A właśnie. Gdzie w Zakopanem znajduje się willa w której mieszkał rzeczony ?Janek pisze:(Jan Sztaudynger)
Tatry 2012 - CZYSTE TATRY
Ja równie dobrze dogaduję się z mężczyznami jak i kobietami.Basia Z. pisze:Mi się (średnio biorąc) dużo łatwiej dogaduje z mężczyznami niż z kobietami.
Statystycznie ujmując mniej kobiet ma poczucie humoru, procentowo to będzie jak mocne piwo, natomiast procent mężczyzn podchodzi pod mocny spirytus.... taka subtelna różnica.
I Ty Brutusie...andy67 pisze:Ale zgadzam się w 110 %
Rozmowa z Tobą, to czysta przyjemność.
Ostatnio zmieniony czw 09 sie, 2012 przez krzymul, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
andy67 pisze:Basia Z. pisze:
Już wiem dlaczego tak trudno się nam dogadać.
Ty Krzymul rozumujesz jak kobieta.Krzymululu, traktuj to jako komplement ze strony Basi. To nie baby namieszały koło indukcjikrzymul pisze:Ja równie dobrze dogaduję się z mężczyznami jak i kobietami.Basia Z. pisze:Mi się (średnio biorąc) dużo łatwiej dogaduje z mężczyznami niż z kobietami.
I Ty Brutusie...andy67 pisze:Ale zgadzam się w 110 %![]()
Rozmowa z Tobą, to czysta przyjemność.
Basiu - są chwile w życiu człowieka, w których intelekt zaczyna zawodzić - szczególnie jak sobie poogląda transmisje z meczów siatkówki w wykonaniu naszej reprezentacji, np. z Australią. Dopada wtedy prostracja, człek staje się rozdrażniony, zwoje mózgowe przestają działać a czytając takie dywagacje jak Joanny (a może Joannina - sam już nie wiem kto zacz ona) i Żabiega Konia dostaje się ataku szału i nagłej żądzy utoczenia wrażej krwi. Joanna się użalała, że jak pytając o trasy narciarskie to jako kobiecie zapoda się jej ośle łączki a ja nieutulony w żalu (wciąż po tej Australii, lania od Rosjan jeszcze nie przewidywałem) zaciskałem pięści powtarzając w duchu - oni to, k****, robią mi to na złość i uważają za idiotę.Basia Z. pisze:Janku - czasem trzeba sobie trochę pomarszczyć korę mózgową boby człowiek doszczętnie zgłupiał.
Ja sobie lubię tak od czasu do czasu popierniczyć.
Muszę się zemścić - zacząłem studia nad Kantem i wyzwę Joannę na rozważania nad transcendencją.
A tak w ogóle, Joanno czy też Joaninie - Goethe napisał - du glaubst zu schieben und du wirst geschoben. - zastanów się.
Jestem gorszego sortu...