Stworzyłem sobie takową, nie wiem, jak to sobie będzie szło, tym niemniej zapraszam do odwiedzenia i zgadywania (pod zdjęciami ). Wszystkie zdjęcia robiłem osobiście, wszystkie wiernie oddają rzeczywistość. Jeśli ktoś chce, można również dyskutować w tym wątku
Straszna frajda dla mnie....nie wszystko odgadłam....większość owszem, ale pozostawię póki co zabawę "otwartą" dla innych i nie napiszę swoich potencjalnie poprawnych odpowiedzi
ciekawym mocno... , niektóre miały być podchwytliwe.. , nie chcesz przesłać na priv, albo na maila odpowiedzi ? , 50 zagadek zgadnąć w dwie godziny ?? , dla mnie , który to tworzył przez tydzień straszna załamka
Ilość zagadek osiągnęła 230 i dopóki nie pojadę w Tatry, póki co nie wzrośnie, gdyż materiał mi się skończył. Tym niemniej jest co rozwiązywać, a odpowiedzi, jak na lekarstwo. Przecież oprócz banalnych znajdą się również zagadki dla koneserów. Naprawdę nikt nie chce, by jego nick widniał na honorowym miejscu na stronie ? wystarczy kliknąć
, nie ma punktów ujemnych, zresztą wierz mi, nie aż tak często ci, którzy zgadli trafiali za pierwszym razem. Jak widzisz nie umieszczam również informacji, które zagadki kto rozwiązał, żeby nie było, że jedni są od trudnych, a inni od łatwych , chodzi o zabawę, nie o stres