Złe jest to forum

Rozmowy na dowolny temat, niekoniecznie górski... :)
ODPOWIEDZ
Żabi Koń

Post autor: Żabi Koń »

Teraz jest moda na bulowate. Wystarczy pójść do schroniska żeby się o tym przekonać ;)
Awatar użytkownika
Janek

Post autor: Janek »

Żabi Koń pisze:Teraz jest moda na bulowate. Wystarczy pójść do schroniska żeby się o tym przekonać ;)
Signor temporis. Nie ma zapotrzebowania na kanapowce. Jest na obronne. Dziwne tylko, że w schronisku, toż to drogie psy jeśli rasowe. Nop chyba, że się suki nie upilnuje i co z tym zrobić
Jestem gorszego sortu...
Żabi Koń

Rasowe, jak rasowe. Pewno większość z zwierzęcych fabryk, często z chowu wsobnego.

Ludzie myślą, ze fajnie mieć takiego groźnego, tylko, ze później mają problemy wychowawcze i dają sobie spokój z pieskiem.
Awatar użytkownika
Janek

Żabi Koń pisze:tylko, ze później mają problemy wychowawcze i dają sobie spokój z pieskiem.
Znam to, miałem dobermana i padliśmy. Pojechałem na parę w dni Tatry. Wracam, główkuję jak się ustawić w drzwiach aby mnie nie zabił z radości a tu nic. Żona nie wytrzymała - ale znalzła naprawdę "dobre ręce" - pies miał idealnie i sobie pożył.
Jestem gorszego sortu...
Żabi Koń

No to akurat spoko. Gorzej, ze faktycznie spora część ląduje w schroniskach, a większość bierze się z mrocznych hodowli.
Awatar użytkownika
andy67

Post autor: andy67 »

Żabi Koń pisze:A mnie się wydaje, że Huczaj nie wrzuca tutaj relacji z tego samego powodu co ja. To nie jest forum górskie.
Do jasnej cholery !!!

Będzie bardziej "górskie" gdy znajdzie się na nim więcej relacji itp. tematów. I same się tu nie znajdą, ktoś je musi wstawić zamiast marudzić pięćsetpięćdziesiątypiąty raz, że to, że tamto, że Janek, że Krzymul, że ktoś tam "nie pisze tego co my biedni wyznawcy/miłośnicy gór chcielibyśmy tu poczytać".

Czy to kurwa do was nie dociera baranki jeden z drugim ???

No chyba że chodzi po prostu o to by sobie pomarudzić, ponarzekać i poczuć się lepszym.

Dajcie mi teraz ostrzeżenia czy tam bana, czy jak się te demokratyczne represje zwą. Po prostu jak czytam te jędolenia dorosłych niby ludzi to mnie wzbudza.
Każdemu jego Everest...
Żabi Koń

Ale czy ja narzekam?

Czy biję forumowiczów z forum o belgach, żeby zaczęli gadać o górach? Nie, nie.

Mi to nie przeszkadza. Mi się to forum podoba, takie jakie jest!
Awatar użytkownika
Szarotka

Post autor: Szarotka »

andy67 pisze:Do jasnej cholery !!!
:)) Pierwszy raz widzę wkurzonego Andego :D
------------------------------------------
"Bedzie wcioł to mnie ku sobie zabiere..."
Awatar użytkownika
andy67

Szarotka pisze:
andy67 pisze:Do jasnej cholery !!!
:)) Pierwszy raz widzę wkurzonego Andego :D
No cóż, do dzieci łatwiej nieraz trafić niż do niektórych dorosłych ;-)
Każdemu jego Everest...
Awatar użytkownika
andy67

Żabi Koń pisze:Ale czy ja narzekam?

Czy biję forumowiczów z forum o belgach, żeby zaczęli gadać o górach? Nie, nie.

Mi to nie przeszkadza. Mi się to forum podoba, takie jakie jest!
Ok, nie narzekasz, podłączyłeś się tylko pod Huczaja ;-)
Każdemu jego Everest...
Awatar użytkownika
Izabela

Post autor: Izabela »

andy67 pisze: Żabi Koń napisał/a:
(-) nie wrzuca tutaj relacji z tego samego powodu co ja. To nie jest forum górskie.
- a to co wrzuciłeś w relacje górskie do tej pory, to jak nazwiesz ( na czele z podsumowaniem "Kilerowego roku" )? Tak tylko pytam.... :-)
P.S.

Czy nie jest tak, że bez sentymentu po prostu wypinasz się na to forum? ;-) :D
Ostatnio zmieniony czw 15 mar, 2012 przez Izabela, łącznie zmieniany 1 raz.
"skromnie przyjmować, spokojnie tracić"
Awatar użytkownika
krzymul

Post autor: krzymul »

Widzę, że trochę się opisaliście, to i ja coś skrobnę.
Huczaj pisze:Janek - Krzymul
Huczaj pisze: Janek z Krzymulem
Huczaj pisze: Janek i Krzymul
Kurczę... sparowali nas, wypada mi tylko powiedzieć : Kocham Pana Panie Janku.... :-P
Ale chyba ...
Janek pisze: Krzymula nie lubię
.... bez wzajemności. :-(
:))
Huczaj pisze:Tam gdzie jest Janek i Krzymul tam jest napierdalanka i (zazwyczaj) polityka.
O przepraszam, napierdalanka tak, ale w tematach politycznych brylują Janek i Mefi. :-P
Janek pisze:odesłał ją na piwo do Tatliakowej Chaty.
Nie robiiłbym problemu gdyby to robił sporadycznie, ale nie, prawie codziennie, czasami po kilka razy i tak od chyba już trzech lat.
wyolbrzymiasz i przesadzasz.

Tak serio to nie lubię tego przypierniczania się na każdym kroku, już nie tylko w watkach politycznych, ale i w górskich, nawet w "zagadkach architektonicznych Polska". Ostatnio nie spodobało się mojemu superkontrdyskutantowi od napierdalanki to, że udzielam się wpisami w relacjach. To już jakaś paranoja i obsesja. Ogarnij się Janku. :-)
A z mojej strony, życzę dwustu lat, pogody ducha i mnóstwo poczucia humoru ... nawet w wątkach górskich, oraz wyciągam dłoń na zgodę.
Naprawdę nie warto się szarpać i przejmować wszystkim, lepiej spojrzeć na wszystko z uśmiechem i obrócić w żart niż wypisywać obelgi i wykazywać frustracje oraz dziecinne szpilkowanie typu "pipidówka" i temu podobne.
Zdrowia życzę. :-)

A Ciebie Szarotko jeśli uraziła moja "odezwa" do Marty1981 - serdecznie przepraszam i postaram się mniej żartować. :-) ....
Ostatnio zmieniony czw 15 mar, 2012 przez krzymul, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
Awatar użytkownika
Alan

Kontakt:

Post autor: Alan »

Janek pisze:miałem dobermana
Też miałem dawno temu dobermana (dosyć wyrośniętego)
Chyba mnie bardzo kochał, bo często patrzył mi prosto w oczy :D

Obrazek
Żabi Koń

Izabela pisze:
andy67 pisze: Żabi Koń napisał/a:
(-) nie wrzuca tutaj relacji z tego samego powodu co ja. To nie jest forum górskie.
- a to co wrzuciłeś w relacje górskie do tej pory, to jak nazwiesz ( na czele z podsumowaniem "Kilerowego roku" )? Tak tylko pytam.... :-)
P.S.

Czy nie jest tak, że bez sentymentu po prostu wypinasz się na to forum? ;-) :D
Aż sprawdziłem:

8 sierpnia zamieściłem ostatnią relację, chociaż już miałem mieszane uczucia co do tego...

"Kilerowy rok" nie jest typową relacją tylko podsumowaniem. Wrzucam, żeby nie było, że nigdzie nie łażę. :D. Po za tym zdjęciami można się pochwalić (wyselekcjonowane)... Ot ludzka próżność!
Ostatnio zmieniony czw 15 mar, 2012 przez Żabi Koń, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Janek

Alan pisze:Chyba mnie bardzo kochał, bo często patrzył mi prosto w oczy
Bo to generalnie bardzo miłe i dobre psy. Tylko trzeba mieć siłę i wytrwałość aby je wychować. No i warunki - jeśli nie masz ogrodu z solidnym płotem to jesteś bez szans - on się musi wybiegać. A mój był perfidny - stawał przed drzwiami i udawał, że chce pójść załatwić wiadomą potrzebe. No to się zbieram i wychodzę - i nic, ani kropli, chciał sobie po prostu pochodzić. Spuścić go wolno, nawet w kagańcu niesposób bo się ludzie ich panicznie boją. Słowem to nie był pies dla mnie.
Jestem gorszego sortu...
Awatar użytkownika
Izabela

8 sierpnia zamieściłem ostatnią relację, chociaż już miałem mieszane uczucia co do tego...

"Kilerowy rok" nie jest typową relacją tylko podsumowaniem. Wrzucam, żeby nie było, że nigdzie nie łażę.
- Tak mnie sobą zainteresowałeś, że aż podrążę ;-). Jeśli dobrze rozumiem Twój tok myślowy: jesteś na forum od 3 lat, założyłeś kilkanaście tematów o typowo górskiej tematyce, dzieląc się z userami osobistym tym i owym. Ale czas leci - Ty juz nie ten sam. Nie Kilerus ;-) Ty już z wyższego poziomu Żabi Koń ;-): walisz głównie, a to nad szparą ;-), a to samego Czecha ;-). Rozglądasz się - gadać nie ma z kim. Bo tu nikt nie wali tylko szlaczy - i bazę z Twojej pozycji, mało kto kuma. To w pogardę trza lecieć. Odciąć się, dokopać ( tzn. zażartować, sprowokować). Masz poczucie wyższości? :D Zastanawiam się dlaczego akcentujesz ją z taką ostentacją, a nie traktujesz jako sprawy osobistej? ( wszystkie znaki zapytania możesz potraktować jako retoryczne oczywiście). Zrozumiem.
Ostatnio zmieniony czw 15 mar, 2012 przez Izabela, łącznie zmieniany 1 raz.
Żabi Koń

he?

Pogardę? Żartujesz?
Nie wiem po jaką cholerę mam się tłumaczyć, ale wierz mi większy ze mnie chwalipięta niż buc!
Nietrafiona Twoja psychologiczna analiza.
Awatar użytkownika
Izabela

Nietrafiona Twoja psychologiczna analiza.
- byc może! Cieszy mnie to :D Nie musisz się tłumaczyć. Dopisałam coś do postu, ale tak szybko Cię poniosło!. :D
Pozdrawiam i życzę sukcesów
Awatar użytkownika
krzymul

Post autor: krzymul »

Janek pisze: Krzymul to prowokator i humorysta z Pipidówki
A to, że poczucie humoru to jest pojęcie względne, spróbuję zobrazować na przykładzie pewnej relacji....
viewtopic.php?t=5717

Wyznawcy innego poczucia humoru...
tommer91 pisze:Bardzo słaba relacja, bo miała być śmieszna a nie była.
tomek.l pisze:Co zrobić. Może następnym, razem będzie śmieszniej
Janek pisze:Krzymul, co Ty bierzesz? ... Hera, amfa, LSD, kokaina
gb pisze:Dziecinna ta relacja
.....a tu wyznawcy jeszcze innego poczucia humoru :
andy67 pisze: mnie się podoba
Mariusz pisze:- fajny pomysł
marchew pisze:Zajebista relacja
Ala pisze:fajna relacja
Podobnie było z relacją Kilerusa...
viewtopic.php?t=5648&postdays=0&postorder=asc&start=0

Nie każdy musi rozumieć cudze poczucie humoru, powiem więcej, uważa, że jego własne to jest to właściwe i On, tylko On wie jakie jest najlepsze i w którym momencie należy go ( humor/żart ) stosować.
Pozdrawiam.
Brudas bez łazienki z wychodkiem za stodołą.
Awatar użytkownika
mefistofeles

Kontakt:

Post autor: mefistofeles »

Obrazek
Jeśli się boisz, już jesteś niewolnikiem!
Grzegorz Braun
ODPOWIEDZ