no paczę....Janek pisze:Popatrz na swój pierwszy post w tym wątku...
i widzę, że to nie ja skojarzyłem "robienie loda" z Bóg wie czym, a ino z działaniem na lodospadzie.krzymul pisze:9 - bajeczne, piękne i ... co tam jeszcze.
Na 20-stym pewnie chciałaś powiedzieć - "moja koleżanka robi loda, cholera zazdroszczę jej"
Janek pisze:No cóż, może tylko w Poznaniu, to znaczyło coś brzydkiego... ufam, że w Lublinie nie.
krzymul pisze: Koleżanka robiła loda, tzn. wspinała się na lodospadzie ( taki zamarznięty wodospadzik - nic brzydkiego.)
Chętnie spróbuję...Alan pisze:Będę wdzięczny, jeśli podasz prawidłową interpretację
Homoseksualizm zaliczany jest do kategorii zaburzeń preferencji seksualnych, może być przejawem choroby, lub pewnego rodzaju perwersji.
I pomimo, że obecnie homoseksualizm według najnowszej klasyfikacji zaburzeń i chorób Światowej Organizacji Zdrowia przestał być oceniany jako zaburzenie i nie jest zatem traktowany jako choroba Pan Noblista może mieć odmienne zdanie na ten temat.
Moim zdaniem Wałęsie chodziło o to, że nie chciał by, żeby krajem rządziły powyżej scharakteryzowane osoby. Tyle ....
Zacytuję list "homofoba"...
"Świat stanął na głowie. To jest wywrócenie wszystkiego do góry nogami. Za normę uważa się to, co jest wbrew zasadom biologii, fizyki i wszystkiego. Ja mam żałować, że moi rodzice byli normalni, bo dzieci w związkach homoseksualnych wychowują się lepiej. Dwóch liżących się facetów uznaje mnie za homofoba, bo całe życie próbują udowodnić, że są normalniejsi ode mnie"