...wrzuć, wrzuć ...., ale też i pisz, bo piszesz z sensem.andy67 pisze:Wrzuć lepiej jakieś ciekawe fotki na forum zamiast bredzić.
UWAGA....buractwo !!!!
Keczup pisze:krzymul napisał/a:
...co stoi na przeszkodzie, abyś opuścił tych znienawidzonych brudnych polskich prostaków ?....pytam, bo przeca tu się żyć nie da.... przynajmniej nie będąc wkurwionym, a to źle wpływa na organizm i samopoczucie, a w takim stanie trudno dożyć wieku emerytalnego.
Jakie to polskie i jakże powszechne, po wytknięciu problemu następuje sugestia aby wypierdalać
andy67 pisze:Mało zdjęć z Tatr napisał/a:
Basia Z. napisał/a:
Ale kiedy widzę za granicą napis po polsku "żydzi do gazu" to jest mi bardzo ale to bardzo wstyd (autentycznie widziałam taki napis w Rumunii)
Święte słowa.
Ja już od dawna podejrzewam, że te całe obozy to tak naprawdę pozakładali antysemici z AK i NSZ. Musimy powiedzieć sobie prawdę: Niemcy nie mogli tego zrobić.
Brawo Basiu, wstydź się, jest za co.
Wrzuć lepiej jakieś ciekawe fotki na forum zamiast bredzić.
- mefistofeles
-

- Kontakt:
krzymul pisze:uczyni to On ( Donald
kiedyś Amerykanie się podniecali tym, czy na Kremlu zasiądzie gensek postępowy, czy ortodoksyjny. Polacy w tych czasach myśleli jeszcze normalnie i zdawali sobie sprawę z tego, że różnica dotyczyć będzie jedynie uśmiechu, krawata i znajomości języków obcych.Nesek pisze:Ale już niedługo to on (Jarosław) zmieni
A Wy kim jesteście - szczęśliwymi debilami po lobotomii, czy niszczycielami Szatana w Ostatniej Krucjacie ?
a czy mogę postać troszkę z boku, czy też tak, jak w blokowisku muszę z kimś trzymać, by nie zginąć ?
luknij na moje panoramy i galerie
szczęśliwymi debilami bez poczucia własnego ja z niewiedzą co było wczoraj, a co będzie jutro.dagomar pisze:A Wy kim jesteście - szczęśliwymi debilami po lobotomii, czy niszczycielami Szatana w Ostatniej Krucjacie ?
PS. zażartował Nesek, zażartował ja, zażartowalimy obydwa, a Ty ... chyba wziąłeś to na serio.
PS1. nie ta kolejność cytowania.
Pozdrawiam.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
raczej nie wziąłem na serio, musiał bym chyba daawć satysfakcji do końca życia
po prostu poskąpiłem emotki - o takiej n.p.

po prostu poskąpiłem emotki - o takiej n.p.
luknij na moje panoramy i galerie
Nie sądzę aby ktokolwiek potrafił zmienić mentalność niektórych Polaków.
Jak pisałam - większość jest normalna, bez cudzysłowów, ale te kilka procent buraków mnie wkurwia.
Np. jestem na Słowacji - i pani wynajmująca kwatery w Słowackich Tatrach skarży się, że przyjechało do niej kilku Polaków i przez tydzień bez przerwy pili, z domu wychodzili tylko do sklepu po nowe butelki. Obrzygali jej ściany, zostawili burdel.
To ja się zastanawiam - po co jechali w te Słowackie Tatry, pić można równie dobrze w domu, a wstyd wobec Słowaków mniejszy.
Ja się za siebie i swoją Rodzinę nie muszę wstydzić, ale za takich buraków, albo za tych co piszą po kamieniach się wstydzę, bo reprezentują mój naród za granicą.
Proste ?
Jak pisałam - większość jest normalna, bez cudzysłowów, ale te kilka procent buraków mnie wkurwia.
Np. jestem na Słowacji - i pani wynajmująca kwatery w Słowackich Tatrach skarży się, że przyjechało do niej kilku Polaków i przez tydzień bez przerwy pili, z domu wychodzili tylko do sklepu po nowe butelki. Obrzygali jej ściany, zostawili burdel.
To ja się zastanawiam - po co jechali w te Słowackie Tatry, pić można równie dobrze w domu, a wstyd wobec Słowaków mniejszy.
Ja się za siebie i swoją Rodzinę nie muszę wstydzić, ale za takich buraków, albo za tych co piszą po kamieniach się wstydzę, bo reprezentują mój naród za granicą.
Proste ?
Pamiętacie "szlak leninowski" w Tatrach (z Kuźnic, przez Zawrat, 5 stawów, Morskie Oko, na Rysy)? Oznaczony był dodatkowo czerwoną gwiazdką na każdym znaku. I znajdowali się dobrzy ludzie, którzy co rok większość tych gwiazdek pracowicie obtłukiwali albo zeskrobywali (mam trochę ich na "sumieniu" - nosiłem taką ostrą harcerską "finkę".
A TPN co rok pracowicie te gwiazdki malował na nowo - niezbyt zresztą starannie, to były raczej kółka niż gwiazdki.
Może teraz te graffiti też ktoś wyskrobie.
A TPN co rok pracowicie te gwiazdki malował na nowo - niezbyt zresztą starannie, to były raczej kółka niż gwiazdki.
Może teraz te graffiti też ktoś wyskrobie.
Jestem gorszego sortu...