Miejscówki niewyszukane, ale skoro już przedstawiłem zdjęcia w otchłani internetu to co mi szkodzi przekopiować...
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

źródło własne

Tutaj jest polityczne niepoprawne przyznawać się do PS, choć każdy/prawie każdy w nim kombinuje, w PS albo w GIMP lub choćby w Picasie.sponsor pisze:Oczywiście, że nie widzi. Wytłumaczyłem to w poście powyżej Twojego. Kluczowe słowo - wrażenie.
Nie trzeba się przyznawać, to widać. Wyraziłem tylko kontropinię do opinii, że oko ludzkie tak widzi jak kolega pokazał na kilku zdjęciach, co nie zmienia faktu, że przyjemnie się ogląda....ale ja mam wadę wzroku.Janek pisze:Tutaj jest polityczne niepoprawne przyznawać się do PS, choć każdy/prawie każdy w nim kombinuje, w PS albo w GIMP lub choćby w Picasie.

Chyba nikt z wypowiadających się tutaj ( włącznie ze mną ) nie jest innego zdania.sponsor pisze: fotografia to sztuka, nie rejestracja obrazów!
Wbrew sugestiom Janka, korzystanie z PS nie jest postrzegane negatywnie.sponsor pisze:W życiu bym nie pomyślał, że korzystanie z PS może być postrzegane negatywnie