)

Wszyscy (a na pewno ja) Ci zazdrościmy zarówno ilości czasu wolnego, jak i co ważniejsze - umiejętności korzystania z niego :)
Najlepszy na świecie kurs przewodnicki :)
http://www.skpg.gliwice.pl/kurs/
ODPOWIEDZ