Minęła dekada...
Minęła dekada...
...działalności forum. Wszystkiego najlepszego, drogie forum, z okazji 10 urodzin 
- Zakochani w Tatrach
-

Cytat:
"Forum istnieje od 15 września 2003"
Oooo... to razem obchodzimy urodziny
.
Niestety, ja mam trochę więcej - niż 10 lat
...
Ale co tam ... w duszy mi jeszcze wędrówki po tatrzańskich szlakach grają, a Forum uważam za moje (innych nie czytam) - więc życzę Forum i sobie jeszcze długich, długich lat działalności
.
Ala
.
"Forum istnieje od 15 września 2003"
Oooo... to razem obchodzimy urodziny
Niestety, ja mam trochę więcej - niż 10 lat
Ale co tam ... w duszy mi jeszcze wędrówki po tatrzańskich szlakach grają, a Forum uważam za moje (innych nie czytam) - więc życzę Forum i sobie jeszcze długich, długich lat działalności
Ala
Zakochani w Tatrach
- Zakochani w Tatrach
-

Impreza u Szefa ....hmmmm - nie wiadomo co Szef na to ...ale zlot forumowy aż się prosi z tego tytułu (z udziałem Szefa oczywiście )andy67 pisze:To kiedy impreza u Szefa ?
W ostatnim tygodniu września ma być słoneczne babie lato....a w Dolinie Cichej jest cudowne.....można by uczcić tą okrągłą rocznicę z drugiej strony Kasprowego - wiadomo...piweczkiem
Dotrzeć tam można różnymi drogami, albo z Kasprowego z bucika, albo z Podbańskiej na rowerkach - ewentualnie też z bucika.
A Szefa - po wypiciu toastu - można by podrzucić parę razy do góry
Zakochani w Tatrach
o to to jest dobra wiadomośćZakochani w Tatrach pisze:W ostatnim tygodniu września ma być słoneczne babie lato..
jak nikt i nic nie pokrzyżuje planów ..zamiary są
popieram a imprezy w górach uwielbiamZakochani w Tatrach pisze:ale zlot forumowy aż się prosi z tego tytułu (z udziałem Szefa oczywiście
jaka impreza ? nic o tym nie wiem
..życie jest piękne
..życie jest piękne
zaiste, przez tyle lat wyglada zupełnie tak samo na tym zdjęciuandy67 pisze:Izabela pisze:Wszystkiego najlepszego dla Forum
Wszelki duch ...
luknij na moje panoramy i galerie
Ojej przegapiłam
...
Więc spóźnione ale szczere: Najlepszego dla Forum !!!
i Forumowiczom gdziekolwiek teraz są
Więc spóźnione ale szczere: Najlepszego dla Forum !!!
i Forumowiczom gdziekolwiek teraz są
Wyruszyć tam, gdzie sięga wzrok, by dojść hen za horyzont. Trzeba tylko zrobić krok, by zacząć iść tym szlakiem...
https://picasaweb.google.com/lh/myphotos
https://picasaweb.google.com/lh/myphotos