Janek - coś często o tych hemoroidach wspominasz, za dużo siedzimy przed komputerem?Janek pisze:Z przesadzaniem jest tak samo jak z hemoroidami
Ruszyłbyś ten... wygnieciony tyłek, choćby na spacer do Chochołowskiej
Mam liczne schorzenia ale akurat to jest mi obce. Za to znam parę osób co na to cierpi - albo malkontenci, albo wszystko wszystkim mają za złe, albo plotą głupoty. To chyba nie jest przypadkowe. A po Chochołowskiej to już pochodziłem dosyć i po prostu mi szkoda kasy, którą trzeba uzbierać aby zobaczyć to co jeszcze nie widziałem, nawet na ostatnią chwilę. Będziesz w moim wieku to zrozumiesz.Alan pisze:coś często o tych hemoroidach wspominasz
Widziałeś.... jak również w wielu innych miejscach i nadal ( moim zdaniem ) twierdzę, że na Pol. Chochoł. prezentują się najokazalej, szczególnie w połączeniu z porannymi mgłami i przebijającym się przez nie słońcem wychylającym się z nad Kominiarskiego W.gb pisze:A widziałeś krokusy w Kościeliskiej (na Kirze, albo w Starych Kościeliskach)? A na stokach nad Siwą Polaną? A przy Kalatówkach - w Suchym Żlebie? - a na Polanie Huciska (w tejże wspomnianej przez Ciebie dol. Chochołowskiej?
O jeszcze innych - niekoniecznie łatwo dostępnych miejscach nie wspominając?
2 lata temu zrobiłem sobie taką turę po takich miejscach. Czułem się bardziej jak na beskidzkich ścieżkach niż w Tatrach i to mi się bardzo podobało.gb pisze:O jeszcze innych - niekoniecznie łatwo dostępnych miejscach nie wspominając?

No właśnie....przecież krokus, jako kwiatek nie jest żadnym dziwowiskiem.krzymul pisze:a krokusy najwięcej uroku mają tylko na Polanie Chochołowskiej....oprawa.
Tragicznie wprost okropnyAlan pisze: widok polany oblepionej z każdej trony turystami jest dość okropny.

Zaś w temacie o Tatrach na facebooku temat o tym jak to wesoło na emeryturze.andy67 pisze:Ale żeby w temacie służącym do napierdalanki zrobił się offtop o kwiatkach ...![]()
Rzeczywiście "złe jest to forum" i w ogóle nie do opanowania
Mafia kilku niepoprawnych użytkownik paraliżuje i to skutecznie wysiłki "styrażników świętego ognia".Basia Z. pisze:No faktycznie - okropne to forum, nikt się nie chce trzymać tematu, nawet jeżeli jest to temat OT

Janek pisze:konkursy fotograficzne, fajna w końcu zabawa - na TG padły od wielu miesięcy, tutaj też choć trochę krócej
Też mi się tak wydaje.Zakochani w Tatrach pisze:
Ja mam takie wrażenie ( a może to tylko zbieg okoliczności), że jednak ciekawsze były konkursy anonimowe........ jakoś chętniej ludziska wystawiali i głosowali..
Zawierały w sobie element niespodzianki, bo nikt nie wiedział kto i co wystawia, a potem na czyje zdjęcie oddaje głos.
Może warto spróbować wrócić do tej formy....
Strażnicy mają ciekawsze zajęcia niż śledzenie bzdurnych tematów. Strażniczka np. odbyła dziś ciekawą wycieczkę rowerową do Kamiennych Kręgów w Odrach i na kawkę do koleżanki ze szkolnych lat. Zdecydowanie przyjemniejsze zajęcie niż rozwalanie fajnie zapowiadajacych się tematów, czy słowne napierniczanki lub złote rady co i jak powinno wyglądać na forum. A ruszcze wreszcie Wasze tyłki szanowni Forumowicze i sami sobie zróbie z tego miejsca coś ciekawego. Jacy Forumowicze, takie forumJanek pisze:Mafia kilku niepoprawnych użytkownik paraliżuje i to skutecznie wysiłki "styrażników świętego ognia".
Piękny dystans. Pachnie wprawkami przed giro lub innym touremSzarotka pisze:odbyła dziś ciekawą wycieczkę rowerową do Kamiennych Kręgów w Odrach
Zakochani w Tatrach pisze:ciekawsze były konkursy anonimowe.
Jestem za.andy67 pisze:Też mi się tak wydaje.