Dokładnie - jak mówi przysłowie "pożyjemy - zobaczymy"
Ale po zmianie Dudki za Rybusa czuję, że będziemy bronić się i liczyć na kontry i szybkość Lewandowskiego, co w sumie może być dobrym pomysłem na Rosjan.
Ja cały czas żałuję tego meczu z Grecją - gdyby naszym nie odcięto paliwa po 45 minutach to byśmy wygrali
A 3 pkt z, co by tu nie mówić najsłabszym rywalem w grupie, byłoby krokiem milowym do wyjścia z grupy
Nesek pisze:Dokładnie - jak mówi przysłowie "pożyjemy - zobaczymy"
Ale po zmianie Dudki za Rybusa czuję, że będziemy bronić się i liczyć na kontry i szybkość Lewandowskiego, co w sumie może być dobrym pomysłem na Rosjan.
Ja cały czas żałuję tego meczu z Grecją - gdyby naszym nie odcięto paliwa po 45 minutach to byśmy wygrali
A 3 pkt z, co by tu nie mówić najsłabszym rywalem w grupie, byłoby krokiem milowym do wyjścia z grupy
Wiesz, który rywal był najsłabszy to będzie wiadomo po wszystkich meczach.
Na EURO 2004 Grecy też byli w/g tzw. ekspertów "najsłabszym rywalem w grupie" - a jak się skończyło to wszyscy chyba pamiętamy.
Alan pisze:Proponuje "złote usta Euro 2012"
Na razie z mojej strony nominacja dla Dariusza Dziekanowskiego za:
"Obrońcy całą obroną bronili" - powiedziane dziś w przerwie meczu Anglia - Francja
Nominacja prasowa:
"Z doniesień Daily Mail wynika, że spełniła się czarna wizja Mario Balotelliego. Angielscy dziennikarze informują, że Włoch, który obawiał się rasizmu, był obrażany przez kibiców."
To jeszcze typy na jutrzejsze spotkanie Polska - Rosja: 1:1 - chociaż oczywiście będę kibicował aby, cytując naszego kapitana, nasze Orły "pokazały to co mają w spodniach" (niedosłownie of course ) i wygrały tę bitwę
andy67 pisze:na pohybel Kaczyńskiemu i jego gwardii
i kto tu ciągle o polityce gada?
Serio sprawa powinna jasna - jeśli rosyjscy kibice będą wszczynac jakieś burdy - deportować na granicę z Obwodem Kaliningradzkim z wbitą do paszportu pieczatką zakazującą wstępu na teren UE
mefistofeles pisze:Na zdhjeciaqch kilka dużych sierpów i młotów widziałem, więc cięzko mówić żeby to było "spokojnie"
Rozumiem, że to z powodu tych sierpów? Czy może bardziej młotów?
Czemu od zarania 22. spoconych facetów, biegających za kólką, przyciąga tyle gadzich mózgów? Przydałby się jakiś holokaust kiboli.
"Małżeństwo jest szkołą średnią przyjemności i uniwersytetem rezygnacji" - Tennessee Williams