i do kompletu biało-czerwone paznokciekrzymul pisze:Jak tam ?, piwo już się chłodzi ?, chipsy zakupione ?
będzie będziekrzymul pisze:Będzie 2:0 dla Polski.
Należy mieć nadzieję, że nastąpi oczekiwane przez narzekaczy i malkontentów pasmo nieszczęść:mefistofeles pisze: Nu ale sami chcieli.

Właśnie, tu mamy przykład prowokatorów z ABW. Szukają dziury w całym przed meczem z Rosją, coby jaką zadymę wywołać.andy67 pisze:Zawsze można Rosjan sprowokować
Jak zwykle najbardziej przejmują się ci, którzy w Warszawie nie mieszkają i poruszać sie po niej nie musząmefistofeles pisze:Nu ale sami chcieli.
Szczerze powiedziawszy osobiście nie spotkałem się z ani jednym przypadkiem mieszkańca stolicy, który przez fakt budowania 2 linii metra, zamknięcie Mostu Śląsko-Dąbrowskiego, czy też remontu jakiejś ulicy, porzucałby swoje miastomefistofeles pisze:Nie dziwie sie, ze mieszkancy co mogli ze Stolicy uciekli.

o wynik ostatnich wyborów samorzadowych. Przyznaje, że to jedyny wynik wyborów którego nie potrafię pojąć w żaden sposób (no chyba, że to tak jakw "Ranczu" - "wszystko złe przez tego wójta / to na kogo będziecie głosować? /no jak to na kogo? Na wójta!").Alan pisze:A tak w ogóle to zastanawiam się co masz na myśli pisząc te słowa.
A ja trochę luda znam co na czas Euro pobrali urlopy i z Warszawy uciekli.Alan pisze:zamknięcie Mostu Śląsko-Dąbrowskiego, czy też remontu jakiejś ulicy, porzucałby swoje miasto
Patrząc z zewnątrz widać lepiej. Przyznaję szczerze, że sytuacja gdy w jednym czasie niedostepne (lub trudno dostepne) będą 3 sąsiednie mosty w czasie tak waznej imprezy w głowie mi się nie mieści. Rozumiem ,ze budowa metra (kto dziś pamięta, że metro miało byuć na Euro), ale wydaje mi się, że gdyby ktoś pomyślał dałoby się na czas mistrostw puścić ruch przynajmniej Śląsko-Dąbrowskim i oznakować dojazdy do Świętokrzyskiego.Alan pisze:Jak zwykle najbardziej przejmują się ci, którzy w Warszawie nie mieszkają i poruszać sie po niej nie muszą
No tak - A czemuż akurat Tobie ten wynk solą w oku?mefistofeles pisze:o wynik ostatnich wyborów samorzadowych. Przyznaje, że to jedyny wynik wyborów którego nie potrafię pojąć w żaden sposób (no chyba, że to tak jakw "Ranczu" - "wszystko złe przez tego wójta / to na kogo będziecie głosować? /no jak to na kogo? Na wójta!").
Ja też,... zamiast podać typy na dzisiejsze mecze to kombinujecie jak dojechać na Pragie.Alan pisze: Nie bardzo rozumiem jak można było mieć z tym kłopot.

Wiesz, to tak jak ze starym Polonezem. Przecież właściciel wie, że żeby ruszył trzeba kopnąć w zderzak, pociągnąć dwa razy lewarek zmiany biegów i przekręcić kluczyk w drugą stronęAlan pisze:A na Pragę wczoraj mogłeś dojechać sobie kilkoma mostami. Wybór zależy od tego gdzie konkretnie na Pragę. Nie bardzo rozumiem jak można było mieć z tym kłopot.

I tak trzymać.Zakochani w Tatrach pisze:Jestem pod wielkim wrażeniem zmian i przygotowania tego miasta do Euro.
Nowy piękny dworzec, stadion, przemili i pomocni poznaniacy na ulicach i w tramwajach....czuć atmosferę wielkiego sportowego wydarzenia.
Wszędzie wysprzątane i uporządkowane, choć prace jeszcze gdzieniegdzie trwają.
Ogromne przedsięwzięcie organizacyjne i logistyczne – godne wielkiego podziwu.
Jednych to cieszy, inni szukają dziury w całym.
Chciałabym , aby wszystko się udało i jakaś hołota nie zakłóciła tej wspaniałej, sportowej imprezy....abyśmy się nie musieli wstydzić przed Europą i światem.
Na razie uważam – że jako Polacy - możemy być dumni z tego, co zostało do tej pory zrobione, i to w tak krótkim czasie.....to wręcz niewiarygodne....
Polska reprezentacja wygra ...2:0...piwko się chłodzi, nastoje bojowe