Że temat dość zaczepny? Powzięłam właśnie "trochę wolnego" aby w najbliższy weekend wyruszyć do CHCHO..... póki co chyba z kilofkiem i drabiną coby opuszczać się w wykop z latarką w poszukiwaniu rzeczonych krokusów..... Niemniej liczę, że wątek do końca lipca się zapełni
Krokusy 2013
Krokusy 2013
Że temat dość zaczepny? Powzięłam właśnie "trochę wolnego" aby w najbliższy weekend wyruszyć do CHCHO..... póki co chyba z kilofkiem i drabiną coby opuszczać się w wykop z latarką w poszukiwaniu rzeczonych krokusów..... Niemniej liczę, że wątek do końca lipca się zapełni
- Zakochani w Tatrach
-

- Zakochani w Tatrach
-

krzymul pisze:Nie liczy się, bo nie z chocho.
A Kalatówki ??? , a Polana Pod Kopieńcem??? , gdzie też mnóstwo krokusów kwitnie i jest tak samo cudnie
Tak, to Polana pod Kopieńcem
http://www.twojapogoda.pl/polska/malopo ... e/16dniowa
Te prognozy wg stanu na dzień dzisiejszy wprawiają mnie w stan euforii – niestety, paskudne doświadczenie sprowadza mnie na ziemię i wrednie drze gębę :
„gdzie tam jeszcze 20 kwietnia...opanuj się kobiecino.....”
Zakochani w Tatrach
Jak można w czasie porównać kwitnienie Chochołowska - Polana pod Kopieńcem?Zakochani w Tatrach pisze:Tak, to Polana pod Kopieńcem
Bo zdaje się, że też ok 20.04 nawiedze te rejony więc jeśli chocho byłaby pod śniegiem to może chociaż Kopieniec
dzisiaj na chocho 89(1)
(nie)codziennie fota z Tatr - www
Kurza stopa, za późno się obudziłem. Dzwoniłem właśnie do schronu w chocho i .... już nie ma miejsc w majowy weekend...
, mam wtedy wolne, czyżby i w tym roku krokusy w moim wydaniu szlag trafił ???
. Jak ktoś zrezygnuje proszę o cynk na PW. Potrzebuję dwóch miejsc w terminie 30.04 - 5.05. Please ...... rezygnujcie.
Pozdrawiam.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
- Zakochani w Tatrach
-

Tak, jak napisał Alan...mniej więcej w tym samym czasie, choć gdy my jedziemy i jest odrobinę za wcześnie, to siedzimy i czekamy cierpliwie aż wylezą i zakwitną wszystkie .Kert pisze: Jak można w czasie porównać kwitnienie Chochołowska - Polana pod Kopieńcem?
krzymul pisze: już nie ma miejsc w majowy weekend... , mam wtedy wolne, czyżby i w tym roku krokusy w moim wydaniu szlag trafił ???
Na Polanę tylko 10 km...
W weekend majowy tam będzie masakra, my planujemy trochę wcześniej , ale wiadomo....jak nie ma wyboru to trzeba korzystać jak jest możliwość wyjazdu.
A tak nawiasem, to już się prognozy zmieniły.... na gorsze niestety
Jeśli utrzyma się ta dość ciepła pogoda to z dwa tygodnie śnieg stopnieje i krokusy pokażą się w całej swojej krasie.....czego wszystkim na to czekającym – a przede wszystkim sobie
Zakochani w Tatrach
Prawdziwi twardziele nocują na grani.krzymul pisze:Kurza stopa, za późno się obudziłem. Dzwoniłem właśnie do schronu w chocho i .... już nie ma miejsc w majowy weekend..., mam wtedy wolne, czyżby i w tym roku krokusy w moim wydaniu szlag trafił ???
. Jak ktoś zrezygnuje proszę o cynk na PW. Potrzebuję dwóch miejsc w terminie 30.04 - 5.05. Please ...... rezygnujcie.
Tylko ten, no ... młotek zabierz, do lodu
Każdemu jego Everest...