Photoshopy wszelkiego rodzaju - to dla mnie czarna magia
Znam ten program Picasy, bardzo zgrabny i ma wiele możliwości. A co do Photoshopa - żadna czarna magia, ja tam celebrytkom nóg i biustów nie poprawiam, niestety nie pchają się mi pod obiektyw. kwestia przyzwyczajenia z tą czarną magią, z czystego lenistwa nie używam innych bo PS się nauczyłem a raczej tak mi się wydaje - Worda chyba nikt nie umie w pełnym zakresie, bo i nie ma potrzeby. Inna sprawa, że ostatnia wersja Worda mnie denerwuje, bo wciąż muszę się uczyć.
ostrożnie pisze:Widać każdy ma takiego Anioła na jakiego zasłużył
Nie martw się, taki konkretny, misiowaty Anioł Stróż też może być skuteczny …. .... kto wie czy nawet nie bardziej od tego chudego z cienkimi nóżkami i aureolką nad głową .
Gdzie się ten mały biedak zaplątał .... aż na Zakopiankę ....
To już nie pierwszy raz, parę lat temu pamiętam też widziano młodego niedźwiedzia w okolicach Myślenic, jak spacerował "Zakopianką". Tamtemu szczęśliwie nic się nie stało.
Teraz jest taki okres, że młode 3-latki są odstawiane od matek i szukają sobie własnego terytorium nie zajętego jeszcze przez inne dorosłe samce (a każde to terytorium jest dość spore). Więc poszukują go idąc lasami coraz dalej i dalej a tymczasem to terytorium już jest zajęte przez człowieka.