...nie politykuj
Ale kto ma je wrzucić, jak wszyscy pouciekali, bo głównymi tematami do dyskusji stały się tematy polityczne i okołopolityczne, napierdalanki, lizanie się po dupach itd.andy67 pisze:Będzie bardziej "górskie" gdy znajdzie się na nim więcej relacji itp. tematów. I same się tu nie znajdą, ktoś je musi wstawić zamiast marudzić pięćsetpięćdziesiątypiąty raz, że to, że tamto, że Janek, że Krzymul, że ktoś tam "nie pisze tego co my biedni wyznawcy/miłośnicy gór chcielibyśmy tu poczytać".
Szkoda by mi było na to czasu. Moją motywację znasz, wyjaśniłem je w poprzednich postach.andy67 pisze:No chyba że chodzi po prostu o to by sobie pomarudzić, ponarzekać i poczuć się lepszym.
Nadal masz kłopot ze zrozumieniem mojego przekazu, co może świadczyć o niedostatecznym spożyciu piwa przez ciebie lub nadmiernym przeze mnie.Huczaj pisze:Chyba, że wolisz nadal czytać o dupie marynie.
Chciałbyś kurwa, chciałbyś!andy67 pisze:Czy to kurwa do was nie dociera baranki jeden z drugim ???
(...)
Dajcie mi teraz ostrzeżenia czy tam bana,
G... tam wyjaśniłeś, może sobie co najwyżej.Huczaj pisze:Ale kto ma je wrzucićandy67 pisze:Będzie bardziej "górskie" gdy znajdzie się na nim więcej relacji itp. tematów. I same się tu nie znajdą, ktoś je musi wstawić zamiast marudzić pięćsetpięćdziesiątypiąty raz, że to, że tamto, że Janek, że Krzymul, że ktoś tam "nie pisze tego co my biedni wyznawcy/miłośnicy gór chcielibyśmy tu poczytać".
(...)
Szkoda by mi było na to czasu. Moją motywację znasz, wyjaśniłem je w poprzednich postach.
To jest wreszcie jakiś argument za pozostawieniem polityki. Bo wcześniej słyszałem tylko o cenzurze albo zamordyźmie.Mariusz pisze:Ja nie wolę czytać o dupie marynie. Nie czytałem ani jednego politycznego wątku w HP (wszystkie są w ignor). Uważam jednak, że polityczne wątki w HP pełnią pożyteczną rolę - kanalizują swoistą ściekową tematykę oraz pasjonujących się tym userów, dzięki czemu wchodząc do innych pokoi górskich nie trzeba przez to brnąć. Nie przypadkiem Hyde Park znajduje się między Koszem i innymi pokojami
Padłeś ofiarą manipulacji moderatorskiej. Wybuchnąłem bo Krzymul sobie pozwolił na żarty, że może Chariot poszedł na grzyby. Moderator gdzieś to wyrzucił i teraz nie wiadomo o co chodzi.Huczaj pisze:obok siebie pojawiły się posty Krzymula i Janka. Patrz: smutny temat zaginięcia Chariota.
Huczaj pisze:Zrozumcie mnie Mariuszu i Andy
Nie wiem jak Andy, bo on żyje na wysokości bliskiej 0 m npm.Huczaj pisze:Cały czas, próbuję Was przekonać, że brak aktywności w pokojach górskich jest bezpośrednim następstwem rozwijania się wątków politycznych w HP
0 npm to na plaży. Tu gdzie mieszkam jest ponad 100 npm.Mariusz pisze:Huczaj pisze:Zrozumcie mnie Mariuszu i AndyNie wiem jak Andy, bo on żyje na wysokości bliskiej 0 m npm.Huczaj pisze:Cały czas, próbuję Was przekonać, że brak aktywności w pokojach górskich jest bezpośrednim następstwem rozwijania się wątków politycznych w HP![]()
Ale ja, 80-metrowiec rozumiem to co chcesz przekazać, jednak - za pozwoleniem - zupełnie się z tym nie zgadzam.
Niziny... Ja jak pódę na spacer i to niedaleki to będę na 131 m npm. A jak wydam 3 złote na bilet to jeszcze plus 20 i będzie 151 m npm z szansą zobaczenia Bornholmu (ale to mi się jeszcze nigdy nie udało, zaczynam podejrzewać, że to bajeczka przewodnicka.andy67 pisze:0 npm to na plaży. Tu gdzie mieszkam jest ponad 100 npm.
- najbardziej chyba autorowi cytowanego przeze mnie postu ( choć też reżimowi się poddawał) chyba ślady jeszcze nie zatarte?.Janek pisze: Było fajnie! I komu to przeszkadzało? No komu...

No i znów muszę się zgodzić z Izabelą....to moje Forum ( ze wszystkimi jego plusami i minusami), innych nie czytam i mnie nie obchodzą.Izabela pisze:. Jeszcze raz powtarzam - to moje Forum z całym jego dobrodziejstwem.
Izabela pisze:. A może to jaka teoria spiskowa: Admina chcą obalić ! Ale napisał przecie , że forum tanio odda.
Wieża na Górze Chełmskiej? Kręciłem się dookoła rowerem, ale jakoś na podjazd nie starczyło sił i czasuJanek pisze:Ja jak pódę na spacer i to niedaleki to będę na 131 m npm. A jak wydam 3 złote na bilet to jeszcze plus 20 i będzie 151 m npm
Że za tanio chcę oddać? Dobra, to 2 sześciopaki, niech będzie.Zakochani w Tatrach pisze:Adminie .... ANI MI SIĘ WAŻ
Jasne. Tak nawiasem, gdy ostatnio tam byłem (późną jesienią) to kończył się remont wieży, od zewnątrz i wewnątrz. Chyba już skończony. Czas był najwyższy bo niektóre odcinki drewnianych schodów były w pożałowania godnym stanie.Mariusz pisze:Wieża na Górze Chełmskiej?
A kto kogo liże po dupie ?Huczaj pisze: Ale kto ma je wrzucić, jak wszyscy pouciekali, bo głównymi tematami do dyskusji stały się tematy polityczne i okołopolityczne, napierdalanki, lizanie się po dupach itd.

A szkoda, bo warto porównać, no i każde ma lub miało swoje "specjalności kuchni".Zakochani w Tatrach pisze:innych nie czytam i mnie nie obchodzą.