wyprzedaże

Rozmowy na dowolny temat, niekoniecznie górski... :)
ODPOWIEDZ
raco

Kontakt:

wyprzedaże

Post autor: raco »

Witam,
kiedy zaczynają sie wyprzedaży w wielkich sklepach turystycznych typu horyzont? Czy w sierpniu da radę coś taniej kupić?

pozdr
Awatar użytkownika
Asik

Post autor: Asik »

ciagle maja wyprzedaże. sprawdz ich strone,maja nawet oddzielny dzial na stronie.
http://www.e-horyzont.pl/wyprzedaz_4c/
skałojeb do zaspiarza - "ja rzygnę, ale na Everest wejdę, ale Ty za ch... VI.4 nie zrobisz
madziula24

Post autor: madziula24 »

Narty w wakacje możesz spokojnie kupić :D :)
Wszystko, co przeżywamy, to tylko jakieś etapy, jakieś stacje. To, co dziś wydaje się wielkim osiągnięciem, jutro odpada, bo poszliśmy już dalej. Trzeba być zawsze w drodze.

Anna Kamieńska
Awatar użytkownika
Lukas

Post autor: Lukas »

raco pisze: kiedy zaczynają sie wyprzedaży w wielkich sklepach turystycznych typu horyzont? Czy w sierpniu da radę coś taniej kupić?
Jak pisała Asik wyprzedaże są cały rok, zapomniała tylko dodać, że najczęściej przecenia się
a.) pomarańczowe lub inne oczojebne ciuszki
b.) rozmiar XXS lub XXL
czasem punkty a i b występują łącznie :)
Upadek nie jest klęską. Nisko zawieszona poprzeczka — i owszem

http://picasaweb.google.co.uk/llukasziola
http://drytooling.com.pl - serwis wspinaczki mikstowej, alpinizmu, himalaizmu
Awatar użytkownika
Asik

Post autor: Asik »

lukas_12 pisze:czasem punkty a i b występują łącznie
w 90% punkty a i b występują łącznie :))
ale z tym XXS to przesadziłes,zazwyczaj to jest S :))
skałojeb do zaspiarza - "ja rzygnę, ale na Everest wejdę, ale Ty za ch... VI.4 nie zrobisz
madziula24

Asik pisze:ale z tym XXS to przesadziłes,zazwyczaj to jest S
Często trafia się XS. Wiem, bo kupuję :)
Wszystko, co przeżywamy, to tylko jakieś etapy, jakieś stacje. To, co dziś wydaje się wielkim osiągnięciem, jutro odpada, bo poszliśmy już dalej. Trzeba być zawsze w drodze.

Anna Kamieńska
Awatar użytkownika
ruda

Post autor: ruda »

lukas_12 pisze:a.) pomarańczowe lub inne oczojebne ciuszki
b.) rozmiar XXS lub XXL
no nie zawsze tak jest. Jakiś czas temu w horyzoncie była promocja windstoppery w kolorze czerwonym, na wszystkie rozmiary. W Hajach wyprzedaże są często - np. weekend, w którym jest -30% na wszystko. Trzeba po prostu albo zaglądać na stronki sklepów, albo co jakiś czas do sklepów się przejść i podpytać sprzedawców :)
madziula24

ruda pisze:albo co jakiś czas do sklepów się przejść i podpytać sprzedawców
Nawet jeśli raz na jakiś czas pochodzi się po jakiś sklepach, zawsze znajdzie się promocje i coś kupi :)

Anna Kamieńska
Awatar użytkownika
ruda

Od 8 kwietnia do 24 kwietnia trwa likwidacja sklepu HiMountain na Krakowskim Przedmieściu w Warszawie.

Jeszcze tam nie byłam, żeby móc powiedzieć, w jakich cenach można wyrwać tam rzeczy. Jednak od pracownika sklepu wiem, że ogólnie ceny mają być sporo niższe, dlatego umieszczam tę informację tutaj, bo może ktoś skorzysta na tym :)
wędrowiec

Post autor: wędrowiec »

a w Krakowie nikt się nie orientuje czy i gdzie sa jakies wyprzedaże :) interesują mnie konkretnie spodnie i plecak :) będę wdzięczny za info :)
Awatar użytkownika
ruda

na wyprzedaże to nie sezon, no chyba że w Krakowie też likwidują jakiś sklep ;)
wędrowiec

Post autor: wędrowiec »

no w Krakowie to jest wlasnie tak ze więcej ostatnio powstaje takich sklepow niż się likwiduje :)
Awatar użytkownika
ruda

Co do HiMountaina w Wawie. Byłam wczoraj, towar już mocno przebrany a i ceny nie jakieś rewelacyjne. Na pewno nie na moją obecną, dość jednak pustą kieszeń ;)
Awatar użytkownika
Basia Z.

Kontakt:

Post autor: Basia Z. »

W miesiącach wakacyjnych w każdy w wtorek w siedzibie firmy przy ul. Ceglanej w Świętochłowicach są wyprzedaże HiMountains. Byłam dwa razy i za każdym razem coś atrakcyjnego kupiłam, ale dla siebie akurat tylko skarpetki (np. bardzo porządne ale dwie prawe za 10 zł). Było np. dużo ciuchów po atrakcyjnych cenach, ale nietypowe rozmiary, jakieś plecaki, duży wybór okularów, buffy itd.
Problem, ze to jest bardzo blisko mnie ale beznadziejny dojazd, poza tym trzeba by chyba jeździć co tydzień przez dwa miesiące aby trafić na to co się akurat potrzebuje.
Najlepszy na świecie kurs przewodnicki :)
http://www.skpg.gliwice.pl/kurs/
Awatar użytkownika
ruda

Jak pracowałam w nieistniejącm już Haju na Targówku w Wawie to też często mieliśmy wyprzedaże (-30% na wszystko). Generalnie działo się to wtedy, gdy Haj nie miał kasy i trzeba było spłacić dostawców :P Obstawiam, że polityka tej firmy nie zmieniła się zbytnio w tym zakresie ;)
ODPOWIEDZ