Popatrzeć na Salzburg z góry
Popatrzeć na Salzburg z góry
Kto ma ochotę popatrzeć na Salzburg z góry i posłuchać muzyki wiadomo oczywiście kogo to proszę bardzo
https://picasaweb.google.com/1153672880 ... 4565087570
A rozdzielczość (ikona Gwiazdka) najlepiej ustawić na 1080
https://picasaweb.google.com/1153672880 ... 4565087570
A rozdzielczość (ikona Gwiazdka) najlepiej ustawić na 1080
Jestem gorszego sortu...
Masz rację, miasto cholernie zaśmiecone, na ulicach pełno Arabów i Japończyków oraz turystycznej biedoty z dawnej RWPG. A te głupki, Austriacy rewitalizują kamienice z przed kilkuset lat, lepiej byłoby zburzyć i wybudować w tym miejscu coś porządnego...
A co do muzyki, żeby to był chociaż Salieri...
A co do muzyki, żeby to był chociaż Salieri...
Jestem gorszego sortu...
Oj, tomtom, tomtom - naprawdę wziąłeś na serio moją odpowiedź Uszbie! Miasto jest wysprzątane wręcz do obrzydliwości, niedopałka na ulicy trudno się dopatrzyć. Szczególnie na lewobrzeżu, bo na prawobrzeżu jest sporo zaniedbanych kamieniczek.tomtom pisze:Turystyczna biedota z dawnej RWPG nieśmiało pyta wielkoeuropejskiego tubylca z Ziem Tymczasowo Odzyskanych, gdzie można w Salzburgu znaleźć przedmiotowe zaśmiecenie, gdyż rzeczonej biedocie jakoś się nie kojarzy takowe.
No i dlaczego "Tymczasowo Odzyskanych"? Jakoś nie widzę chętnych do rewindykacji?
Jak w 1960 opuszczałem Poznan aby się przeprowadzić do Koszalina to wielu kolegów niedwuznacznie dawało mi do zrozumienia, że zidiociałem bo zaraz Niemcy mnie z niego wyrzucą - jakoś 54 lata minęły i nic.
Jestem gorszego sortu...
Nie chwyciłem dowcipu, pewnie dlatego że na siłę szukałem czegoś, czego można się przyczepić...
Chętni na reodzyskanie zawsze się znajdą, mimo upływu lat. Całkiem sporo Węgrów na ten przykład uważa Siedmiogród za ziemie pod okupacją, co ma ten niespodziewany skutek, że wczoraj nabyłem mapy gór Rumunii, będące produktem węgierskim.
Chętni na reodzyskanie zawsze się znajdą, mimo upływu lat. Całkiem sporo Węgrów na ten przykład uważa Siedmiogród za ziemie pod okupacją, co ma ten niespodziewany skutek, że wczoraj nabyłem mapy gór Rumunii, będące produktem węgierskim.
"Jarosław Kaczyński ugryzł żubra w dupę i to czyni go postacią historyczną."