Bo to się zwykle tak zaczyna...

Rozmowy na dowolny temat, niekoniecznie górski... :)
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Janek

Post autor: Janek »

Posty Mefiego są dość podobne do wpisów rozmaitych czubków na Onetach itd.

No cóż, każdy szuka wzorców...

Ale jest kolejna sprawa - znalezienie Katarzyny W. czyli "matki Madzi".
Z tego też żuila internetowa potrafi zrobić cyrk przeciw PO itd.

Oto trochę wpisów:
PO i reszta bandy specjalnie ją zatrzymują następnie wypuszczają żeby mieć zastępczy temat dla ciemnego ludu

Ten opancerzony i zamaskowany młot prowadzacy drobna kabiete to zapewne chluba podlaskich psow. Zalosny to widok . Powinno sie wyslac do Wasniewskiej jakis czolg z sokolowskim w wieżyczce

Trwa nieustanne pasmo sukcesów!

W mediach aż huczy o Matce Madzi (i dobrze, że ją dorwali), czy klęsce Pawlaka w wyborach w PSL - i tu pojawia się pytanie, co tym razem po cichu przepycha banda Donka ? 8 listopada przeszła Ustawa o nasiennictwie, którą uważa się za preludium do przepchnięcia GMO w Polsce. Sam natknąłem się na ten temat przypadkiem, bo "obiektywne" media ją przespały, tak jak zrobiły to w sprawie ACTA. Na Zachodzie jest zakaz dotyczący GMO, więc kto wie, może brygada Donka próbuje zrobić z nas rynek dla tego całego "bagna". Naprawdę, ciekawe, co ten Donek znowu wymyślił...

No i jest jak być miało. Oczy ogłupiałego narodu skierowane sa na " niby zamachowca " i Kasienkę , to teraz PO z Tuskiem na czele bierze się za emerytury i renty. Powinni podwyższyć wiek pracujących przynajmniej do 72 lat . I byłaby kasa dla rządu i posłów na podwyżki...bo żyć z czegoś trzeba .

Musi być w tym polityka, bo to wszystko jest niemożliwe.. PO odkopuje Waśniewską w sytuacjach zagrożenia PR'U dla swojej partii, bo W. wykazała już, że nie jest aż taka głupia, aby nie zgłaszać się 6 tygodni planując ucieczkę. Raczej uciekła by kilka dni po ostatnim zgłoszeniu się na komendzie, aby mieć więcej czasu na ucieczkę i zaszycie się w jakieś norze.. Poza tym 2 tygodnie aresztu na taki zarzut jest również w rzeczywistości nierealny.
ADMINISTRACJA TUSKA UWALNIA MAFIĘ PRUSZKOWSKĄ i MORDERCÓW .... ale ARESZTUJE MATKĘ MAŁYCH DZIECI.. tak już w mafii jest
NA 1000% WYBORCA PO ALBO PALIKOTA.. (o facecie, z którym mieszkała)

zatrzymali ją z synem TUSKA i mieli wyleciec za granicę z pieniędzmi z AMBER GOLD i OLT EKSPRESS ale PAWLAK się zemścił i ich wydał !!!!!!!!!!!!

dwie spektakularne akcje ABW i POlicji,brawo,brawo...wszystko w jednym czasie.
Jestem gorszego sortu...
Awatar użytkownika
mefistofeles

Kontakt:

Post autor: mefistofeles »

andy67 pisze:I dlatego wolę by takich delikwentów sprawdzać, zatrzymywać i sprawę wyjaśniać. Nawet jeśli oni z pozoru wydają się niegroźni. Po coś w końcu mamy te wszystkie służby.
Nie no, oczywiście, od tego są służby. Ale wydaje mi się, że szum medialny wokół tego zdecydowanie jest na wyrost.

Janku - coś ostatnio nie jesteś w formie. Pociesze Cię, że też tak mam jakiś czas po wyjeździe.
Jeśli się boisz, już jesteś niewolnikiem!
Grzegorz Braun
Jagiellonia w Tatrach

Post autor: Jagiellonia w Tatrach »

Katarzyna W. ukrywała się w Turośni pod Białymstokiem. Teraz siedzi na Kopernika.
OK Powiem wam. To ja jej wynajałem ten domek, aby w odpowiednim czasie ją wydać w sytuacji gdy trzeba będzie odwrócić uwagę wyborców od kłamstwa smoleńskiego i skrytym niszczeniem narodu polskiego przez ryżego fana Lechii.
Awatar użytkownika
andy67

Post autor: andy67 »

Jagiellonia w Tatrach pisze:Katarzyna W. ukrywała się w Turośni pod Białymstokiem. Teraz siedzi na Kopernika.
OK Powiem wam. To ja jej wynajałem ten domek, aby w odpowiednim czasie ją wydać w sytuacji gdy trzeba będzie odwrócić uwagę wyborców od kłamstwa smoleńskiego i skrytym niszczeniem narodu polskiego przez ryżego fana Lechii.
No i ok, ale troszkę popracuj nad polszczyzną, bo mieszasz niczym jakiś Kaczyński. :))
Każdemu jego Everest...
Awatar użytkownika
Janek

mefistofeles pisze:Ale wydaje mi się, że szum medialny wokół tego zdecydowanie jest na wyrost.

Janku - coś ostatnio nie jesteś w formie.
To Twój piwrwszy wois w tym wątku -
O proszę. Zastanawiałem się czy to lipa czy na serio kogoś znaleźli. Teraz widze, że to jednak lipa
No i kto tu jest w kiepskiej formie.
Jagiellonia w Tatrach pisze: Teraz siedzi na Kopernika.
Już pojechała do Katowic. I wcale się nie dziwię Białystokowi, że się jej pozbył możliwie sybko.
Jagiellonia w Tatrach pisze:OK Powiem wam. To ja jej wynajałem ten domek, aby w odpowiednim czasie ją wydać w sytuacji gdy trzeba będzie odwrócić uwagę wyborców od kłamstwa smoleńskiego i skrytym niszczeniem narodu polskiego przez ryżego fana Lechii.
Ha, byłem prawie pewien tego. :-)

PS.
Znany historyk amerykański pochodzenia polskiego, profesor Fiksenda, przeprowadził badania nad wizerunkami Brutusa, Jusupowa (zabójca Rasputina) oraz Gawriło Principa (zabójcy arcyksięcia Ferdynada) - wszyscy byli ryżu i mieli wilczy wzrok. Neron też był ryży. I jak tu nie wierzyć w reinkarnację!
Ostatnio zmieniony śr 21 lis, 2012 przez Janek, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem gorszego sortu...
Awatar użytkownika
andy67

mefistofeles pisze:
andy67 pisze:I dlatego wolę by takich delikwentów sprawdzać, zatrzymywać i sprawę wyjaśniać. Nawet jeśli oni z pozoru wydają się niegroźni. Po coś w końcu mamy te wszystkie służby.
Nie no, oczywiście, od tego są służby. Ale wydaje mi się, że szum medialny wokół tego zdecydowanie jest na wyrost.
Wolę taki szum niż jakieś sensacje po przeciekach, jak to czasem u nas bywa. Poza tym być może do społeczeństwa dotrze ta prosta prawda że czasem warto zwrócić uwagę na sąsiada czy znajomego, który jest z pozoru tylko niegroźnym dziwakiem.

Nie wiem czy kojarzysz, ale kilkanaście lat temu pewien oszołom w Gdańsku wysadził w powietrze 10-piętrowy blok mieszkalny i kilkadziesiąt niewinnych osób zginęło. Po fakcie ci którzy mieli więcej szczęścia przypominali sobie że on od pewnego czasu się odgrażał, że odkręci gaz i "zrobi z nimi porządek". No i wszyscy go olali, bo to taki niegroźny świr przecież.
Każdemu jego Everest...
Awatar użytkownika
mefistofeles

Kontakt:

andy - obejrzyj sobie to:

http://www.youtube.com/watch?v=73q3lcgJ6cY

od 2 do 3 minuty - kompletny brak reakcji policji.

Dlatego mówię - jak naprawde ktoś bedzie chciał zrobić u nas zamach i podjedzie do tego profesjonalnie - to nikt go nie powstrzyma.
Grzegorz Braun
Awatar użytkownika
Janek

mefistofeles pisze:od 2 do 3 minuty - kompletny brak reakcji policji.
Jak rozumiem to jesteś zwolennikiem "technologii francuskiej" - czyli do przodu i lać równo, posła, osła, wszystko jedno. Nie powiem, skuteczna.
Ale polskim policjantom się nie dziwię - złapali takiego jednego "patriotę" - bił, policjant w szpitalu. I jaki wyrok? 800 zł grzywny i 50 zł nawiązki dla policjanta.

Spróbuj pobić policjanta francuskiego - będziesz długo to wspominał...
Jestem gorszego sortu...
Awatar użytkownika
mefistofeles

Kontakt:

Nie, ale jakkolwiek zareagować. Jeśli nie bezpośrednio to zgłosić przełożonym.

PS Dość wyważony komentarz Warzechy:

http://lukaszwarzecha.salon24.pl/466028,dwa-scenariusze
Grzegorz Braun
Mało zdjęć z Tatr

Kontakt:

Post autor: Mało zdjęć z Tatr »

Sympatyczny filmik. Dobrze że mohery tez mają poczucie humoru.

http://ewidentnyoszust.nowyekran.pl/pos ... terrorysty
Awatar użytkownika
krzymul

Post autor: krzymul »

Mało zdjęć z Tatr pisze:Sympatyczny filmik
Najbardziej podobały mi się półprodukty do bomby biologicznej, muszę sobie takie załatwić.
Pozdrawiam.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
Awatar użytkownika
krzymul

Post autor: krzymul »

Mefi podziwiam Cię..., a ten cały zamach ( moim zdaniem ) to lipa w celu odwrócenia uwagi.
Niech lud ma niech nam współczuje, a zamach zorganizowały wrogie pisowskie plemiona nieprzychylne poczynaniom Rządu i Prezydenta. ;-)
Pozdrawiam.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
Awatar użytkownika
mefistofeles

Kontakt:

krzymul pisze:półprodukty do bomby biologicznej, muszę sobie takie załatwić
polecam - jak piwa nie lubię tak przed Ciechanem Wybornym chylę czoła.
Grzegorz Braun
Awatar użytkownika
Janek

Pan Warzecha pisze:
Udostępnione filmy pokazują wybuchy sprzed 12 lat (przez tyle czasu nikogo one nie zainteresowały?), a zdjęcia – zbiór przedmiotów, które każdy ma w domu. Może prócz starej nokii – to faktycznie unikatowy egzemplarz.
Zabawne - ja właśnie taką komórkę mam w domu. Cztery lata temu wpadła mi do ubikacji, po wyschnięciu działała jak należy, ale Era (obecnie T-Mobile) zaproponowała mi nową za 1 zł to i skorzystałem. A ta sobie tak leży w szufladzie. Jak nie wierzycie to jutro kupię najnowszy numer "Uważam rze" i sfotografuję komórkę na tle tego numeru.

Niestety nie posiadam pozostałych przedmiotów "które każdy ma w domu", pewnie jestem skąpy albo zacofany albo normalnie bidaka ze mnie, ot los emeryta w Tuskolandzie. Jeśli Mefi posiada te wszystkie przedmioty to bardzo proszę o fotografie - najlepiej na tle najnowszego numeru Gazety Wyborczej albo Polityki.

Jeśli nie pokaże, Mefi, tych zdjęć, to uznam, że Jego opinia o wyważonym Warzesze nie jest warta funta kłaków.

Z artykułem Warzechy mogę się zgodzić w tylko jednym punkcie - że konferencja prasowa była nie profesjonalna, ale o tym już pisałem relacjonując rozmowę z generałami Czempińskim i Dukaczewskim.

Pozostałe rewelacje Warzechy mogę porównać jedynie z relacjami z posiedzeń zespołu Macierewicza - spekulacje bez dowodów.

A teraz trochę pożartujmy - jest fajnie - na najbliższe lata czeka nas fajna zabawa, coś w rodzaju "Wojny na głosy" z nieocenionego I programu TVP. Proponowałbym nawet aby TVP1 to zorganizowała:

- z jednej strony zespół Macierewicza wsparty Biniendą peroruje o zamachu smoleńskim, szczególnie o brzozie i trotylu,

- z drugiej strony zespół PO, PSL, SLD i RP (jeszcze nie wiem pod czyim kierownictwem) peroruje o zamachu Brunona

Oczywiście, aby nie zanudzić do reszty publiczności w studio jeszcze orkiestra albo i dwie, dla każdego zespołu, stosownie do upodobań, dla PiS jakaś kapela włościańska a dla PO i reszty jakiś ostry rock. No i koniecznie skąpo ubrane girlaski, publiczność przed telewizorem też musi mieć coś dla siebie. Zabawa będzie setna a tego dziś najbardziej narodowi potrzeba. :-P :-P :-P
Jestem gorszego sortu...
Awatar użytkownika
Janek

Mefi, mam coś dla Ciebie - materiał GW o "bardzo wyważonym" blogu działacza PiS z Oleśnicy.

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... lacza.html
Jestem gorszego sortu...
Awatar użytkownika
Alan

Kontakt:

Post autor: Alan »

krzymul pisze:Mefi podziwiam Cię
Krzymul, współczuję Ci.
Awatar użytkownika
ketivv

Post autor: ketivv »

wyobrażacie sobie wojnę domową w Polsce ?
Awatar użytkownika
Janek

Janek pisze:Mefi, mam coś dla Ciebie - materiał GW o "bardzo wyważonym" blogu działacza PiS z Oleśnicy.

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... lacza.html
Pan Artur Nicpoń został zawieszony w prawach członka partii a blog usunięty z sieci.

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... caid=1f924

Mefi, no jak samopoczucie? PiS (poza głupkiem Macierewiczem, który wyskoczył przed szereg) wyraźnie wziął na wstrzymanie w sprawie "Aprilo Bruno". Czyżby do świadomości panów posłów dotarło, że wszyscy mogliby zginąć pod gruzami Sejmu?
Jestem gorszego sortu...
Awatar użytkownika
andy67

ketivv pisze:wyobrażacie sobie wojnę domową w Polsce ?
Nie. Skończyłoby się jak zwykle na wzajemnym obszczekiwaniu zza płotu :D
Każdemu jego Everest...
Awatar użytkownika
andy67

krzymul pisze:
Mało zdjęć z Tatr pisze:Sympatyczny filmik
Najbardziej podobały mi się półprodukty do bomby biologicznej, muszę sobie takie załatwić.
W jakimś kabarecie usłyszałem coś takiego:

- ma pan na rękach ślady materiałów wysokoenergetycznych
- a bo wysadzałem ... wnuczkę

:))
Każdemu jego Everest...
ODPOWIEDZ