Alan pisze:Tak sobie patrzę i dochodzę do wniosku, że w z tych wszystkich nagrodzonych można by było zrobić jedną pracę/zestaw. Jury w tym roku miało widać ściśle określone kryteria - ma być złoto ;-)
Może za rok będą na topie inne, bardziej chłodne klimaty
Alan pisze:Tak sobie patrzę i dochodzę do wniosku, że w z tych wszystkich nagrodzonych można by było zrobić jedną pracę/zestaw. Jury w tym roku miało widać ściśle określone kryteria - ma być złoto
Może za rok będą na topie inne, bardziej chłodne klimaty
Laureatowi drugiego miejsca gratulowałem to się nie będę powtarzał i cieszy, że kolejny rok forumowicze na tej wystawie są; moje małozłote też gdzieś w kąciku zawisło
@Alan - tak na szybko - myślę , że w przyszłym roku też złoto będzie na topie, a że następny tydzień siedzę w wawie to może zrobimy jakąś sesje np w Złotych tarasach ?
W Złotych Tarasach zdjęć podobno nie wolno robić. Nawet miałem kiedyś szarpaninę ze strażnikiem teksasu (ochroniarzem) z tego powodu
No chyba, że będziesz miał akredytację, to rozumiem
Tak czy inaczej daj znać jak będziesz się wybierał.
Alan pisze:W Złotych Tarasach zdjęć podobno nie wolno robić.
kilka dni temu jakoś nikt na mnie nie nacierał, ale z drugiej strony to też wprawka przed tatrzańskimi, bo gdyby trzymać się ściśle prawa dotyczącego miejsc, czy czasu wiele zdjęć z wystawy by po prostu nie powstało
Nie wiem na jakich kryteriach opierali się oceniający, uznając tylko złotka, ale mnie najbardziej podoba się to zdjęcie z drogi na Grzegorza, czyli zrobione z okolic Przełączki pod Grzegorzem.. ...jest bajeczne. Takie lubię.
Pozdrawiam.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
Taki trochę odgrzewany kotlet, zdjęcie to zrobiłem w 2007 roku i zapomniałem je wtedy właśnie wysłać
Boguś - z tego zestawu pierwszego to bardziej mi podchodą te dwa z Kasprowego niż to, które zdecydowano nagrodzić i szczerze mówiąc byłem przekonany, że na któreś z nich padło.
zasadniczo przesadziłem z ilością i rozmiarami, te podłużne miały 30x60, na tą salę wystarczą 3-4 sztuki 30x40. Ekonomicznie to nie było uzasadnione posunięcie. Może za bardzo chciałem wygrać :]:]
Na wernisażu byłem do tej pory tylko raz, w 2009. Wydać 1/3 nagrody na przejazd też sie nie uśmiecha. Tym razem jednak pojechałem zobaczyć, kto mi to zrobił. Jak się okazuje był to korespondent tv podhale24.
Z zestawu Alana najbardziej podoba mi się trzecie, z zestawu Bogusia - zestaw "Ze Świnicy" - nawet bardziej niż nagrodzone.
Oczywiście wszystko czysto subiektywnie.