potrzebuję 2 osób do wyjazdu na narty do Risoul (1690 od osoby ze skipasem i dojezdem pod warunkiem wzięcia min. 4 osobowego apartamentu) póki co jestem sam z synem. Nie wiem, jak długo ta oferta będzie jeszcze aktualna.
lub
może ktoś wie o 2 miejscach wolnych w rozsądnej cenie bez atrakcji i pierdół w dobrym narciarsko od 26, ewentualnie tydzień wcześniej, miejscu ?
PILNE !!!!!!!!!!!!!!
PILNE !!!!!!!!!!!!!!
luknij na moje panoramy i galerie
nieaktualne, już znalazłem - wyjazd studencki, niedrogo, towarzystwo fajne, koedukacyjne pokoje, żyć, nie umierać 
mam nadzieję, że nigdy.. , w momencie, gdy ten smutny fakt nastąpi, będę liczył dni do spotkania z Jezusem
a tymczasem grupa dostała deski do testowania... , też będę testował jedną, co prawda nigdy w życiu na tym nie jeździłem, ale skoro dają darmo..., zresztą we Francji na nartach też dotąd nigdy nie byłem, nawet po pięćdziesiątce człowieka spotykają same nowe rzeczy
a tymczasem grupa dostała deski do testowania... , też będę testował jedną, co prawda nigdy w życiu na tym nie jeździłem, ale skoro dają darmo..., zresztą we Francji na nartach też dotąd nigdy nie byłem, nawet po pięćdziesiątce człowieka spotykają same nowe rzeczy