Super Hotel albo pensionat w Zakopcu??? Co proponujecie!!!

Rozmowy na dowolny temat, niekoniecznie górski... :)
ODPOWIEDZ
lugomi

Super Hotel albo pensionat w Zakopcu??? Co proponujecie!!!

Post autor: lugomi »

Wyjerzdzam z zonkom w serpniu w gory! Zona nie przepada za bardzo za wypadami i za schroniskami! Z tego powodu posukujemy jakiegos super hotelika w centrum zakopanego! Przesukalem juz prawie wszystkie stronki!!!Ale nic co by zonce odpowiadalo :P albo juz zajente!
Czy ktos zwas zna jakis super hotelik czy hate goralskom???Jestem wdzienczny za kazdom rade!!!Dzienkuje!!
Ostatnio zmieniony ndz 22 maja, 2005 przez lugomi, łącznie zmieniany 1 raz.
tomek.l

Kontakt:

Post autor: tomek.l »

Chodzi ci o hotel czy pensjonat? Bo jeśli o hotel to musisz mieć niezłą kasę. No tak przecież jesteś z Niemiec ;)
Tu na pewno spodoba się twojej żonie
http://www.trip.pl/index.php?pageid=133 ... &site=Trip
lugomi

:)) No tak ja jestem rockefeller!
Nie to juz nie cennik dla mnie! To bardziej poszukujemy pensionat dobrej kategori! Ale dzienki Tomek za oferte!!
MonisiaPP

Post autor: MonisiaPP »

Chcialam wlasnie Litwor zaproponowac!! Jak doklanie poszukam to dam Ci kontakt do pensjonatu, troche daleko od centrum, ale bardzo si! Nawet z jaccuzi! Tylko musi moj facet wrocic i przypomniec mi namiary! :)
zoltan

Post autor: zoltan »

Cześć
Chciałbym zaproponować "Dom Turysty". Tylko się nie przestrasz, że to jakaś melina. Spałem tam w zeszłym roku dwie noce. O pierwszej nie ma co wspominać (prycze w pokoju dziesięcioosobowym), ale trzyosobowy był całkiem w porządku, ładnie, czysto, 35zł, nie wiem jaka jest sytuacja w dwuosobowym, ale raczej podobna, tylko twojej żonie może nie podobać się brak łazienki na miejscu, w takim przypadku pozostają apartamenty. A tak w ogóle to mniej niz 100 metrów do Krupowek, na dole fajna księgarnia. I generalnie nie radzę brać pokoju większego niż trzyosobowy. A więcej informacji na http://www.domturysty.z-ne.pl/ .
lugomi

MonisiaPP pisze:Chcialam wlasnie Litwor zaproponowac!! Jak doklanie poszukam to dam Ci kontakt do pensjonatu, troche daleko od centrum, ale bardzo si! Nawet z jaccuzi! Tylko musi moj facet wrocic i przypomniec mi namiary! :)
Dzienkuje ci za pomoc Monussiu! Super by bylo jak bys cie mi dali zynk na fajny hotelik bo jak bende tak dalej szukal to chyba nigdy tam nie zajade!! :D
lugomi

zoltan pisze:Cześć
Chciałbym zaproponować "Dom Turysty". Tylko się nie przestrasz, że to jakaś melina. Spałem tam w zeszłym roku dwie noce. O pierwszej nie ma co wspominać (prycze w pokoju dziesięcioosobowym), ale trzyosobowy był całkiem w porządku, ładnie, czysto, 35zł, nie wiem jaka jest sytuacja w dwuosobowym, ale raczej podobna, tylko twojej żonie może nie podobać się brak łazienki na miejscu, w takim przypadku pozostają apartamenty. A tak w ogóle to mniej niz 100 metrów do Krupowek, na dole fajna księgarnia. I generalnie nie radzę brać pokoju większego niż trzyosobowy. A więcej informacji na http://www.domturysty.z-ne.pl/ .
Czesc Zoltan! Te 100 metrow do kropuwek to super! Dla mnie i dla zonki! Ale chyba maz racie,jak zaproponuje zonce pokuj bez lazienki to chyba bende musial calkowicie zostac w domu!! :)) Cena jest tez ok a przestraszyc to napewno sie nie przestrasze! Bylem w tamtym roku w takim hoteliku ze glowa boli! Gozej juz nie idzie!! Ale dzienkuje ci serdecznie za proposycie!! :)
zoltan

Post autor: zoltan »

Nie ma za co.
Awatar użytkownika
Szarotka

Post autor: Szarotka »

lugomi,niestety z Zakopca nic do głowy mi nie przychodzi,ale jak kiedyś będziesz wybierał się do Karpacza to mam dla ciebie prawdziwą perełkę-poważnie-żonie na bank się spodoba,lazienka w każdym pokoju,śliczny wystrój,obiadki na miejscu,cisza,spokój,własny balkonik,miejsce do biegania dla córeczek...:)
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
lugomi

Iwona pisze:lugomi,niestety z Zakopca nic do głowy mi nie przychodzi,ale jak kiedyś będziesz wybierał się do Karpacza to mam dla ciebie prawdziwą perełkę-poważnie-żonie na bank się spodoba,lazienka w każdym pokoju,śliczny wystrój,obiadki na miejscu,cisza,spokój,własny balkonik,miejsce do biegania dla córeczek...:)
Dzeinki Iwona! Jak kiedys sie bendziemy wybierac w te strony to napewno przyjde spowrotem na ten temat! Dzienki!! :) :)
uszba

Re: Super Hotel albo pensionat w Zakopcu??? Co proponujecie!

Post autor: uszba »

[quote="lugomi"]Wyjerzdzam z zonkom w serpniu w gory! Zona nie przepada za bardzo za wypadami i za schroniskami! Z tego powodu posukujemy jakiegos super hotelika w centrum zakopanego! Przesukalem juz prawie wszystkie stronki!!!Ale nic co by zonce odpowiadalo :P albo juz zajente!
Czy ktos zwas zna jakis super hotelik czy hate goralskom???Jestem wdzienczny za kazdom rade!!!Dzienkuje!![/quote]

Nie. No nie. Ja sie zalamie. Bede w sierpniu tez w Tatrach, to moze z Twoja zonka pogadam?
lugomi

Re: Super Hotel albo pensionat w Zakopcu??? Co proponujecie!

uszba pisze:
lugomi pisze:Wyjerzdzam z zonkom w serpniu w gory! Zona nie przepada za bardzo za wypadami i za schroniskami! Z tego powodu posukujemy jakiegos super hotelika w centrum zakopanego! Przesukalem juz prawie wszystkie stronki!!!Ale nic co by zonce odpowiadalo :P albo juz zajente!
Czy ktos zwas zna jakis super hotelik czy hate goralskom???Jestem wdzienczny za kazdom rade!!!Dzienkuje!!
Nie. No nie. Ja sie zalamie. Bede w sierpniu tez w Tatrach, to moze z Twoja zonka pogadam?
A bys mogla sprubowac! Ale wontpie ze to cos da!!! :))
ODPOWIEDZ