to było eweidentne.A czy samo dojscie do schronu było juz normalnie "letnim' czy jeszcze "zimowym" ?
A co butów to ja ma aktualnie Asolo TPS 535 V. -dzieło sztuki.
Jacek Venom pisze:i Yodo,urodziłeś się w NT czy może gdzieś ....na lądzie ?Szukam wyjaśnienia tej anolamalii
Urodziłem się w Stalowej Woli. W góry kilka lat temu przyjechałem dla mojej Ewki i tak zostało do dzisiaj.
no to wszytsko jasne;-) Wiedziałem że nie urodziłeś sie na podhalu Aha, nie odbieraj tego jako złośliwość z mojej strony czy coś.Ma to związek z dyskusją która odbyła się na forum w tej sprawie . Ale tak to wszytsko ok.
Czarny szlak wcale nie jest zimowy .Jest tak samo letni jak wersja dołem . Szlak zimowy pokrywa się ze szlakiem czarnym fragmentami ale tak czy owak czarny nie jest zimowym wariantem .
AdiK pisze:Jacek Venom napisał(a):
to było eweidentne
jak widać nie dla wszystkich
wiesz AdiK,dla nas to było łatwe pytanie,bo szliśmy tam w lutym.Myślę,że też miałabym kłopoty z określeniem tego miejsca tak po fotce .. "Kto pyta nie błądzi"
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
Jacek Venom pisze:Czarny szlak wcale nie jest zimowy
Sprostowanie: "zimowa" wersja - miałem na myśli nie tylko zimę, co chciałem zasugerować tymi drobnymi "znaczkami" przy wyrazie.
A jeśli chodzi o to czy wariant zimowy pokrywa się w 100% ze szlakiem czarnym - to rzeczywiście nie wiem - bo zimą tamtędy nie szedłem.
no to ja ci pisze że nie a nie pisze że powinieneś wiedzieć .To jest róźnica chyba? No chyba że wolisz np trwać w przeświadczeniu że czarny to szlak "zimowy" więc niech tak zostanie .
dagomar pisze:Zimą skręca się wcześniej ,przed szlakiem letnim ,w lewo ,jakby prosto na Świstówkę
dokładnie i do samego schronu dochodzi się niejako od tyłu,czyli od szlaku na Świstówkę właśnie,chociaż słyszałam,że to się zmienia w zależności od zimy
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."