http://balkanyrudej.wordpress.com/
Jak sama nazwa wskazuje będzie głównie o Bałkanach, ale nie tylko. Ci, którzy czekali na bałkańską relację z zeszłego roku, w końcu się doczekają. Póki co, blog będzie służył wspomnieniom, przemyśleniom, zbieraniu informacji itd. Jak znów gdzieś wyjadę, to będzie służył do bieżącego relacjonowania podróży.
Chcę również opowiedzieć o podróżowaniu z dwóch perspektyw: psychologa i psychodietetyka
Będzie też sporo zdjęć, anegdot a momentami krytycznego spojrzenia na Bałkany i podróże jako takie.
Wiem, że nasi forumowi informatycy stwierdzą pewnie, że mój blog jest prosty jak konstrukcja cepa i niczym się nie wyróżnia. No niestety, nie jest uzdolniona informatycznie, a wordpress daje możliwość dość prostej obsługi bloga bez bawienia się html. Co więcej, to treść ma być siłą bloga, a nie informatyczne fajerwerki.
Blog jest świeżutki, bo ma raptem kilka dni, ale zapełnia się treścią, więc zachęcam do odwiedzin, komentowania, krytykowania i podrzucania wszelkich sugestii. Każda opinia jest dla mnie ważna, gdyż chcę aby miejsce, które stworzyłam, było jak najbardziej przyjazne dla odbiorców.
Życzę miłej lektury i pozdrawiam!