Janku - czyżbyś Ty tego nie wiedział ?Janek pisze:
Tak nawiasem - kto wie jak się nazywał słynny amerykański "unabomber"?
Czy to tylko podpucha
(ja wiem, ale nie powiem

Oczywiście, że wiedziałem. To była podpucha. I sądząc po niektórych z następnych postów całkiem uzasadniona. Skoro na podstawie jakichś hipotetycznych śladów szef głównej partii opozycyjnej oskarża prezydenta i premiera o morderstwo 96 osób, to równie dobrze można puścić wodze fantazji i napisać, że Ted z Rio Angeles to kuzyn i.... dalej niech sobie każdy pisze co chce - Antoś Macierewicz już się popisał skrajną głupotą.Basia Z. pisze:Janku - czyżbyś Ty tego nie wiedział ?
Czy to tylko podpucha
(ja wiem, ale nie powiem
Strach obleciał, że może ABW Twoje posty czyta? Na pana Brunona natknięto się właśnie na forach przy monitorowaniu po zamachu Breivika. Tak nawiasem, Breivik też nie lubił "lewaków", nawet takich nastoletnich.mefistofeles pisze:Gdyby to był prawdziwy terrorysta i działał sam albo z naprawdę zaufanymi ludźmi - mielibysmy drugi Smoleńsk.
np z Tuskiem i Putinem (ha, ha, ha). Mefi, weź urlop i pojedź do Krynicy, kąpiele dobrze robią na urojenia.mefistofeles pisze:albo z naprawdę zaufanymi ludźmi - mielibysmy drugi Smoleńsk.
Czyli jakie? Powiedz - ABW na pewno to interesuje.mefistofeles pisze:A i przyczyny niekoniecznie takie odmienne
W sumie bardzo dobrze, że tak monitorują.Janek pisze:
Strach obleciał, że może ABW Twoje posty czyta? Na pana Brunona natknięto się właśnie na forach przy monitorowaniu po zamachu Breivika. Tak nawiasem, Breivik też nie lubił "lewaków", nawet takich nastoletnich.

A już tłumacze - w każdym przypadku coś takiego - niezależnie czy jest to zamach czy wypadek jest skutkiem zaniedbania służb za bezpieczeństwo najważniejszych osób odpowiedzialnych.Janek pisze:Czyli jakie? Powiedz - ABW na pewno to interesuje.
A Cyba nienawidził PiSu. Czy każdego kto bluzga na PiS mamy traktować jak potencjalnego mordercę?Janek pisze:Tak nawiasem, Breivik też nie lubił "lewaków", nawet takich nastoletnich.
Zejdź wreszcie z tych "salonowo24" obłoków na ziemię. I obejrz jeszcze raz co Twoi "kumple" wygadywali na Agrykoli.mefistofeles pisze:A już tłumacze - w każdym przypadku coś takiego - niezależnie czy jest to zamach czy wypadek jest skutkiem zaniedbania służb za bezpieczeństwo najważniejszych osób odpowiedzialnych

Nie, no pewnie. Państwo wszak "zdało egzamin"*. Janku, zejdę z obłoków jak Ciebię z nich ściągnę, a Ty powoli na orbitę się zbliżaszJanek pisze:Zejdź wreszcie z tych "salonowo24" obłoków na ziemię.
Halo, tu Ziemia, Janku, słyszysz nas?Janek pisze:I obejrz jeszcze raz co Twoi "kumple" wygadywali na Agrykoli.